Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 126!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Konkursy na miss i mistera miau.

Ankieta wygasła Pt mar 03, 2017 13:39

tak chcę wznowienia konkursu
19
86%
nie nie chcę wznowienia konkursu
0
Brak głosów
jest mi to obojętne
3
14%

Liczba głosów : 22

Post » Wto lut 28, 2017 22:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

PixieDixie pisze:No wiem wlasnie ze on cos kolo 500 zl chodzil bo patrzylam po nim jak chcialam moim kupic ...

Super zakup! Swietna okazja!

Bardzo sie wtedy zastanawiałam nad nim aż w końcu przeważyło ,że to niemal 1/3 mojej pensji i w końcu nie kupiłam.
To moje poidełko fontanna za które zapłaciłam w zestawie 159 zł teraz jest o 60 zł tańsze.A poidełko polecam bo dziewczyny chętnie z niego piją i jest na prawdę fajne i funkcjonalne.
O takie :
http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... ue=HTML197
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lut 28, 2017 22:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Nic trzeba iść spać bo jutro ostatni dzień wolności.
Dobrej nocki życzę :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lut 28, 2017 22:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

U mnei poidelko nie zda egzaminu :( nie moge miec nic co ma wode ktora mozna wychlapac. :(

Coco wszystko wyleje :(

Ale drapak cudny!
Dobranoc Ewciu
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto lut 28, 2017 22:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

PixieDixie pisze:U mnei poidelko nie zda egzaminu :( nie moge miec nic co ma wode ktora mozna wychlapac. :(

Coco wszystko wyleje :(

Ale drapak cudny!
Dobranoc Ewciu

U mnie Pola jest taki chlapacz bo wodę pije czasami łapką ale to im przypasowało bo jest cichutkie, ciągle leci woda więc jest ciekawie i można pić z trzech poziomów. Jak woda stała w misce to często było po rozchlapywane a teraz nie.
Drapak też mi się podoba ale jeszcze lepiej jak spodoba się dziewczynom.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 01, 2017 7:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Dzień dobry :)
Środa. Pada. Ale rano wycałowałam moje kotki. Raczej nie były zadowolone, szczególnie Joachim, ale za to mnie się nastrój poprawił :)
Miłego dnie :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro mar 01, 2017 8:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:
PixieDixie pisze:Ciuups :/ Ludzie to seio podle szuje... pewnie najwiecej jeczy ta co najmniej robi...

Na początku wydawała się spoko ale po jakimś czasie dupa jej odrosła i uważa ,że jest taka fajna ale jednak nie jest bo słyszę jak się dziewczyny z niej śmieją.
Dziwna jest bo kiedyś rozmawiała ze mną normalnie a teraz ma takie jazdy ,że nie odezwie się słowem. Ja mam ją generalnie gdzieś i w nosie czy się do mnie odzywa czy nie.

tylko źle sie pracuje w takiej atmosferze
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro mar 01, 2017 8:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

ciekawe jak dziewczynom się spodoba
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro mar 01, 2017 9:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Sihaja pisze:Dzień dobry :)
Środa. Pada. Ale rano wycałowałam moje kotki. Raczej nie były zadowolone, szczególnie Joachim, ale za to mnie się nastrój poprawił :)
Miłego dnie :)

Witaj ! :)
U nas ładnie. Błękitne niebo z białymi obłoczkami i czasami prześwituje słońce. U mnie na szczęście obie dziewczyny lubią buziaczki i przytulaski.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 01, 2017 9:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
PixieDixie pisze:Ciuups :/ Ludzie to seio podle szuje... pewnie najwiecej jeczy ta co najmniej robi...

Na początku wydawała się spoko ale po jakimś czasie dupa jej odrosła i uważa ,że jest taka fajna ale jednak nie jest bo słyszę jak się dziewczyny z niej śmieją.
Dziwna jest bo kiedyś rozmawiała ze mną normalnie a teraz ma takie jazdy ,że nie odezwie się słowem. Ja mam ją generalnie gdzieś i w nosie czy się do mnie odzywa czy nie.

no na sam jej widok psuje mi się humor a jak ją usłyszę to w ogóle bo ma głośny piskliwy głos
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 01, 2017 9:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

mir.ka pisze:

ciekawe jak dziewczynom się spodoba

liczę na to ,że sie spodoba
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 01, 2017 9:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Wczoraj wieczorem zamawiałam w zoo+ a dziś już mam info ,że przesyłki ( bo będą dwie paczuszki w jednej drapak a w drugie smaczki) już zostały wysłane.
Doczytałam się też ,że bezpłatna dostawa jest już od 79 zł a nie od 99 zł jak do tej pory i przy przesyłkach pobraniowych u kurierów DPD można już płacić przy odbiorze kartą.
Cóż rozwijamy się :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 01, 2017 12:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Mam nadzieję ,że to jakieś nieporozumienie ale moje zamówienie rozłożono na dwie przesyłki. W jednej przyjdą smaczki a w drugiej drapak. Problem w tym ,że drapak przywiezie GLS a smaczki DPD . 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 01, 2017 12:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

No i potwierdziło się . Właśnie GLS przysłał mi maila ,że przesyłka w drodze.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 01, 2017 19:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Nie wytrzymałam i napisałam do zoo+ o co chodzi z tymi paczkami. Dlaczego wysyłają przez dwie firmy kurierskie a nie DPD wskazane przeze mnie przy zamówieniu. Nie raz zdarzało się ,że moje zamówienie przekraczało 30 kg ale po rozłożeniu na dwie paczki przywoziła jedna firma kurierska.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 01, 2017 20:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

no na sam jej widok psuje mi się humor a jak ją usłyszę to w ogóle bo ma głośny piskliwy głos

To ta od "Ewuuuuniiiuuuuuuuuuuuuuuuu"?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]