Emilka 77 pisze:My tez nie mamy słoneczkaAle zawsze są tysięcy buziaków dla Szaroburych
![]()
![]()
Witaj Emilko

Szarobure dziękują bardzo za buziaczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emilka 77 pisze:My tez nie mamy słoneczkaAle zawsze są tysięcy buziaków dla Szaroburych
![]()
![]()
Caragh pisze:Dzieeeeen dooobryyy Burasiowo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milego szaroburego dnia
bulba pisze:Caragh pisze:Dzieeeeen dooobryyy Burasiowo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milego szaroburego dnia
Witaj Monia![]()
Ano fakt, kolor nieba dzisiaj adekwatny do koloru moich futerekTylko z nich na szczęście się nie leje, tak jak obecnie u nas z chmur
![]()
Miłego dzionka życzę i pogody ducha
kalair pisze:A to jest fantastyczny widok, prawda?? Taki TŻ przemawiający do koteczka pieszczotliwym głosem.![]()
bulba pisze:kalair pisze:A to jest fantastyczny widok, prawda?? Taki TŻ przemawiający do koteczka pieszczotliwym głosem.![]()
Aż mi się nogi uginają BożenkoMuszę to kiedyś sfocić
![]()
kalair pisze:bulba pisze:kalair pisze:A to jest fantastyczny widok, prawda?? Taki TŻ przemawiający do koteczka pieszczotliwym głosem.![]()
Aż mi się nogi uginają BożenkoMuszę to kiedyś sfocić
![]()
Koniecznie!!!![]()
bulba pisze:Cioteńki, gęba mi się śmieje. Bo mój TZ to taki nie bardzo wylewny. Ale co i rusz przyłapuję go na tym, jak stoi nad Becią i przemawiając do niej czule głaszcze ją wzruszony po brzuszkuNo szok normalnie
Ale pozytywny
kropkaXL pisze:bulba pisze:Cioteńki, gęba mi się śmieje. Bo mój TZ to taki nie bardzo wylewny. Ale co i rusz przyłapuję go na tym, jak stoi nad Becią i przemawiając do niej czule głaszcze ją wzruszony po brzuszkuNo szok normalnie
Ale pozytywny
I to jest właśnie miłość Kasieńko-taka nieśmiala,nie na pokaz,bo to takie nie męskie
Buziaki dla TŻ-a!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1544 gości