CoToMa pisze:
Ale te kozaki miały być fotnięte na Twoich nogach. W ogóle cała miałaś być fotnięta, w kozakach i po wizycie u fryzjera![]()
![]()
dobra, jutro kogoś skombinuję do fotnięcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:
Ale te kozaki miały być fotnięte na Twoich nogach. W ogóle cała miałaś być fotnięta, w kozakach i po wizycie u fryzjera![]()
![]()
Femka pisze:Kasia_1991 pisze:Femka pisze:Kasia_1991 pisze:Femka pisze:moś pisze:Femka pisze:moś pisze:Ja tez widzialam , juz mialam odpowiedziec a inni jak zwykle szybsi
mogę Ci wysłać nagrodę pocieszenia
A co daja?
może być Zosia?
śliczna burasia
Zosia jest moja
Kasiu, podaj adres
Naprawde chcesz sie z nia rozstac?
to ja się jeszcze zastanowię![]()
na razie możesz być Ciotką Chrzestną Zosi
Kasia_1991 pisze:Femka pisze:Kasia_1991 pisze:Femka pisze:Kasia_1991 pisze:Femka pisze:moś pisze:Femka pisze:moś pisze:Ja tez widzialam , juz mialam odpowiedziec a inni jak zwykle szybsi
A co daja?
może być Zosia?
śliczna burasia
Zosia jest moja
żądaj, a będziesz dostawać
Burasie to moje ulubione umaszczenie
Kasiu, podaj adres
Naprawde chcesz sie z nia rozstac?
to ja się jeszcze zastanowię![]()
na razie możesz być Ciotką Chrzestną Zosi
Nie mam nic przeciwko![]()
Jako ciotka, bede sie domagala czestej ilosci foc burasi ot tak sobie
Femka pisze:Kasia_1991 pisze:Femka pisze:moś pisze:Femka pisze:moś pisze:Ja tez widzialam , juz mialam odpowiedziec a inni jak zwykle szybsi
A co daja?
może być Zosia?
śliczna burasia
Zosia jest moja
Kasiu, podaj adres
skaskaNH pisze:Femka pisze:Kasia_1991 pisze:Femka pisze:moś pisze:Femka pisze:moś pisze:Ja tez widzialam , juz mialam odpowiedziec a inni jak zwykle szybsi
A co daja?
może być Zosia?
śliczna burasia
Zosia jest moja
Kasiu, podaj adres
A cóż tu sie takie masowe rozdawnictwo szerzy?Femka, Twoja hojność mnie zaskakuje
Doczytuje...
Femka pisze:CoToMa pisze:
![]()
trawa11 pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:
![]()
Hola ,hola.jak sie tu rozpędziłlyKozakami mi jedrka nie przekupisz,nowym fryzem tez
![]()
a Zosia ,zdaje sie ,ze mojaprzecie ja wylicytowalam
skaskaNH pisze:POBUDKAAA!!![]()
![]()
skaskaNH pisze:Musiałam se wrzasnąć z tej radości, że jestem dziś pierwsza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości