Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2010 8:07 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Mieszkanko extraklasa, ale zdecydowanie mi w nim brakuje KOTA :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw paź 21, 2010 8:36 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Moja siostra nie bedzie miala kota, chociaz by chciala. Emil mial u niej zostac, ale wtedy jej maz sie napstroszyl i nic nie wyszlo.

Cos sie z moimi futrami dzieje. Emil wrocil znowu do swojego zachowania, ze mi sie na stopy kladzie, jak ja sie musze "koncentrowac" i chce byc duzym palcem od nogi drapany. Lilly wchlania za to we mnie na recach. Wieczorem nie moge nawet przy kompie siedziec, bo jak pisac jedna reka? Probuje i byki robie :-)

Juz u Gibutka pisalam, ze na razie z barfowania nic nie bedzie, bo za chiny nie chca jesc. Poliza i odchodza. Obojetnie, czy w kawalkach czy zmielone. Trwa taki przelom bardzo dlugo? Nie mam pojecia. Rozmrozone mieso jest beee, to jeszcze dochodzi. A na swierze zawsze to mnie nie stac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw paź 21, 2010 9:31 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Cześc Kochani! :)
Dorotko, piękne mieszkanko :ok:
A kociaki Twoje słodkie takie :1luvu:
Moje też czasami przychodzą na mizianie.
I siedzę jak ten posąg, tylko ręka chodzi :D

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 21, 2010 9:32 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Jaka zaj..ta łazienka :1luvu:
Uwielbiam pokoje kapielowe i poddasza :1luvu:

A kocie zachowania na 150% wróżą ostrą zimę :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw paź 21, 2010 9:32 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Spróbuj zacząć od gotowanego. Mieszaj z saszetkami i puszkami.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw paź 21, 2010 9:40 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Kurna, a moje to by na okrągło mięcho jadły :roll:

Erin

Post » Czw paź 21, 2010 9:54 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

O tym gotowanym musze pomyslec. Chociaz gotowanego kurczaka za chiny nie rusza. Cos mi sie zdaje, ze mmk tez tak robila - mieszala z saszetkami. Moze sie uda. To wtedy tez suplementy kupie.

Dziekuje AYO, bylo kupe roboty z obiema lazienkami. Poddasze robil kompletnie moj sasiad, bo zlota raczke ma. Te schody do gory sa z Polski sprowadzana i przez polska firme tez zakladane. No i balkon tez jest robiony przez kowala z Brodnicy. Robil balkony na zamowienie dla wszystkich i w tym samym stylu brama wjazdowa. Fajnie wtedy bylo, bo spali wszyscy u mojej siostry a ja jej pomagalam gotowac.

SecretFire

Post » Czw paź 21, 2010 9:56 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Naprawde musi mieć poważne kłopoty skoro sprzedaje takie cacko :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw paź 21, 2010 10:00 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Nie raz zycie musi sie zmienic.

SecretFire

Post » Czw paź 21, 2010 10:14 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Fakt :(
Ale jeszcze zaświeci dla Niej słonko! :ok:

Erin

Post » Czw paź 21, 2010 10:19 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

A no tak :-), bo ja ja kocham!

Mroz jej u nas. Moj ulubiony kolega akurat lezy u mnie w biurze przed karolyferem. Przynioslam mu z mojego auta koc i poduszke i teraz odpoczywa. Biedulka jest chory i musi do roboty zasuwac. A ze moj szef jest w drodze, to moze sobie pospac.

SecretFire

Post » Czw paź 21, 2010 10:25 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

To jakiś żart? 8O
Co wart jest taki pracownik, któremu dwoi sie w oczach?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw paź 21, 2010 10:30 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Absolutnie nic. Ja go tu kryje, bo nie puszcze go na budowle. By musial isc na rusztowanie a niech mi spadnie!
Mi sie tez w oczach troi i musze siedziec. Juz pisalam kiedys, ze u nas jest gorzej jak za czasow niewolnikow. Ten szef, ktory sie do mnie dobieral, ma w aucie zawsze tabletki przeciw rozwolnieniu i jak jakis pracownic sie chce zwolnic bo mu wlasnie cos takiego dolega, dostaje nie JEDNA wskazana, tylko TRZY tabletki i do zap...

SecretFire

Post » Czw paź 21, 2010 10:31 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Boże :strach:
Dorotko, ja chyba codziennie będę modły zanosić do nieba, żebyś jak najszybciej robotę zmieniła.

Erin

Post » Czw paź 21, 2010 10:36 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Sprobuj, mnie wysluchac nikt tam u gory nie chce. Moze za duzo grzechow popelnilam albo mysla, ze nie zasluzylam, albo ze ten krzysz musze nosic. Nie mam pojecia.

SecretFire

[poprzednia][następna]