kinga w. pisze:No i to ręczne dręczenie kota...
Buhahaha,to dręczenie to dla niej rozkosz

Moderator: Estraven
kinga w. pisze:No i to ręczne dręczenie kota...
kociczka39 pisze:kinga w. pisze:kociczka39 pisze:
No tak się składa,że ja tez marcowa hehe
Jak ładnie - coraz więcej nas z tego pięknego miesiąca.
Ale będzie forumowa impreza![]()
trawa11 pisze:[img]h
o to najbardziej pysio podobne do Bazylowego, TZ mi przez ramię zagląda i tak stwierdził![]()
![]()
![]()
kociczka39 pisze:kalair pisze:Kociczko, Twój Pysio jest ekstra! A co na to TŻ?
Codziennie go całuje![]()
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:Kociczko, Twój Pysio jest ekstra! A co na to TŻ?
Codziennie go całuje![]()
Nawet jak się nie golisz?
kociczka39 pisze:A wiesz,że ja przeglądając wczoraj wasze fotencje to samo stwierdziłam,nawet miałam napisać,ino mi na skypie brachol się łączył,a jak mam za dużo stron pootwieranych to nieraz zacina,jak kamerę włączę i akurat w tym momencie strony musiałam zamykać
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:A wiesz,że ja przeglądając wczoraj wasze fotencje to samo stwierdziłam,nawet miałam napisać,ino mi na skypie brachol się łączył,a jak mam za dużo stron pootwieranych to nieraz zacina,jak kamerę włączę i akurat w tym momencie strony musiałam zamykać
no to teraz już wiesz , dalczego se Twój wateczek cichutko podczytywałam![]()
![]()
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:Codziennie go całuje![]()
Nawet jak się nie golisz?
To mu zupełnie nie przeszkadza,nawet lubi jak go posmyram czasem![]()
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:kociczka39 pisze:A wiesz,że ja przeglądając wczoraj wasze fotencje to samo stwierdziłam,nawet miałam napisać,ino mi na skypie brachol się łączył,a jak mam za dużo stron pootwieranych to nieraz zacina,jak kamerę włączę i akurat w tym momencie strony musiałam zamykać
no to teraz już wiesz , dalczego se Twój wateczek cichutko podczytywałam![]()
![]()
Hihi,no tak ,teraz mam to jak na dłoni![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 190 gości