devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 18:23 Re: Luna, Pati, Lady Gaga,Mietek z zapaleniem skóry....

yogusia pisze:Powiedz chłopakom żeby się nie wygłupiali, bo pół miau czeka na wymiary ubrań i na nowe dziecięce, a Pańcia po lekarzach biega :twisted:

ano!
ale już przybiegłam i ide mierzyć:)
nowe dzieciowe też szykuję ale nie wiem jeszcze kiedy :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw cze 02, 2011 18:28 Re: Luna, Pati, Lady Gaga,Mietek z zapaleniem skóry....

Mierz, mierz, a dzieciowe się nie spieszą. Jeszcze dużo czasu mam :)
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Czw cze 02, 2011 18:37 Re: Luna, Pati, Lady Gaga,Mietek z zapaleniem skóry....

gosikbaum pisze:Mietek już zdrowy i porasta. Troll żeby mi nie było za nudno wyhodował sobie jakąś obrzydliwą bakterię w uchu... :evil: :evil: :evil:

A bo to tak jest z tymi zwierzakami -Smakusia mnie probowala zastraszyc soba na smierc-nie udalo sie poki co :roll:

Jak zwierzaki?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw cze 02, 2011 18:42 Re: Luna, Pati, Lady Gaga,Mietek z zapaleniem skóry....

Ja ostatnio kilka miesięcy leczyłam uszy Yogi. Przez 10 lat nie miała żadnych problemów, a tu nagle brud w uszach. Jeden antybiotyk, potem drugi i nadal brud. Przed trzecim antybiotykiem zrobiłam posiew i co czysto! Tylko dlaczego te uszy nadal brudne...

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob cze 04, 2011 21:32 Re: Luna, Pati, Lady Gaga,Mietek z zapaleniem skóry....

Mieciaszek przed chwilą biegał, od balkonu do mnie i tak kilka razy, i wyraźnie czegoś się domagał. Dałam mokre - nie, dosypałam suchego - nie, mizianki - nie. Światło! kobieto zapal światło na balkonie!!! przecież już ciemno i będę polował!!!
przepraszam, nie zrozumiałam.....
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon cze 06, 2011 10:12 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

A tak wyraźnie mówił :lol: :lol: :lol:

Ale to pół w tytule to chyba na wyrost, przecież Troll nawet ćwierci nie ma :ryk:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon cze 06, 2011 10:52 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

Kicorek pisze:Ale to pół w tytule to chyba na wyrost, przecież Troll nawet ćwierci nie ma

proszę nie zawstydzać Trolla, przecież nie napiszę: "dwa ogony i guziczek" ma pól i ja się będę przy tym upierać:) trochę zawinięte jest to pół, jak się odwinie to jest dłuższy:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon cze 06, 2011 14:08 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

Jako, że Kicorek nie może się pochwalić ogonem nawet takim jak Troll to zazdrości :twisted:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon cze 06, 2011 20:27 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

słuchajcie, przychodzi do mnie na podwórko kocur, ładny rudzielec zakochany w kotce mojego taty miłością nieodwzajemnioną, oczywiście kocur pełnojajeczny. I tak sobie myślę co by go tych atrybutów pozbawić... nie wiem od jakiego sąsiada to kocur... Czy grożą mi jakieś nieprzyjemności? jak uważacie? Jak by go tak cap i do weta i po dwóch dniach wypuścić :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto cze 07, 2011 7:14 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

Jak kocur wychodzący to podejrzewam, że sąsiad nawet nie zauważy. Tylko nie daj się złapać.

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Wto cze 07, 2011 8:43 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

yogusia pisze:Jak kocur wychodzący to podejrzewam, że sąsiad nawet nie zauważy. Tylko nie daj się złapać.

8) Dokladnie ,a skoro przychodzi sam ,to bezdomny :ok: :ok:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw cze 09, 2011 20:03 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

rany! czy skończy się zła passa z kontuzjami, ranami i bakteriami??? :? dziś Miko w przedszkolu rozwalił głowę o schodek... głęboko bardzo, do kości, założyli mu trzy szwy.. :(
w tej całej akcji stał się mały cud bo mąż odbierający dziecko (w trakcie tego odbierania Miko się wywalił) nie zemdlał, udzielił pomocy i z zakrwawionymi rękami dowiózł Miko do domu gdzie ja szybko zorganizowałam akcję szpital. Nie wiem jak to zrobił. Jak raz sobie przeciął dłoń nożem to musiałam go w sekundę łapać by jeszcze głowy nie rozwalił, a tu zakrwawione dziecko, bo krew sie lała obficie a on pełna trzeźwość umysłu?? Może to jakieś podświadome było?? od powrotu ze szpitala mąz śpi, odreagowuje stres??
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw cze 09, 2011 20:06 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

zdecydowanie odreagowuje. może pifko by mu pomogło...? 8)
a dzieci, niestety, lubią sobie robić krzywdę... i mówią, że niechcący :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw cze 09, 2011 20:09 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

pifko to ja sobie zapodałam:) on musi być trzeźwy gdyby trzeba było jechać do szpitala... dziwi mnie fakt że żaden lekarz Mikołaja nie zbadał, zaszyli i już :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw cze 09, 2011 20:21 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

O kurcze, to pechowo strasznie. Trzymamy kciuki żeby szybko i ładnie się zagoiło.

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

[poprzednia][następna]