aamms pisze:ariel pisze:No ale to oznacza, że już się tak bardzo nie boi.
Rozumiem.. walczy ze strachem i obłaskawia wroga..![]()
Tylko dlaczego przy okazji robi mi sitko z tyłka?![]()
No nie marudź

Czasem dla sprawy trzeba coś poświęcić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:ariel pisze:No ale to oznacza, że już się tak bardzo nie boi.
Rozumiem.. walczy ze strachem i obłaskawia wroga..![]()
Tylko dlaczego przy okazji robi mi sitko z tyłka?![]()
aamms pisze:(...)Nowa zabawa polega na tym, że małe nastroszone futerko rozpędza się z calych sił i skacze z impetem na moje plecy, a raczej na miejsce, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę, że zacytuję klasyka..i żeby nie spaść od razu, używa pazurków do wczepienia się w podłoże..
Au!! AUUUUUUUUUU!!!!!!
Wczoraj wykonal ten numer dwukrotnie..![]()
Ponieważ robi to znienacka, skradając się cichutko za moimi plecami, oczywiście zareagowałam wrzaskiem..
Dzisiaj rano gnojek zaatakował w podobny sposób mój palec od nogi wystający spod kołdry..I znowu zareagowalam podobnie..
Ale sobie gównia.rz wroga znalazł..![]()
![]()
MariaD pisze:aamms pisze:(...)Nowa zabawa polega na tym, że małe nastroszone futerko rozpędza się z calych sił i skacze z impetem na moje plecy, a raczej na miejsce, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę, że zacytuję klasyka..i żeby nie spaść od razu, używa pazurków do wczepienia się w podłoże..
Au!! AUUUUUUUUUU!!!!!!
Wczoraj wykonal ten numer dwukrotnie..![]()
Ponieważ robi to znienacka, skradając się cichutko za moimi plecami, oczywiście zareagowałam wrzaskiem..
Dzisiaj rano gnojek zaatakował w podobny sposób mój palec od nogi wystający spod kołdry..I znowu zareagowalam podobnie..
Ale sobie gównia.rz wroga znalazł..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zemsta jest rozkoszą... kotów
Ciri pisze:Masz nadzieję, że Fumek zechce wypróbować nową zabawę na...Marii D. ?![]()
![]()
Anka pisze:Myślałam, że tylko ja przez Jerzyka podziurawiona i nawet się nie przyznawałam i cicho siedziałam. A tu... jak miło, są i inni![]()
Jerzyk siedział w łazience, więc jak miałam brać przysznic, to... no, nie wspomnę jak było
aamms pisze:Anka pisze:Myślałam, że tylko ja przez Jerzyka podziurawiona i nawet się nie przyznawałam i cicho siedziałam. A tu... jak miło, są i inni![]()
Jerzyk siedział w łazience, więc jak miałam brać przysznic, to... no, nie wspomnę jak było
sorry, ale![]()
![]()
MariaD pisze:Zakładajcie Klub Poszkodowanych Z Tyłu.![]()
aamms pisze:MariaD pisze:Zakładajcie Klub Poszkodowanych Z Tyłu.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 26 gości