CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:Agent Kwatermiszcz Stopka Przyjaciołek wita też Łatka i Fruzia dyga grzecznie na przywitanie nowego kolegi agenta
szpaniale Stefcia w łapki klaszcze
Dziękuję, dziękuję...

Ł.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Flortee pisze:Klaszcze Stefcia głośno, Halinka niech zacznie śpiewać jakieś mruczanki wesołe, Stopcia żorganizuje prowiant- trzeba zrobić powitalny bal
CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:Klaszcze Stefcia głośno, Halinka niech zacznie śpiewać jakieś mruczanki wesołe, Stopcia żorganizuje prowiant- trzeba zrobić powitalny bal
Ła tek Ła tek Stefcia szkandóje Chalinka śpiewa na melodję ż Dżema Bonda i my się witamy sztrasznie i cieszymy rze Łatuś będzie w dróżynie i rze szkacze na telewiżor
maciejowa pisze:CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:Klaszcze Stefcia głośno, Halinka niech zacznie śpiewać jakieś mruczanki wesołe, Stopcia żorganizuje prowiant- trzeba zrobić powitalny bal
Ła tek Ła tek Stefcia szkandóje Chalinka śpiewa na melodję ż Dżema Bonda i my się witamy sztrasznie i cieszymy rze Łatuś będzie w dróżynie i rze szkacze na telewiżor
Ojej! Bal! Dla mnie? To ja baloniki przyniosę!![]()
Duża moja mówi, że ja nie tylko na telewizor lubię wskakiwać. gdybym mógł to wlazłbym na żyrandol, tylko mi nie pozwalają![]()
Łatek.
P.S. Stefciu, a ja i Inka piszemy na takim jednym blogu o naszych różnych sprawach i Inka wierszyki tam wstawia i chcieliśmy się zapytać, czy ktoś z dróżyny by nie chciał tez tak pisać?
CatherineTheGreat pisze:
a Łatek jeszt żapinany na bżószku na żamek błyszkawiczny Stefcia się cieszy ohohohoho jak ślicznie
maciejowa pisze:Dzień dobry, słoneczka i ciepełka Agent Łatek życzy.
mih pisze:Witam Latka. Ja tez jestem w Łatki troche ale w inna strone.
kap.klos.laos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Hana, muza_51 i 969 gości