Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Ginusia już w domku. Na wyniki trzeba niestety poczekać. Czekamy na wyniki z krwi i biopsji oraz na apetyt. Mimo postu przed pobraniem krwi Ginusia jedzeniem pogardza. Pojawiło się podejrzenie chłoniaka.
Tak piszę w zastępstwie bo ... MaryLux poszła się wreszcie pożywić i psychicznie odpocząć.
Pewnie jeszcze podrzuci jakieś informacje lub sprostuje te podane przeze mnie.
Nul pisze:MaryLux, odpoczywaj!
madrugada pisze:No właśnie, takie czekanie jest wykańczające.
MB&Ofelia pisze:Takie czekanie przyspiesza perystaltykę jelit.
![]()
są cały czas.
Nul pisze:Mogłaby. Takiego czekania to Ci nie zazdroszczę, oj nie…
ewkkrem pisze:Ginusia już w domku. Na wyniki trzeba niestety poczekać. Czekamy na wyniki z krwi i biopsji oraz na apetyt. Mimo postu przed pobraniem krwi Ginusia jedzeniem pogardza. Pojawiło się podejrzenie chłoniaka.
Tak piszę w zastępstwie bo ... MaryLux poszła się wreszcie pożywić i psychicznie odpocząć.
Nul pisze:ewkkrem pisze:Ginusia już w domku. Na wyniki trzeba niestety poczekać. Czekamy na wyniki z krwi i biopsji oraz na apetyt. Mimo postu przed pobraniem krwi Ginusia jedzeniem pogardza. Pojawiło się podejrzenie chłoniaka.
Dziękujemy za wieści…
MaryLux, odpoczywaj!
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Ginusia już w domku. Na wyniki trzeba niestety poczekać. Czekamy na wyniki z krwi i biopsji oraz na apetyt. Mimo postu przed pobraniem krwi Ginusia jedzeniem pogardza. Pojawiło się podejrzenie chłoniaka.
Nadal apetyt bliski zeru![]()
Wyniki biopsji będą za 5 dni, na razie onkolog uznał, że dalsze leczenie fipa ma sens. Jeśli potwierdzi się chłoniak, po zakończeniu kuracji fipowej wkroczymy z chemią, ale nie można tego robić jednocześnie.
ewkkrem pisze:Nul pisze:MaryLux, odpoczywaj!
Tak mi się wydaje, że MaryLux odpocznie po 90 zastrzyku i pożądanym skutku leczenia
madrugada pisze:No właśnie, takie czekanie jest wykańczające.
Nooo! I czas wtedy staje w miejscu
MB&Ofelia pisze:Takie czekanie przyspiesza perystaltykę jelit.
![]()
są cały czas.
No tak, sraczka murowanaMoże zrzutkę na papier toaletowy zrobimy?
MaCiuś, Morka i Mumiś trzymają kciuki![]()
![]()
![]()
Tylko nie chłoniak, fip nam wystarczy
madrugada pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Ginusia już w domku. Na wyniki trzeba niestety poczekać. Czekamy na wyniki z krwi i biopsji oraz na apetyt. Mimo postu przed pobraniem krwi Ginusia jedzeniem pogardza. Pojawiło się podejrzenie chłoniaka.
Nadal apetyt bliski zeru![]()
Wyniki biopsji będą za 5 dni, na razie onkolog uznał, że dalsze leczenie fipa ma sens. Jeśli potwierdzi się chłoniak, po zakończeniu kuracji fipowej wkroczymy z chemią, ale nie można tego robić jednocześnie.
Zaciskamy mocno paznokcie i pazurki za negatywny wynik![]()
![]()
MaryLux pisze:Nul pisze:ewkkrem pisze:Ginusia już w domku. Na wyniki trzeba niestety poczekać. Czekamy na wyniki z krwi i biopsji oraz na apetyt. Mimo postu przed pobraniem krwi Ginusia jedzeniem pogardza. Pojawiło się podejrzenie chłoniaka.
Dziękujemy za wieści…
MaryLux, odpoczywaj!
Nie do końca był to wypoczynek - byłam u rodziców. Tyle dobrego, że pani opiekunka dała mi pyszną kolację. Ale patrzenie na odchodzenie (powolne) rodziców też jest trudne. Bez pani Lilii na pewno nie dałabym rady
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 33 gości