Moja gromadka-Lola, Pimpuś, ślepaczki w domkach:), nowe małe

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 8:31 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

mahob pisze:Dobre wieści od ślepaczków :D :ok: I od Loli też. Ja trzymam, żeby Klementynka jeszcze tam poszła :ok:

Justynka urocza.
I Pimpuś zaklepany - świetnie :D Jak się cieszę, że tak dobrze się układa :D

Pogoda niestraszna, kiedy w perspektywie jutrzejsze święto i wolne :mrgreen:

i będzie można dłużej pospać :dance2: :dance:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lis 10, 2009 8:51 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

cóz za super wiesci :D
Za dalsze dobre domki dla Waszych podopiecznych :ok:

Zośka cudna :1luvu:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto lis 10, 2009 11:24 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

mar9 pisze:i jak się czujesz w roli młodej mamy :?: :mrgreen:

Czuję się świetnie, zwłaszcza, że te dzidziusie są takie rozgarnięte i samodzielne i w ogóle...

Podkreślenie moje. :mrgreen:

A Pimpuś zamieszka ze Szprotką. Czy ktoś jeszcze ją pamięta? Miała straszną ranę na szyi, rozdrapywała się, chodziła w opasce... Już jest ok, a Szprotka kwitnie podobno! :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lis 10, 2009 11:26 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

Anita, jak tak dalej pójdzie, to będziesz miała za mało kotów. :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lis 10, 2009 14:39 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

:mrgreen: :mrgreen:

Teraz fotki moich milusińskich.

Obrazek Adaś w podbieraku, specjalnie dla cioci Mahob, z podziękowaniami...

Obrazek Milusia w hamaczku :D

Obrazek Eleli dla cioci Andziuli

Klementynka słodko śpi Obrazek

Obrazek Benia Obrazek Agacia Obrazek Klocek

Obrazek Zośka :lol:

A tu? Obrazek
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 10, 2009 15:15 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

A Srebrnemu się zrobił jakiś dziwny wrzód na oku, tym operowanym. Niestety, w sobotę dr Gierek nie przyjmuje, a tylko ten dzień wchodzi w grę, żeby pojechać na wizytę. Srebrny nic nie mówi, chyba mu to nie dokucza, ale trzeba sprawdzić, co to.

Poza tym już się przekonał do psa. Nawet noski-noski robił z Zośką. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 10, 2009 15:25 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

anita5 pisze:A Srebrnemu się zrobił jakiś dziwny wrzód na oku, tym operowanym. Niestety, w sobotę dr Gierek nie przyjmuje, a tylko ten dzień wchodzi w grę, żeby pojechać na wizytę. Srebrny nic nie mówi, chyba mu to nie dokucza, ale trzeba sprawdzić, co to.

Srebruś, nie martw nas :(

Bazyliszkowa

Post » Wto lis 10, 2009 15:50 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

anita5 pisze:A Srebrnemu się zrobił jakiś dziwny wrzód na oku, tym operowanym. Niestety, w sobotę dr Gierek nie przyjmuje, a tylko ten dzień wchodzi w grę, żeby pojechać na wizytę. Srebrny nic nie mówi, chyba mu to nie dokucza, ale trzeba sprawdzić, co to.

Poza tym już się przekonał do psa. Nawet noski-noski robił z Zośką. :D

Niedobrze :cry: Może ten antybiotyk nie działa na niego :(

Zosia już lepiej wygląda -oczka widać i więcej pysia :1luvu: :P

Kotki cudne ,a na ostatniej focie w podbieraku Klusia -Lukrecja ,obok Adaś (?) ,bury Amiś (?)
a na górze kawałek Yasminki :oops: :lol:

Oczywiście że pamiętamy Szprotkę :D To super że jest szczęśliwa i zdrowa i że dołączy do niej Pimpuś :D :D :D :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 10, 2009 19:18 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

Bazyliszkowa pisze:Anita, jak tak dalej pójdzie, to będziesz miała za mało kotów. :mrgreen:

:lol: :lol:
No i bardzo dobrze...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto lis 10, 2009 21:20 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

amyszka pisze:
Kotki cudne ,a na ostatniej focie w podbieraku Klusia -Lukrecja ,obok Adaś (?) ,bury Amiś (?)

Amyszko, jestem pod ogromnym wrażeniem! Zgadłaś dokładnie! W nagrodę przewidziana Klementynka! 8) Zapakować? :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 10, 2009 21:25 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

anita5 pisze:Obrazek Eleli dla cioci Andziuli

dziękuję, jaki on jest śliczny :love: i ma takie mądre spojrzenie :1luvu:

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Wto lis 10, 2009 21:29 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

On jest bardzo mądry, ten mój Eleli. Jest najmądrzejszy w rodzinie. Wyjątkowy kot z niego.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 10, 2009 22:14 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

anita5 pisze:
amyszka pisze:

Amyszko, jestem pod ogromnym wrażeniem! Zgadłaś dokładnie! W nagrodę przewidziana Klementynka! 8) Zapakować? :wink:

A to się cieszę :D A ja zapakuję w zamian Karmelka :twisted: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro lis 11, 2009 9:58 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

He he he :twisted: Handel wymienny żywym towarem :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro lis 11, 2009 10:02 Re: Moja gromadka - dopsienie:), Lola i ślepaczki w domkach :)))

Pod względem wagi to chyba niesprawiedliwa zamiana - Karmelek waży więcej niż Klementynka, proponuję dorzucić do Klementynki jeszcze jakiegoś malucha :mrgreen:

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]