Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 17:57 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:Agent Kwatermiszcz Stopka Przyjaciołek wita też Łatka i Fruzia dyga grzecznie na przywitanie nowego kolegi agenta

szpaniale Stefcia w łapki klaszcze

Dziękuję, dziękuję... :oops: Ja też się witam i podskakuję z radości aż na sam telewizor.
Ł.

Obrazek

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Śro paź 20, 2010 17:58 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Klaszcze Stefcia głośno, Halinka niech zacznie śpiewać jakieś mruczanki wesołe, Stopcia żorganizuje prowiant- trzeba zrobić powitalny bal :)
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro paź 20, 2010 18:03 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Flortee pisze:Klaszcze Stefcia głośno, Halinka niech zacznie śpiewać jakieś mruczanki wesołe, Stopcia żorganizuje prowiant- trzeba zrobić powitalny bal :)

Ła tek Ła tek Stefcia szkandóje Chalinka śpiewa na melodję ż Dżema Bonda i my się witamy sztrasznie i cieszymy rze Łatuś będzie w dróżynie i rze szkacze na telewiżor

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro paź 20, 2010 18:12 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:Klaszcze Stefcia głośno, Halinka niech zacznie śpiewać jakieś mruczanki wesołe, Stopcia żorganizuje prowiant- trzeba zrobić powitalny bal :)

Ła tek Ła tek Stefcia szkandóje Chalinka śpiewa na melodję ż Dżema Bonda i my się witamy sztrasznie i cieszymy rze Łatuś będzie w dróżynie i rze szkacze na telewiżor

Ojej! Bal! Dla mnie? To ja baloniki przyniosę! :balony:
Duża moja mówi, że ja nie tylko na telewizor lubię wskakiwać. gdybym mógł to wlazłbym na żyrandol, tylko mi nie pozwalają :roll:
Łatek.
P.S. Stefciu, a ja i Inka piszemy na takim jednym blogu o naszych różnych sprawach i Inka wierszyki tam wstawia i chcieliśmy się zapytać, czy ktoś z dróżyny by nie chciał tez tak pisać?

maciejowa

Post » Śro paź 20, 2010 18:30 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

maciejowa pisze:
CatherineTheGreat pisze:

Ojej! Bal! Dla mnie? To ja baloniki przyniosę! :balony:
Duża moja mówi, że ja nie tylko na telewizor lubię wskakiwać. gdybym mógł to wlazłbym na żyrandol, tylko mi nie pozwalają :roll:
Łatek.
P.S. Stefciu, a ja i Inka piszemy na takim jednym blogu o naszych różnych sprawach i Inka wierszyki tam wstawia i chcieliśmy się zapytać, czy ktoś z dróżyny by nie chciał tez tak pisać?

Stefcia popyta jak co ale my tótej raczej nie ómimy takih żeczy hyba rze morze Menaszka troszki no i Stopka Pżyjaciołek ale Stopka jeszt organiżator żajęmnty to hyba terz nie ona Sztopcinka robi rurzne akczje dla potompielcuw była osztatnio ale Stefcia się cieszy rze Łatek jeszt ż nami

CatherineTheGreat

Post » Śro paź 20, 2010 18:33 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

maciejowa pisze:
CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:Agent Kwatermiszcz Stopka Przyjaciołek wita też Łatka i Fruzia dyga grzecznie na przywitanie nowego kolegi agenta

szpaniale Stefcia w łapki klaszcze

Dziękuję, dziękuję... :oops: Ja też się witam i podskakuję z radości aż na sam telewizor.
Ł.

Obrazek

a Łatek jeszt żapinany na bżószku na żamek błyszkawiczny Stefcia się cieszy ohohohoho jak ślicznie

CatherineTheGreat

Post » Śro paź 20, 2010 18:35 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

[quote="CatherineTheGreat"
Stefcia popyta jak co ale my tótej raczej nie ómimy takih żeczy hyba rze morze Menaszka troszki no i Stopka Pżyjaciołek ale Stopka jeszt organiżator żajęmnty to hyba terz nie ona Sztopcinka robi rurzne akczje dla potompielcuw była osztatnio ale Stefcia się cieszy rze Łatek jeszt ż nami[/quote]
Ja też się cieszę Stefciu. Jak ktoś będzie chciał to my się będziemy cieszyć :) A moi Duzi wymyślili coś i trzymają to w tajemnicy a ja nie wiem co to jest i już nie mogę się doczekać kiedy mi powiedzą...
Ł.

maciejowa

Post » Śro paź 20, 2010 18:36 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:
a Łatek jeszt żapinany na bżószku na żamek błyszkawiczny Stefcia się cieszy ohohohoho jak ślicznie

:ryk: :ryk: :ryk:
No to mi do głowy nie przyszło, dziekuję Stefciu, że zwróciłaś nam na to uwagę :ryk:

maciejowa

Post » Czw paź 21, 2010 14:28 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Dzień dobry, słoneczka i ciepełka Agent Łatek życzy.

maciejowa

Post » Czw paź 21, 2010 14:33 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

maciejowa pisze:Dzień dobry, słoneczka i ciepełka Agent Łatek życzy.

Stefcia terz rzyczy i bózie całóje

CatherineTheGreat

Post » Czw paź 21, 2010 16:38 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Witam Latka. Ja tez jestem w Łatki troche ale w inna strone.
kap.klos.laos

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw paź 21, 2010 17:59 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Witam się i ja vel Myszsz

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt paź 22, 2010 8:34 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Dzień dobry! Buziaki Stefciu Ci wysyłamy z Dużą!
Łatek.

mih pisze:Witam Latka. Ja tez jestem w Łatki troche ale w inna strone.
kap.klos.laos

:mrgreen:

maciejowa

[poprzednia][następna]