Kreska i Jeżyk - mały update... zdjęcia str. 91.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2015 21:24 Re: Kreska i Jeżyk - mały update... zdjęcia str. 91.

Ais pisze:no fakt, łomamuniu, to pierwsze zdjęcie Jeża jest takie że zjadłabym go w całosci, cały ten łebek :) Na szczęscie ja lubię słodkości :D

Dokładnie. Od kiedy jest jedynakiem stał się niemożliwy. Moja mama dziś rano zdała mi relację z przebiegu ich poranka.
Najpierw Jeż zwalił ją z łóżka. Tzn. najpierw całował, a jak zobaczył, że nie wstaje, to zaczął podgryzać.
Potem dostał śniadanie. Jadł, a jak mama wychodziła z kuchni zaczynał płakać, biegł za nią i prowadził ją do kuchni. Kto to widział, żeby koteczek sam jadł!
Potem mama ćwiczyła, więc kładł się obok niej i ładował się na materac między jednym brzuszkiem a drugim...

Jak mu się robi zdjęcia, zachowuje się jak fotomodel. Nadstawia się, przekręca, patrzy w obiektyw, podstawia raz prawy profil, raz lewy. Jest niemożliwy!!!!
Kreska uciekała, jak tylko ktoś pokazywał jej aparat. Za to Jeż uwielbia być w centrum uwagi...
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Śro wrz 16, 2015 13:31 Re: Kreska i Jeżyk - mały update... zdjęcia str. 91.

Michał zaczyna studia drugi raz :ryk: w zeszłym roku postudiował trochę biotechnologię, potem rzucił, pracuje teraz jako barista, a od października idzie na biologię. Zuzia ma prawie 18 lat i pojechała na rok do liceum do Stanów Zjednoczonych. Tyśka jest w drugiej klasie gimnazjum i w drugiej klasie drugiego stopnia w szkole muzycznej. Kociaste w liczbie dwa już sobie myją łebki :1luvu:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro wrz 16, 2015 13:59 Re: Kreska i Jeżyk - mały update... zdjęcia str. 91.

izaA pisze:Michał zaczyna studia drugi raz :ryk: w zeszłym roku postudiował trochę biotechnologię, potem rzucił, pracuje teraz jako barista, a od października idzie na biologię. Zuzia ma prawie 18 lat i pojechała na rok do liceum do Stanów Zjednoczonych. Tyśka jest w drugiej klasie gimnazjum i w drugiej klasie drugiego stopnia w szkole muzycznej. Kociaste w liczbie dwa już sobie myją łebki :1luvu:

Ja wyjechałam 5 lat temu, a wydaje się, że twoje dzieci urosły o 10!!!
Ja już 5 lat żyję praktycznie na bezkociu :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Pokazałam teżetowi devonki Kicorka... Powiedział, że wyglądają jak nietoperze :strach:
On się w ogóle na kotach nie zna i już!
We Florencji, niestety, nie da się nawet wpaść na bezdomnego kota przypadkiem i zanieść go do domu pod pretekstem ratowania kociego życia.
Bezdomnych kotów tu nie ma, do śmietnika nikt kociąt nie wyrzuca... Nie da się niczego przypadkiem upolować :roll:
Do kitu!
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Sob wrz 26, 2015 10:04 Re: Kreska i Jeżyk - mały update... zdjęcia str. 91.

Możemy Ci podesłać jakieś kocie nieszczęście :-) sporo znajomych jeździ do Włoch :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

[poprzednia]