Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:genowefa pisze:Agneska pisze:Jana, wreszcie pokazałaś swoją ludzką twarz i wzięłaś sobie "coś ładnego".![]()
Tak, dokładnie tak. Tym razem wzięłam sobie na DT kota dlatego, że jest zarąbiście ładny![]()
![]()
Kocurro stwierdziła, że przecież też mi się coś od życia należy![]()
![]()
Rózi był zepsuty, biedaczek, tak z godzinkę, może dwie. Odsypiał, garb kroplówkowy się zmniejszał, a ja chodziłam go oglądać czy żyjeAgneska pisze:Kolejnego kota zepsułaś, Kobieto.
Trudno powiedzieć. Zaproponowano mi pamiątkę w formalinie, ale nie skorzystałamMyszka.xww pisze:a jak sie czuja jajka bez Rozika?
Ja nic nie robię, to koty robią. Są bardzo towarzyskie i kochają się niesamowicie, tylko Szczuruś unika kociego towarzystwa i ma za złe wszystkim kotom, które próbują się do niego przytulać.genowefa pisze:Jak to robisz, że Twoje koty tak się lubią? U mnie to każdy w swoim kącie leży, ewentualnie dwójkami
Oczka w porzo, ale to biały kotek, więc widać u niego nie tylko każdą minkę, ale i każde podrażnienie oczka. A że u mnie jest herpesowo to pewnie jeszcze niejeden raz oczka się zepsująmarikita pisze:A jak tam oczka Rózinka? Na ostatnich fotkach ciut mało widać (przynajmniej na moim prehistorycznym kompie).
Kudłata (u mnie ładne imiona jakoś się nie przyjmują) jest coraz fajniejsza, za to jej uroda już nam się opatrzyłaTosza pisze:Jana pisze:Tak, dokładnie tak. Tym razem wzięłam sobie na DT kota dlatego, że jest zarąbiście ładny![]()
![]()
Kocurro stwierdziła, że przecież też mi się coś od życia należy![]()
![]()
Ja też. I teraz nikt go nie chce. Bo nie wiedziałam że nie wystarczy, że jest ładny. Ładny, żeby był chodliwy musi być nie czarny![]()
Więc Królewna Fanaberia spełnia kryteria ładnego tymczasa.![]()
Sama bym się po nią ustawiła w kolejce ( gdyby nie trzy tymczasy+ dwa, które ukrywam przez TZtem w naszym wspólnym domu)(
galla pisze:O kurcze...
Może jakieś korepetycje z rzygania czy coś?
Agneska pisze:Jana, przepraszam, to już głupawka na odreagowanie tego całego paskudztwa dookoła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 126 gości