fajne te maluchy tak patrzę na nie i już słyszę jak się drą Moderator: Estraven
fajne te maluchy tak patrzę na nie i już słyszę jak się drą Bastet pisze:No i smokingusie zostały w Bolesławcu u koleżanki. Także tego... chyba muszę na przyszłość poczekać, aż na pewno będą kotusie u mnie. Bo tak, to zawsze coś się może zmienić. W sumie dla nich lepiej. Nie muszą podróżować

a czuję, że stety lub niestety (patrząc jaka to pora roku mir.ka pisze:Bastet pisze:No i smokingusie zostały w Bolesławcu u koleżanki. Także tego... chyba muszę na przyszłość poczekać, aż na pewno będą kotusie u mnie. Bo tak, to zawsze coś się może zmienić. W sumie dla nich lepiej. Nie muszą podróżować
a wiadomo czy jest tam dziewczyna?
Jest jedna! Cholerka, niestety nie było jej pisane do mnie trafić... Do mnie to tylko same chłopaki...
SabaS pisze:Może i lepiej, nie musiały podróżować, za to inne maluchy będą miały szczęście , gdy trafią do Ciebiea czuję, że stety lub niestety (patrząc jaka to pora roku
), długo na nadmiar wolnego czasu nie będziesz narzekać.
To korzystając z okazji można prosić o zdjęcia Twoich kotecków i wyadoptowanych?
Więcej zdjęć! Więcej zdjęć!
Bastet pisze:mir.ka pisze:Bastet pisze:No i smokingusie zostały w Bolesławcu u koleżanki. Także tego... chyba muszę na przyszłość poczekać, aż na pewno będą kotusie u mnie. Bo tak, to zawsze coś się może zmienić. W sumie dla nich lepiej. Nie muszą podróżować
a wiadomo czy jest tam dziewczyna?
Jest jedna! Cholerka, niestety nie było jej pisane do mnie trafić... Do mnie to tylko same chłopaki... :strach

ewkkrem pisze:Nasz kurczaczek???!!! Toż to MOJE dzieci!!!!!!!!!!! Dlaczego ojcowie dowiadują się na końcu?![]()
Lusiu, ukrywałaś??????????? Nie wymiguj się! Przecież skóra z nas zdjęta!
Ooo, wy moje śliczności. Ciociu Bastet, co mam??? Co mam??? Noo co mam??? Synków czy córeczki
![]()
![]()
???
Lusiu, będziemy matkować i ojcować!!! Zgódź się. MUSISZ się zgodzić
![]()
Drops.
ewkkrem pisze:Bastet pisze:Ach, Kochane, no właśnie jeszcze nie dotarły. Jakieś tam są zawirowania po drodze. Transportu nie było na wczoraj. Nikt się nie zgłosił - żaden wolontariusz. Dziś transport może będzie, ale jeszcze nie wiadomo, jak się sytuacja rozwinie, bo koleżanka z Bolesławca właśnie wydała swoje maluchy, i w związku z tym może weźmie te. Bo czarno-białe smokingusie tuż pod Bolesławcem. Także... czekam na rozwój sytuacji.. Narobiłam Wam radochy (i sobie), a tymczasem tu jakieś zamieszanie wynikłoCzekamy...
Moje dzieci![]()
![]()
Moje biedne dzieci
![]()
![]()
![]()
Drops
Bardzo był nią zainteresowany. Zdjęcie z kiedyś tam...

Bastet pisze:Kochane, ruszyłam z bazarkiem! ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!![]()
Nie wiem, jak wyjdzie w praniu, ale próbuję!![]()
viewtopic.php?f=20&t=196054&p=12267692#p12267692
Ja bardzo zapraszam na ten bazarek, bo niestety dzisiaj chyba przegiąłem... Pańcia mnie zawlokła do weta, ukradli mnie cztery próbówki krwi! CZTERY! co to ma być, ja się pytam? A pańcia moja cztery stówki wybuliła... Ta moja krew to chyba jakaś drogocenna jest! Stówa za próbówkę!![]()
No, ale chce, żebym był zdrowy i żeby mnie przebadać wzdłuż i wszerz, bom ja już nie młodziak. No to tego... trochę muszę zareklamować bazarek, co by budżet Pańciowy połatać...![]()
Matrix

Ewa L. pisze:Bastet pisze:Kochane, ruszyłam z bazarkiem! ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!![]()
Nie wiem, jak wyjdzie w praniu, ale próbuję!![]()
viewtopic.php?f=20&t=196054&p=12267692#p12267692
Ja bardzo zapraszam na ten bazarek, bo niestety dzisiaj chyba przegiąłem... Pańcia mnie zawlokła do weta, ukradli mnie cztery próbówki krwi! CZTERY! co to ma być, ja się pytam? A pańcia moja cztery stówki wybuliła... Ta moja krew to chyba jakaś drogocenna jest! Stówa za próbówkę!![]()
No, ale chce, żebym był zdrowy i żeby mnie przebadać wzdłuż i wszerz, bom ja już nie młodziak. No to tego... trochę muszę zareklamować bazarek, co by budżet Pańciowy połatać...![]()
Matrix
Matrisiu ślicznoto![]()
![]()
![]()
![]()

Bastet pisze:Bazarek na przyszłe Smoczki, które tym razem dojadą do mnieJeśli macie ochotę zajrzeć
. Dobrej nocki!
![]()
viewtopic.php?f=20&t=196036&p=12267489#p12267489
A tu obiecane zdjęcie - były mój adoptuś Bajer - kotuś mniejszy od marchewki...Bardzo był nią zainteresowany. Zdjęcie z kiedyś tam...
Bastet, co dałaś Matrixowi w nagrodę, ze tyle krwi mu zabrali?
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, Anna2016, Baidu [Spider], zuzia115 i 32 gości