DT u Bastet. GWIAZDKA ♥ W ilu stopniach prać pchły?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 01, 2019 13:09 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI... ♥

:ryk: fajne te maluchy tak patrzę na nie i już słyszę jak się drą :wink:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 01, 2019 16:17 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI... ♥

No i smokingusie zostały w Bolesławcu u koleżanki. Także tego... chyba muszę na przyszłość poczekać, aż na pewno będą kotusie u mnie. Bo tak, to zawsze coś się może zmienić. W sumie dla nich lepiej. Nie muszą podróżować :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Nie gru 01, 2019 17:12 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI... ♥

Bastet pisze:No i smokingusie zostały w Bolesławcu u koleżanki. Także tego... chyba muszę na przyszłość poczekać, aż na pewno będą kotusie u mnie. Bo tak, to zawsze coś się może zmienić. W sumie dla nich lepiej. Nie muszą podróżować :)

a wiadomo czy jest tam dziewczyna?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 01, 2019 17:21 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI zostały w Bolesławcu... ♥

Może i lepiej, nie musiały podróżować, za to inne maluchy będą miały szczęście , gdy trafią do Ciebie :1luvu: a czuję, że stety lub niestety (patrząc jaka to pora roku :( ), długo na nadmiar wolnego czasu nie będziesz narzekać.
To korzystając z okazji można prosić o zdjęcia Twoich kotecków i wyadoptowanych?
Więcej zdjęć! Więcej zdjęć! :D

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Nie gru 01, 2019 17:26 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI... ♥

mir.ka pisze:
Bastet pisze:No i smokingusie zostały w Bolesławcu u koleżanki. Także tego... chyba muszę na przyszłość poczekać, aż na pewno będą kotusie u mnie. Bo tak, to zawsze coś się może zmienić. W sumie dla nich lepiej. Nie muszą podróżować :)

:ryk: Jest jedna! Cholerka, niestety nie było jej pisane do mnie trafić... Do mnie to tylko same chłopaki... :strach:

SabaS pisze:Może i lepiej, nie musiały podróżować, za to inne maluchy będą miały szczęście , gdy trafią do Ciebie :1luvu: a czuję, że stety lub niestety (patrząc jaka to pora roku :( ), długo na nadmiar wolnego czasu nie będziesz narzekać.
To korzystając z okazji można prosić o zdjęcia Twoich kotecków i wyadoptowanych?
Więcej zdjęć! Więcej zdjęć! :D

Dobrze Kochana, postrzelam fotki moim, i wyszukam jakieś adoptusie :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie gru 01, 2019 17:30 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI... ♥

Bastet pisze:
mir.ka pisze:

:ryk: Jest jedna! Cholerka, niestety nie było jej pisane do mnie trafić... Do mnie to tylko same chłopaki... :strach

Biedny Drops, tak marzy o córeczce, może tego nie przeczyta. :201461

SabaS

Post » Nie gru 01, 2019 20:00 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI... ♥

ewkkrem pisze:Nasz kurczaczek???!!! Toż to MOJE dzieci!!!!!!!!!!! Dlaczego ojcowie dowiadują się na końcu? :placz:
Lusiu, ukrywałaś??????????? Nie wymiguj się! Przecież skóra z nas zdjęta!
Ooo, wy moje śliczności :love: . Ciociu Bastet, co mam??? Co mam??? Noo co mam??? Synków czy córeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: ???
Lusiu, będziemy matkować i ojcować!!! Zgódź się :201494 . MUSISZ się zgodzić :201494
Drops.

Pewnie, że się zgadzam, miau :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie gru 01, 2019 20:02 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI... ♥

ewkkrem pisze:
Bastet pisze:Ach, Kochane, no właśnie jeszcze nie dotarły. Jakieś tam są zawirowania po drodze. Transportu nie było na wczoraj. Nikt się nie zgłosił - żaden wolontariusz. Dziś transport może będzie, ale jeszcze nie wiadomo, jak się sytuacja rozwinie, bo koleżanka z Bolesławca właśnie wydała swoje maluchy, i w związku z tym może weźmie te. Bo czarno-białe smokingusie tuż pod Bolesławcem. Także... czekam na rozwój sytuacji.. Narobiłam Wam radochy (i sobie), a tymczasem tu jakieś zamieszanie wynikło :roll: Czekamy...

Moje dzieci :placz: :placz: :placz: Moje biedne dzieci :placz: :placz: :placz:
Drops :placz:

Nasze, dzieci, Dropsie, NASZE! :placz: :placz: :placz:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie gru 01, 2019 22:37 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI zostały w Bolesławcu... ♥

Bazarek na przyszłe Smoczki, które tym razem dojadą do mnie :mrgreen: Jeśli macie ochotę zajrzeć :D. Dobrej nocki! :201461

viewtopic.php?f=20&t=196036&p=12267489#p12267489

A tu obiecane zdjęcie - były mój adoptuś Bajer - kotuś mniejszy od marchewki... :ryk: Bardzo był nią zainteresowany. Zdjęcie z kiedyś tam...
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon gru 02, 2019 15:08 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI zostały w Bolesławcu... ♥

Kochane, ruszyłam z bazarkiem! ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA! :1luvu:
Nie wiem, jak wyjdzie w praniu, ale próbuję! :D

viewtopic.php?f=20&t=196054&p=12267692#p12267692

Ja bardzo zapraszam na ten bazarek, bo niestety dzisiaj chyba przegiąłem... Pańcia mnie zawlokła do weta, ukradli mnie cztery próbówki krwi! CZTERY! co to ma być, ja się pytam? A pańcia moja cztery stówki wybuliła... Ta moja krew to chyba jakaś drogocenna jest! Stówa za próbówkę! :strach:
No, ale chce, żebym był zdrowy i żeby mnie przebadać wzdłuż i wszerz, bom ja już nie młodziak. No to tego... trochę muszę zareklamować bazarek, co by budżet Pańciowy połatać... :D
Matrix

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon gru 02, 2019 16:12 przez Bastet, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon gru 02, 2019 15:13 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI zostały w Bolesławcu... ♥

Ciociu, już dawno Ci pisałem, że masz rysować!!! Tylko, czemu się boisz czarnych kotków? Toć czarne najłatwiej :) . Czarny kot - na czarnym tle ... i ... tylko oczy widać :D .
Drops :twisted:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pon gru 02, 2019 23:50 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI zostały w Bolesławcu... ♥

Bastet pisze:Kochane, ruszyłam z bazarkiem! ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA! :1luvu:

Ja bardzo zapraszam na ten bazarek, bo niestety dzisiaj chyba przegiąłem... Pańcia mnie zawlokła do weta, ukradli mnie cztery próbówki krwi! CZTERY! co to ma być, ja się pytam? A pańcia moja cztery stówki wybuliła... Ta moja krew to chyba jakaś drogocenna jest! Stówa za próbówkę! :strach:
No, ale chce, żebym był zdrowy i żeby mnie przebadać wzdłuż i wszerz, bom ja już nie młodziak. No to tego... trochę muszę zareklamować bazarek, co by budżet Pańciowy połatać... :D
Matrix

Obrazek

Matrisiu ślicznoto :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto gru 03, 2019 10:49 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI zostały w Bolesławcu... ♥

Ewa L. pisze:
Bastet pisze:Kochane, ruszyłam z bazarkiem! ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA! :1luvu:

Matrix

Obrazek

Matrisiu ślicznoto :love: :love: :love: :love: :love:

:1luvu: :201461
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto gru 03, 2019 11:51 Re: DT u Bastet. MAŁE SMOKINDŻKI zostały w Bolesławcu... ♥

Bastet pisze:Bazarek na przyszłe Smoczki, które tym razem dojadą do mnie :mrgreen: Jeśli macie ochotę zajrzeć :D. Dobrej nocki! :201461

viewtopic.php?f=20&t=196036&p=12267489#p12267489

A tu obiecane zdjęcie - były mój adoptuś Bajer - kotuś mniejszy od marchewki... :ryk: Bardzo był nią zainteresowany. Zdjęcie z kiedyś tam...
Obrazek

A Bajerkiem nikt się nie zachwyca? pięknota :201461
A Matriś to już w ogóle :1luvu: Bastet, co dałaś Matrixowi w nagrodę, ze tyle krwi mu zabrali?

SabaS

[poprzednia][następna]