Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Ale nam zrobiłaś niespodziankę Marlenka. Bardzo ci serdecznie dziękuję .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Ale nam zrobiłaś niespodziankę Marlenka. Bardzo ci serdecznie dziękuję .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję za życzenia!
Póki co z przygotowań świątecznych umyłam oknaFiranki się jeszcze piorą.
A niespodziewanka miała być anonimowa bo miała iść paczkomatem ale paczkomaty się zbiesiły i musiałam na poczcie wypełnić blankiecik
MB&Ofelia pisze:O katowicie nic nie wiem, ale jak chodzi o paczkomaty to jeden masz chyba niedaleko, na Sacharowa. A przynajmniej na mapie wygląda na to że blisko. W każdym razie dla mnie blisko, ale ja jestem przyzwyczajona do chodzenia bo do pracy mam pół godziny w jedną stronę.
MB&Ofelia pisze:Odbieranie jest proste. Teraz mi łatwo mówić, ale przy pierwszym odbiorze Dyktatura mnie instruowała telefonicznieW zasadzie wstukujesz w ekranik swój numer telefonu i kod odbioru, otwiera się odpowiednia półeczka, wyjmujesz z niej paczkę, zamykasz, wsio. Nadanie jest trochę trudniejsze jeżeli nie masz wydrukowanej etykiety. Przed nadaniem obejrzałam trzy filmiki instruktażowe w internecie. I dałam radę
MB&Ofelia pisze:Odbieranie jest proste. Teraz mi łatwo mówić, ale przy pierwszym odbiorze Dyktatura mnie instruowała telefonicznieW zasadzie wstukujesz w ekranik swój numer telefonu i kod odbioru, otwiera się odpowiednia półeczka, wyjmujesz z niej paczkę, zamykasz, wsio. Nadanie jest trochę trudniejsze jeżeli nie masz wydrukowanej etykiety. Przed nadaniem obejrzałam trzy filmiki instruktażowe w internecie. I dałam radę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości