Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 25, 2010 14:33 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No właśnie, najgorsze te wyrzuty sumienia :(. Rano, jak otworzyłam drzwi od sypialni, te 2 śliczne łebki patrzyły na mnie chyba z wyrzutem :(. Nawet Gagunia, która przecież nie sypia w sypialni :(. Było mi bardzo smutno i przykro :cry: . Ale zaraz je obie wypieściłam i wycałowałam, więc chyba Niunia na mnie się nie gniewa :1luvu: .
Postaram się też być twardą dzisiejszej nocy, chociaż nie mogę nic obiecywać :wink: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Czw lut 25, 2010 14:38 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Kciuki za konsekwencję :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw lut 25, 2010 14:44 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ula u nas od zawsze w sypialni pod łóżkiem była nora Chocuni więc Miziulek też nie ma prawa wstępu do tego pokoju - zazdrośnica rzuciłaby się na niego - oddała dużo ale nie własne legowisko... żebyś wiedziała jak mi brakuje kociego łebka obok mnie...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 25, 2010 15:24 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

kussad pisze:... żebyś wiedziała jak mi brakuje kociego łebka obok mnie...

Ano właśnie :(. To jest chyba najgorsze, nie czuć tego ślicznego łebka na policzku w nocy :(. Niunia właśnie tuż przed snem robi się bardzo wylewna w stosunku do mnie i okazuje mi jak może swoje uczucia. Wskakuje na łóżko dopiero po zgaszeniu światła i wolno zbliża się w stronę poduszki, zaczyna mnie udeptywać po szyi i karku, a potem układa ten śliczny łebek na moim policzku i tak zasypiamy :1luvu: .
Nie chciałabym też zrobić krzywdy Niunieńce, bo ona jest bardzo wycofaną i strachliwą koteńką, która zapewne sporo przeszła, zanim u mnie zamieszkała :(.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob lut 27, 2010 21:45 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No i jak terapia odzazdrośniająca - widać postępy?
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie lut 28, 2010 21:39 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:No i jak terapia odzazdrośniająca - widać postępy?

Ano niestety, konsekwencji pańci zbrakło :oops: .
Nie potrafiłam wyrzucić Niuni z sypialni, gdy słodko ułożyła mi się na poduszce :(. One obie moga zrobić ze mną co chcą :(. Manipulantki malutkie :twisted: .
Wczoraj nie chciałam, żeby napychały brzuszki chrupkami, więc dałam im ok. południa mięsko (zazwyczaj mięsko dostają rano i wieczorem, a w ciągu dnia podjadają Orijena).
I co zrobiły moje ślicznotki? :roll: Mięsko miały głęboko pod ogonkiem i obie zgodnie dobierały się do szafki w kuchni, gdzie trzymam chrupki 8O . Bardzo ciężko pracowały łapeńkami, ale szafka nie ulegała :lol: . Co uchyliły drzwiczki, to im się zatrzaskiwały :lol: .
Pomyślałam, że jak naprawdę są głodne, to mięsko zjedzą :roll: . Gdzie tam! :twisted: . Poszłam po południu na basen, a gdy wróciłam, mięsko nadal było nietknięte :twisted: . Dałam im świeże na kolację, a one dalej uprawiały mi bunt, bo chciały chrupek! :twisted: . No i pańcia się złamała i dała malutkim chrupki :roll: , a one ledwo dziobnęły i dopiero wtedy zaczęły jeść mięso! :roll: . No i jak ja mam je wychowywać, kiedy nie mam na nie żadnego wpływu? :(. Robią ze mną co same chcą :twisted: .

A tak w ogóle, to naprawdę są bardzo grzeczne ostatnio :1luvu: . Ładnie jedzą, częściej się ze sobą bawią i są bardzo słodkie :1luvu: . Gagunia nawet dziś, w czasie niedzielnej toalety, nawet tak bardzo się nie wiła jak to zwykła robić :D. Może maleńka wygrzeczniała mi troszkę? :D :1luvu: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie lut 28, 2010 22:07 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Witamy Ulla :D ZIO się kończą to Ulla się uaktywniła :mrgreen: :ryk:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Nie lut 28, 2010 22:12 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ot nikonsekwentna pańcia :D
Ula nie chwal dnia z rana :twisted: tfu ... tfu
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie lut 28, 2010 22:21 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Amika6 pisze:Ot nikonsekwentna pańcia :D

Aniu, to już wieczór :lol: :lol:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie lut 28, 2010 22:25 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

nanetka pisze:Witamy Ulla :D ZIO się kończą to Ulla się uaktywniła :mrgreen: :ryk:

:ok: :wink: .
Ale zacznie się niedługo F1 i dalsze rozgrywki w Plus Lidze i Lidze Mistrzów :lol:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie lut 28, 2010 22:29 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:

Wiem, wiem ... ale jest takie powiedzenie
Obrazek

Amika6

Post » Nie lut 28, 2010 22:39 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Amika6 pisze:
Ulla pisze:

Wiem, wiem ... ale jest takie powiedzenie

No ja też wiem, że to takie powiedzenie :ok: :lol: . Dlatego sobie tak wykwintnie zażartowałam :wink: :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie lut 28, 2010 22:45 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

A ja myślałam, że młodzieży nikt takich powiedzonek nie serwuje i nie znasz tego :twisted:
Obrazek

Amika6

Post » Nie lut 28, 2010 23:13 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Amika6 pisze:A ja myślałam, że młodzieży nikt takich powiedzonek nie serwuje i nie znasz tego :twisted:

Aniu, ja młodzież?? :roll: :ryk: :ryk: :ryk:
Schlebiasz mi, bo wiosenek trochę mam już na karku :lol: .
Chyba Ci się coś poplątało, albo mnie mylisz z kimś innym :mrgreen: .

A z tą młodzieżą to masz rację, że niedouczona kompletnie :roll: :twisted:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie lut 28, 2010 23:18 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Przy moich 53 to na pewno jesteś młodzież :twisted:
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]