Czekoladka pisze:Odkryłam właśnie co robi mój kotek by ściągnąć kubrak.![]()
Bierze w zęby sznureczek i ciągnie.Odwiązuje jeden ciągnie nastepny, a potem wyciąga łapki i już nie ma kubraczka.
bardzo mądra kicia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bierze w zęby sznureczek i ciągnie.Odwiązuje jeden ciągnie nastepny, a potem wyciąga łapki i już nie ma kubraczka.
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Kretek nie trzeba się bać..Wystarczy im włączyć burzę za oknem, i cała uwaga będzie tam skupiona..![]()
znowu macie burzę![]()
![]()
![]()
czemu u nas nie ma![]()
![]()
Nie, to z ostatniej. Ale tak zawsze reagują..Burze mają być znowu w piątek..
a w sobote jaka u was pogoda![]()
![]()
![]()
sie wybieramy w te rejony![]()
jak dobrze pojdzie
Teraz? W weekend?
no
Przed chwilą mówili-burze.Ale w sumie burza może być,albo nie..
Amy w sobotę do Ostravy do ZOO jedziemy..Też bym ładną pogodę chciała.
My tez rozważalismy ,albo Ostrawe ,albo Pszczynę.Padlo na Pszczyne
A może zmienicie zdanie? ZOO w Ostravie jest podobno przepiękne!I bardzo duże!
wydaje mi sie ,ze na ZOO to trochę za gorąco ,zwirzaki beda pochowane![]()
Nie powinny..Zwłaszcza,że ma się do dwudziestu paru stopni ochłodzić,czyli będzie w sam raz!Ale jak nie chcecie..Szkoda..
nie od nas samych to zależy![]()
To był pomysl Dorty
kalair pisze:Czekoladka pisze:Odkryłam właśnie co robi mój kotek by ściągnąć kubrak.![]()
Po prostu-KOT!![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Kretek nie trzeba się bać..Wystarczy im włączyć burzę za oknem, i cała uwaga będzie tam skupiona..![]()
znowu macie burzę![]()
![]()
![]()
czemu u nas nie ma![]()
![]()
Nie, to z ostatniej. Ale tak zawsze reagują..Burze mają być znowu w piątek..
a w sobote jaka u was pogoda![]()
![]()
![]()
sie wybieramy w te rejony![]()
jak dobrze pojdzie
Teraz? W weekend?
no
Przed chwilą mówili-burze.Ale w sumie burza może być,albo nie..
Amy w sobotę do Ostravy do ZOO jedziemy..Też bym ładną pogodę chciała.
My tez rozważalismy ,albo Ostrawe ,albo Pszczynę.Padlo na Pszczyne
A może zmienicie zdanie? ZOO w Ostravie jest podobno przepiękne!I bardzo duże!
wydaje mi sie ,ze na ZOO to trochę za gorąco ,zwirzaki beda pochowane![]()
Nie powinny..Zwłaszcza,że ma się do dwudziestu paru stopni ochłodzić,czyli będzie w sam raz!Ale jak nie chcecie..Szkoda..
nie od nas samych to zależy![]()
To był pomysl Dorty
No to co? Nie możecie mieć też pomysłu?
trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Odkryłam właśnie co robi mój kotek by ściągnąć kubrak.![]()
bardzo mądra kicia![]()
![]()
![]()
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Odkryłam właśnie co robi mój kotek by ściągnąć kubrak.![]()
Po prostu-KOT!![]()
Wiedziałam, że coś się kryje pod tym białym futerkiem... Kryje się INTELIGENCJA.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, januszek i 20 gości