Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 11:12 Re: Georg i Klemens. Po przeprowadzce. Mieszkamy w pudełkach...

ojoj, no to jeszcze jesteście "w rozsypce"
ja tak miałam 3 lata temu ;) poukładasz sobie wszystko, zobaczysz.
A u Ciebie są egzaminy poprawkowe/ Jak są to czym się stresujesz? ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 05, 2010 12:02 Re: Georg i Klemens. Po przeprowadzce. Mieszkamy w pudełkach...

No ciotki się zawanturowały i zaraz z nowej rzeczywistości nowe wiadomości są :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro maja 05, 2010 14:00 Re: Georg i Klemens. Po przeprowadzce. Mieszkamy w pudełkach...

relacja była w trakcie składania jak się Ciotencje awanturowały :P

Magda, nie wiem, jak będzie z poprawkowymi w tym semestrze, bo czasu nie ma... za niedługo to my już mamy koniec roku, a poza tym w życiu nie zdawałam poprawkowo :P i teraz głupio będzie w indeksie wyglądać: I sem - same bdb, II sem - ledwo, ledwo :oops: nie wiem, ręce opadają po prostu.

jest jeden postęp: od przed chwili mamy dwa komplety kluczy. Czyli jest szansa, że się dostanę do chałupy po pracy :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro maja 05, 2010 14:09 Re: Georg i Klemens. Po przeprowadzce. Mieszkamy w pudełkach...

no ja wiem, że niefajnie jest w poprawkowym zdawać. Sama nie zdawałam nigdy. Ale jest taka szansa jakby co, ale ja wierzę, że zdasz.
bo Ty z tych co to marudzą, że nic nie umiom a później piątki dostajom :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 05, 2010 15:28 Re: Georg i Klemens. Po przeprowadzce. Mieszkamy w pudełkach...

Widzę, że już na nowym :)

Dobrze będzie z egzaminami :ok:
Widzimy się w weekend?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt maja 07, 2010 16:11 Re: Georg i Klemens. Po przeprowadzce. Mieszkamy w pudełkach...

Uff, Inga, to już na kartonach mieszkacie. Zaraz się poprawi, zobaczysz :ok: :ok: :ok:
Najważniejsze, że koteczkom się podoba :mrgreen:

Co do Twojej szkoły, to ja też jestem dziwnie spokojna 8) , ale na wszelki wypadek zaciskam przeogromniaste kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpoczywaj i nie trać wiary :wink: :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt maja 07, 2010 16:26 Re: Georg i Klemens. Po przeprowadzce. Mieszkamy w pudełkach...

Nie pękaj Ciotko :idea:

Przez trzy ostatnie lata lata studiów pętał się za mną warunek z historii nowożytnej Europy od 1493.. do Rewolucji Francuskiej mniej więcej :evil: :evil:
Bez tego egzaminu mogłam absolutorium narysowć sobie...

A dorosłe życie po studiach [25-letnia] zaczynalam od dymiącego paleniska od etażówki i braku ciepłej wody, tak, że zajeżdzałam wędzonką dobre dwa miechy...

[i]JESTEM Z TOBĄ :piwa: :piwa: :piwa: [/i]
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Sob maja 08, 2010 5:57 Re: Georg i Klemens. Po przeprowadzce. Mieszkamy w pudełkach...

Inga, będzie co ma być, znaczy dobrze będzie :ok:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob maja 08, 2010 7:12 Re: Georg i Klemens. Po przeprowadzce. Mieszkamy w pudełkach...

:ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon maja 10, 2010 8:36 Re: Georg i Klemens. Pamięci Niuniolka [']

W sobotę, przed wyjazdem do szkoły, miałam telefon od Witka, ze z Niuńkiem źle :( TŻ wsiadł w auto, pojechał po nich, zawiózł do CC. Niuniol bardzo słaby, nie miał sił wskoczyć na parapet, przewracał się, Ania zatrzymała go w szpitaliku, pobrała krew.
Wczoraj zadzwoniła, że wyniki sa masakryczne, rozwalona wątroba, nieczynne nerki, kot mimo wciąż podawanych leków wyglądał gorzej niż w momencie trafienia do lecznicy. Przekazałam wiadomość dalej. Witek pojechał do Centrum pożegnać się z Niuńkiem... Nie był najlepszym opiekunem, ale przez 10 lat znosił Niuńkowe lanie na kanapy, torby i łóżko. Zabierał ze sobą na działkę. Zapewniał dochodzącą opiekę na czas krótkich wyjazdów i uprosił nas o zajęcie się kotem w czasie swojego pobytu zagranicą. Niuniek mieszkał wtedy u nas pół roku.
Teraz odszedł. Miał 14 lat. Śpij spokojnie, futrzaczku :cry: [']

Obrazek

Georg-inia

Post » Pon maja 10, 2010 8:40 Re: Georg i Klemens. Pamięci Niuniolka [']

Inga :( W sobotę Niuniolek jeszcze miałkolił pod kroplówką, przytulał się jak go wyjeliśmy, wręcz zawisł na mnie. Śpij spokojnie malutki [']
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon maja 10, 2010 8:42 Re: Georg i Klemens. Pamięci Niuniolka [']

Niuniola zapamiętam jako kawał wielkiego kota, który wpieprzył Julce
Nieustraszonego a jednak przylepę
Wielkiego ciałem i duchem
Miśka

Niuniol, zaopiekuj się tam Lukrenią
[']
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon maja 10, 2010 8:44 Re: Georg i Klemens. Pamięci Niuniolka [']

:( [']

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon maja 10, 2010 8:45 Re: Georg i Klemens. Pamięci Niuniolka [']

Ingusia, jeśli Cię to pocieszy, to ja jestem w trakcie generalnego remontu łazienki (w misce się myję od 5 dni i jeszcze 5 przede mną... :twisted:), a mieszkanie całe popakowane w pudełka, bo będzie caluśkie malowane...
Wiem, jak się czujesz, ale pomyśl sobie, jak będzie świetnie, jak już się skończy :D

Niuniuś... [']

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pon maja 10, 2010 8:59 Re: Georg i Klemens. Pamięci Niuniolka [']

Magija pisze:Niuniola zapamiętam jako kawał wielkiego kota, który wpieprzył Julce
Nieustraszonego a jednak przylepę
Wielkiego ciałem i duchem

no właśnie... pamiętam, że nawet Goska_bs zwątpiła, powiedziała, że jednak nie poda Niuniolowi tabletki, bo się go boi :D teraz Niuniek wyglądał jak pół tego kota, co dawniej :( bardzo schudł, futerko zrobiło się brzydkie i posiwiałe... nie ma się co dziwić, od półtora roku jadł tylko dzięki sterydom, w końcu organizm się skończył. Wszyscy wiedzieliśmy, że ten dzień nadejdzie, no ale wiadomo, przykro :(

Marta, to ja Cię zdołuję ;) łazienkę mam czynną od początku, a od wczoraj to nawet już skończoną - TŻ położył podłogę i wykładzinę, przykręcił moją special-lampę do makijażu, zostało przykręcić dwa wieszaczki i podajnik do papieru i już będzie całkiem finito. Mam nadzieję, że dziś uda się położyć podłogę w kuchni, bo już mi się czyste ciuchy kończą, a pralka nie podłączona. Ale ogólnie nie jest źle - w sobotę po raz pierwszy piłam rano herbatkę na dworzu :) a do pracy ucięłam sobie dwie gałązki bzu i mi teraz pachną.
Jak odgruzuję aparat, to Wam pokażę domek wiosną :)

zdałam wszystkie 4 egzaminy 8O Zostały mi jeszcze 3 - z chorób, chówu i rozrodu za dwa tygodnie, a potem to już właściwie wakacje ;)

Georg-inia

[poprzednia][następna]