Pozory mylą

Jest z niej łobuziak i rozrabiaka, ale jednocześnie strachulec

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Elenka![]()
![]()
![]()
Gwałtu, rety, okropieństwa niezwykłe kotkom w udziale przypadły! Fotoeoltaikę jakowąś Duże montować umyśliły, ani to kotków o zdanie nie pytając! A gdzież biedne koteczki się podzieją, jeśli i kominek zlikwidowan będzie???mir.ka pisze:U nas dzisiaj straszny dzień dla połowy kotów![]()
Nareszcie przyszli montować fotowoltaikę i jest sporo zamieszania i hałasów
Rudzi i Tofikowi jest to obojętne, ale Elenkę i Daisy zamknęłam w pokoju z kuwetą i miskami bo są biedne bardzo zestresowane
![]()
Potrwa to do wieczora i jutro też
![]()
Trudno jakoś muszą to przeczekać.
Nul pisze:Gwałtu, rety, okropieństwa niezwykłe kotkom w udziale przypadły! Fotoeoltaikę jakowąś Duże montować umyśliły, ani to kotków o zdanie nie pytając! A gdzież biedne koteczki się podzieją, jeśli i kominek zlikwidowan będzie???mir.ka pisze:U nas dzisiaj straszny dzień dla połowy kotów![]()
Rudzi i Tofikowi jest to obojętne, ale Elenkę i Daisy zamknęłam w pokoju z kuwetą i miskami bo są biedne bardzo zestresowane
![]()
![]()
Ale że kotki piękne, to przyznać trzeba. I bure, i kolorowe, i czarno-białe, rude wreszcie - zaprawdę, wszystkie one oczy nasze cieszą i uśmiech wywołują! :)
jolabuk5 pisze:Kciuki za strachulce!![]()
![]()
![]()
![]()
Nul pisze:Gwałtu, rety, okropieństwa niezwykłe kotkom w udziale przypadły! Fotoeoltaikę jakowąś Duże montować umyśliły, ani to kotków o zdanie nie pytając! A gdzież biedne koteczki się podzieją, jeśli i kominek zlikwidowan będzie???mir.ka pisze:U nas dzisiaj straszny dzień dla połowy kotów![]()
![]()
![]()
Ale że kotki piękne, to przyznać trzeba. I bure, i kolorowe, i czarno-białe, rude wreszcie - zaprawdę, wszystkie one oczy nasze cieszą i uśmiech wywołują!![]()
madrugada pisze:Nul pisze:Gwałtu, rety, okropieństwa niezwykłe kotkom w udziale przypadły! Fotoeoltaikę jakowąś Duże montować umyśliły, ani to kotków o zdanie nie pytając! A gdzież biedne koteczki się podzieją, jeśli i kominek zlikwidowan będzie???mir.ka pisze:U nas dzisiaj straszny dzień dla połowy kotów![]()
![]()
![]()
Ale że kotki piękne, to przyznać trzeba. I bure, i kolorowe, i czarno-białe, rude wreszcie - zaprawdę, wszystkie one oczy nasze cieszą i uśmiech wywołują! :)
Zaiste Waćpani słusznie prawisz.
Anna2016 pisze:Szybkiego ukończenia montażu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości