Amberka szylkretowa Lady[`],Rudiś[`] Szejna,James,Shilla

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 21:24 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

pazury były rzecz jasna Szejnusi-maupusi, bo to ona była zabrana z miejsca "przyczajenia" i zaniesiona na dekoder :wink:
dżizas... :roll: jak ja tego kota - Szejny - nie rozumiem, to normalnie sił już nie mam... o co jej chodzi, czy ktoś mi może powiedzieć. przed chwilą było prychnięcie, bo chciała wejść na górę, a na schodach stał James... no przecież zna go już 3 lata i nadal na niego prycha i warczy... oszaleć można :evil:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Wto mar 06, 2012 21:41 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

tak na gorąco, kiepskiej jakości zdjęcia, bo robione telefonem - baterie padły w aparacie

kolejna wspólna miejscówka
Obrazek

nawet James się "załapał"
Obrazek

a tutaj Lilin-Shilla na krzesełku obok mojego krzesełka... znaczy się sama przyszła na wyciągnięcie ręki :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Wto mar 06, 2012 23:14 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Joanna KA pisze:A Rudolfino to dzisiaj podpadł straaaasznie :mrgreen:
podczas gdy ja brałam udział (odnosząc rany :wink: ) w interwencji opisanej powyższej, Rudolfo-cfaniak wylizał mi pół serka z kubeczka... :evil:
cóż było robić - koty zjadły do końca serek :roll: , pańcia pocieszyła się samą herbatką

E tam, znowu podpadł :roll: :roll: :roll:
jest kot, jest serek, zresztą wolny, to należy się poczęstować :ryk: a pańci herbatka dobrze zrobi na utrzymanie linii :lol:

Mnie kiedyś małe czarne wsadziło całą łepetynę do kubka z serkiem, takiego dużego kubka i wyżerało, no to też dałam kociarni ten serek, a mały paradował z białym nosem z serka. Wzięłam sobie drugi serek, poszłam po aparat, żeby małemu cyknąć fotkę z tym białym nosem, wracam a małe czarne siedzi na szafce w kuchni z łepetyną :strach: w drugim serku :evil: Ale ten już zjadłam sama, może nie napluł :ryk:

Asiuniu, zdjęcia śliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro mar 07, 2012 9:11 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

kot w worku
Obrazek
ale im piłeczek nakupowałaś :D moje (te młodsze) też lubią się bawić takimi piłeczkami :D

wspólne "M"
Obrazek
fajnie, że Rudiś taki ugodowy, jemu wszędzie dobrze, we wspólnym M też i nie ma znaczenia wielkość tego M. A Liliana piękna :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro mar 07, 2012 9:40 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Dawno nie zaglądałam do Rudisia słodziaka - jak zawsze piękny i kochany (wśród tych piłeczek sama słodycz po prostu :1luvu: :1luvu: :1luvu: ), reszta gromadki zresztą też cudowna.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Czw mar 08, 2012 10:25 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw mar 08, 2012 17:12 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Rudisiu, a czy ty stanąłeś dzisiaj na wysokości zadania i złożyłeś życzenia swoim dziewczynom? Bo mnie dzisiaj Duża pogoniła, że niby to nie jestem jakimś gentelmanem, bo nie pamiętałem, że dziewczyny mają dzisiaj swoje święto. Gdybyś był tutaj ze mną, to we dwóch byłoby raźniej, może razem byśmy coś wymyślili. A odkąd pojechałeś do tej swojej Łodzi, to mam tylko same baby dookoła.
Dlatego przypominam ci o tym święcie, bo też masz dwie dziewczyny w domu, że o Dużej twojej nie wspomnę. Naradź się z Jamesem i coś zadziałajcie, bo ci powiedzą, że nie jesteś gentelmanem, tak jak mnie dzisiaj Duża nagadała
Trzymaj się chłopie
Maksiu
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw mar 08, 2012 19:23 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Maksiu! chłopie!
jakie życzenia, jakie babskie święto... :twisted:
baby są od tego żeby wypełniać nasze polecenia, spełniać męskie zachcianki... James też tak uważa i żeśmy nic dla tych naszych bab nie zrobili dzisiaj. za to Duża kuwety posprzątała, jeść dała, pomyziała... o! widzisz i tak powinno być!
Maksiu chłopie, tobie też radzę zrobić ze swoimi babami porządek :twisted:
twój stary kumpel (z wojska :wink: )
Rudolfo

Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt mar 09, 2012 16:00 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... que=HTML15

czy ktoś może karmi swoje koty karmą Sanabelle?
bo jest taka promocja.
http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... tis/285043
wychodzi worek 10 kg średnio za 100 zł.

ja się zastanawiam na tą z jagnięciną, bo moje kiedyś to jadły. ale dwa wory to mi trochę za dużo. może ktoś na spółę by kupił?
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie mar 11, 2012 21:34 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Szejnusia dostała dzisiaj trzecią z kolei obrożę feromonową... dżizas czy ona się w końcu kiedyś uspokoi :?
jak to jest, że kotów nienawidzi, a mnie kocha... :roll: przychodzi, wali baranki, mruczy, w nocy śpi pod kołdrą przytulona... ehhhh
jest dla mnie wyjątkowa - to mój PIERWSZY KOT :1luvu:, ale czasami mam ochotę jej nogi z doopki powyrywać :twisted:

Rudy i James całkowicie ulegli urokowi Shilli-Liliany :) a ona wdzięczy się do nich - kokietka jedna, no :wink:
dzisiaj paczę co te koty wyprawiają, a one leżą sobie na słońcu... Shilla wygina śmiało ciało przed Rudym, który próbuje jej odgryźć głowę, a James leży obok i (chyba :wink: ) patrzy na to z zazdrością :D
szkoda, że Szejna nie uczestniczy w "kocim" życiu... myślę, że byłaby szczęśliwsza :|
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie mar 11, 2012 23:44 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Asiu, czasami taki kot jest. Moja Alusia najbardziej na świecie kocha człowieka, czyli mnie. Dla niej, na szczęście, inne koty mogą być albo nie, ona za bardzo nie zwraca na nie uwagi, no może zwraca uwagę wtedy, kiedy któryś zajmie moje czyli JEJ kolana. Ja się śmieję, że Alusia to nie kot i z kotami się nie zadaje. Nie cierpi wczesnego wstawania i nieraz do niej mówię "Alusia, musimy wstawać, bo koty głodne".

Szejna też jest chyba takim kotem jednego człowieka, Ciebie kocha, tylko że jej inne koty przeszkadzają. Może spróbuj jeszcze kropli Bacha
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon mar 12, 2012 20:12 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

no tak, tylko jak niby miałabym jej te krople podać :|
do paszczy na pewno nie da sobie zapodać, bo przecież ona jest straszna niedotykalska... ehhhh
do jedzenia??? nie zje, bo przecież ona tylko suche właściwie, bo po mokrym rzy...a :(
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon mar 12, 2012 20:21 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

witam, ujawnię się nieśmiało :oops: podczytuję, podczytuję, ale po cichu. A tu taaaakie piękne koty i zdjęcia :1luvu:.
Tak się zastanawiam, że jeżeli Szejna woli dwunogich, to może nie ma co jej na siłę uszczęśliwiać czworonożnymi... Jeżeli nie dochodzi do poważniejszych scysji, tylko się omijają i pozostałe szanują jej niechęć do kontaktów, to może jej będzie lepiej tak, niż jak by ją na siłę zaprzyjaźniać... Tylko niech ma dużo tej miłości i uwagi od was, skoro to wy dla niej jesteście najważniejsi.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon mar 12, 2012 20:39 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

witaj Gosiu :D

żeby Szejnusia poczuła się w pełni szczęśliwa to musiałaby być jedynaczką... :roll:
jej się nie da nic narzucić - ona jest prawdziwą kocią hrabianką i robi co chce :wink:
ehhh... co jakiś czas mnie dopada melancholia na temat kotów :?
marzę sobie czasami, że pojawi się w naszym domu KOT, w którym Szejna się zakocha :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon mar 12, 2012 20:58 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

trzymam kciuki :ok: :). Choć wierzę, że obdarzona miłością w domu jest na pewno szczęśliwa.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

[poprzednia][następna]