kropkaXL pisze:Ja!-ja gotuję!![]()
Wołowo drobiowy!-ale zapach w domu![]()
![]()
Osz Krooooooopełko!!! Buu...dasz?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:A ja przez Wasze robienie smaka caly pochlonelamDwa pelniuskie talerze!!! Przejadlam sie, dzis mi juz nikt na rosol nie jest w stanie zrobic smaczka
kropkaXL pisze:A ja dopiero będe jadła,od tego zapachu mam pełno śliny w buzi-ale jeszcze wołowinka lekko twarda-muszę wytrzymac i poczekać!
Też tak potrafię sie najeść,że potem patrzec na jedzenie nie mogę![]()
![]()
Betaka pisze:Caragh pisze:A ja przez Wasze robienie smaka caly pochlonelamDwa pelniuskie talerze!!! Przejadlam sie, dzis mi juz nikt na rosol nie jest w stanie zrobic smaczka
A widzisz obżartuchu jeden, gdybyś się z koleżankami podzieliła, to nie byłabyś taka objedzona
kalair pisze:bulba pisze:UgotowałamZaraz będziem jeść
![]()
Ach ach! Pojadlaś?
kalair pisze:
bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:UgotowałamZaraz będziem jeść
![]()
Ach ach! Pojadlaś?
Ano pojedlimA teraz mam wyrzuty sumienia, że się objadłam
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć kretusie.Znów musiałam gonić wątaska,ale najadłam się różnych zupek[mam na dziś pomidorową na rosołku]![]()
O ogonkach poczytałamKretulki pooglądałam.Idę lulu,bo pracowałam całą dubkę.Jak się wyśpię to może do pomidorkowej zrobię zajefajne podudzia z kuraczka....mniam.....Przesyłam nową mysię do zabawy.Macie się grzecznie bawić.Mysie nie są do żarcia,tylko do pysznej zabawy.
Ja nie wiem, czy taka szalona mysza da się sobą bawić!![]()
![]()
Hej Reniu!I co mi znowu zupki pyszne przypominasz, buuuu..
![]()
![]()
Wypocznij!
bubor pisze:kalair pisze:
O czym śpiewasz Irisko ?![]()
Witaj Kalair z pannami wieczorową porą
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć kretusie.Znów musiałam gonić wątaska,ale najadłam się różnych zupek[mam na dziś pomidorową na rosołku]![]()
O ogonkach poczytałamKretulki pooglądałam.Idę lulu,bo pracowałam całą dubkę.Jak się wyśpię to może do pomidorkowej zrobię zajefajne podudzia z kuraczka....mniam.....Przesyłam nową mysię do zabawy.Macie się grzecznie bawić.Mysie nie są do żarcia,tylko do pysznej zabawy.
Ja nie wiem, czy taka szalona mysza da się sobą bawić!![]()
![]()
Hej Reniu!I co mi znowu zupki pyszne przypominasz, buuuu..
![]()
![]()
Wypocznij!
Ależ oczywiście,im bardziej szalona,tym lepsza zabawa,niech Krecie zapytają Siśka z gromadką
bubor pisze:Ja wiem czy zapracowany, prędzej jakiś taki
................
Ślicznie ci się otworzyła Irisko , i języczek widać i ząbeczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1394 gości