DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 14, 2009 22:42

Wielbłądzio pisze:No, nareszcie :twisted: Przez cały dzień nie mogłam się dopukać na miau, czułam się jak narkoman na głodzie :roll:

ja też :oops:
Wielbłądzio pisze:Wiem tylko tyle, że Babcia żyje. Ojciec też nie wie nic więcej :roll: :(

to kciuki za zdrowie Babuni i Twoje nerwy :ok:
Wielbłądzio pisze:Plusinek rano najpierw usiłował zwalić na siebie gorące żelazko, ciągnąc je za sznur, a w chwilę potem - opieprzony i przegoniony spod deski do prasowania - wskoczył mi pod ręce: dosłownie jeszcze z centymetr i by się poparzył (prasowałam akurat na najwyższej temperaturze :roll:) :twisted:

wyrodna Matka nie ma czasu dla dzieciątka i się dziwi :roll: :twisted:
a On biedaczek naraża się na ciężkie poparzenie byleby znalazła dla Niego chwilkę :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lip 14, 2009 22:44

Wielbłądzio pisze:
właśnie wynalazł gdzieś w kuchni i zrzucił z wysokości na podłogę jakiś śrubokręt. w życiu bym nie przypuszczała, że posiadam na stanie jakikolwiek śrubokręt 8O - ciekawe, skąd on się u mnie wziął :roll: :conf:

to pewnie ten sąsiad od wężyka :mrgreen:
ale nie pisałaś że tyle ciekawostek przynosił :twisted:

alus1

Post » Wto lip 14, 2009 22:46

No fakt! 8O
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lip 14, 2009 22:48

też właśnie przed chwilą doszłam do tego wniosku: wężyka zabrał ze sobą, to chociaż śrubokręt mi na pocieszenie zostawił :roll: :wink:
ciekawe, czy porzucił tutaj coś jeszcze, może warto poszukać :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lip 14, 2009 22:49

Szukaj! Potem zażądasz znaleźne! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lip 14, 2009 22:51

zależy jeszcze co uda mi się odnaleźć... być może nie wszystko będę miała ochotę oddać :smokin:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto lip 14, 2009 22:51

kalair pisze:Szukaj! Potem zażądasz znaleźne! :twisted:

moze znowu wężyk przyniesie :lol:

alus1

Post » Wto lip 14, 2009 22:53

alus1 pisze:
kalair pisze:Szukaj! Potem zażądasz znaleźne! :twisted:

moze znowu wężyk przyniesie :lol:

Ogólnie rzecz biorąc nie przepadam za wszelkiego rodzaju gadami :twisted: , ale taki wężyk Kamila... czy ja wiem... :roll: 8) ?

Wielbłądzio

Post » Wto lip 14, 2009 22:54

Wielbłądzio pisze:Ogólnie rzecz biorąc nie przepadam za wszelkiego rodzaju gadami :twisted: , ale taki wężyk Kamila... czy ja wiem... :roll: 8) ?

no ja wiem że Ty wolisz bardziej ogórki od mięska :smokin:

alus1

Post » Wto lip 14, 2009 23:01

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Ogólnie rzecz biorąc nie przepadam za wszelkiego rodzaju gadami :twisted: , ale taki wężyk Kamila... czy ja wiem... :roll: 8) ?

no ja wiem że Ty wolisz bardziej ogórki od mięska :smokin:

Albo czegoś nie zrozumiałam, albo jestem skrajnie zboczona i wszystko mi się kojarzy z tym samym :oops: , albo to Ty jesteś skrajnie zboczona i jak wyżej :roll: :twisted: ...
Wiem wiem, że chodzi o moją roślinożerność - ale skąd przypuszczenie, iż (nawet będąc mięsożercą) rzeczonego nieszczęsnego gada miałabym od razu zjadać :roll: ???

Wielbłądzio

Post » Wto lip 14, 2009 23:05

Wielbłądzio pisze:Albo czegoś nie zrozumiałam, albo jestem skrajnie zboczona i wszystko mi się kojarzy z tym samym :oops: , albo to Ty jesteś skrajnie zboczona i jak wyżej :roll: :twisted: ...
Wiem wiem, że chodzi o moją roślinożerność - ale skąd przypuszczenie, iż (nawet będąc mięsożercą) rzeczonego nieszczęsnego gada miałabym od razu zjadać :roll: ???

przyznaję się bez bicia (za taka perwersją nie przepadam :twisted: ) :mrgreen:
a czy ja mówiłam o jedzeniu :roll: :smokin:

alus1

Post » Wto lip 14, 2009 23:05

Wielbłądzio pisze:Wiem wiem, że chodzi o moją roślinożerność - ale skąd przypuszczenie, iż (nawet będąc mięsożercą) rzeczonego nieszczęsnego gada miałabym od razu zjadać :roll: ???

jak byłby bardzo apetyczny, to czemu nie??? 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto lip 14, 2009 23:08

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Wiem wiem, że chodzi o moją roślinożerność - ale skąd przypuszczenie, iż (nawet będąc mięsożercą) rzeczonego nieszczęsnego gada miałabym od razu zjadać :roll: ???

o rany jeża, Aniko, Ty już też :roll: 8O ?

ale tak całkiem zjeść to można tylko raz... i potem już NIC nie zostanie na następny :roll: :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Wto lip 14, 2009 23:11

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Albo czegoś nie zrozumiałam, albo jestem skrajnie zboczona i wszystko mi się kojarzy z tym samym :oops: , albo to Ty jesteś skrajnie zboczona i jak wyżej :roll: :twisted: ...

przyznaję się bez bicia (za taka perwersją nie przepadam :twisted: ) :mrgreen:
a czy ja mówiłam o jedzeniu :roll: :smokin:

czyżbyś mówiła o... piciu 8) :ryk: ???

no tak, już po północy... Erotomanki, proszę o spokój, zanim mi wątek wykasują z ogólnodostępnego forum :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto lip 14, 2009 23:19

Wielbłądzio pisze:
*anika* pisze:

o rany jeża, Aniko, Ty już też :roll: 8O ?

ale tak całkiem zjeść to można tylko raz... i potem już NIC nie zostanie na następny :roll: :mrgreen:

Co ja??? :P 8)

<niewiniątko>
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]