Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2016 19:13 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

Fryzurka na czasie i Tobie bardzo pasuje. Apaszka ekstra, powinnyśmy sobie wszystkie takie nabyć jako nasz znak rozpoznawczy.
:1luvu: :kotek: :kotek: :kotek:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lis 13, 2016 19:38 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

A moje wlasnie kuwety rozpierdzielaja....

drzwiczki z kuwety wywalone... ja nie iwem czy maja takie parcie czy co...

Ale wiecie do .... maz ruszyl do innego pokoju... a wszystkei koty razem za nim

Protestuje i czuje sie opuszczona i zdradzona
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie lis 13, 2016 20:00 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

PixieDixie pisze:
Dzisiaj unas padal snieg... i ... co roku jest to samo.... nicia siedzi w oknie zaczarowana.
Ona... ktora przezyla zime na zewnatrz... patrzy ... i mam wrazenie ze docenia... wie ze tam za oknem jest ziab... i serio moze to moja wyobraznia ale patrzy tam i "wspomina" ... jak bylo po 2 stronie szyby... i nie sa to chyba dobre wspomnienia.

Ja też się nad tym dziś zastanawiałam w przypadku Marysi. Marysia chyba nawet dwie zimy spędziła na dworze. Dziś patrzyła przez okno i też myślałam czy ona pamięta i czy docenia :) Chociaż doceniać nie musi, mam tylko nadzieję, że cieszy się, że mieszka u nas :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lis 13, 2016 20:44 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

PixieDixie pisze:A moje wlasnie kuwety rozpierdzielaja....

drzwiczki z kuwety wywalone... ja nie iwem czy maja takie parcie czy co...

Ale wiecie do .... maz ruszyl do innego pokoju... a wszystkei koty razem za nim

Protestuje i czuje sie opuszczona i zdradzona

Nie czuj się opuszczona i zdradzona. Widocznie mają ze sobą jakieś konszachty i interesy. Dobrze, że pielęgnują więź z tatusiem. Ciebie i tak kochają najbardziej na świecie. :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie lis 13, 2016 20:48 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

No wlasnie taka prawda ze to jego najbardziej kochaja ;)

PixieDixie

Post » Nie lis 13, 2016 21:04 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

Ciesz sie z tego :) kochaja Was tak samo ale mamcie na pewno bardzo mocno. Ale tatko niech zabawia stadko a Ty masz wolna glowe i mozesz zajac sie odpoczynkim. Dzieci by sie tak samo pewnie zachowaly - niech tatus bawi :)

klaudiafj

Post » Pon lis 14, 2016 10:37 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

A u nas Tosia kocha najbardziej mnie, ale bardzo bym chciała, żeby pokochała mojego M. bardziej. Szkoda mi go czasem.
Tak więc gdybym była Tobą, bardzo bym się cieszyła <3

A fryzura super!
Zawsze jestem przeciwna nudzie ;)
Pasuje do Twojego charakteru i do twarzy - bardzo!
No i jestem za blond :D

No i gadać mi, skąd ta apaszka! Ja też chcę!!!

U nas też śnieg padał <3 Tosia oglądała, ale średnio zainteresowana.
Ona przeżyła chyba jedną zimę na dworze, ale byłam małym kociaczkiem, więc nie sądzę, by cokolwiek pamiętała.
Ale coś mi się wydaje, że i Marysia Klaudii, i Twoja Nicia pamiętają, a może raczej coś im świta w tych małych móżdżkach, i niekoniecznie są to dobre wspomnienia.
Miały dziewczyny farta, że na Was trafiły...

Emee

Od: Wto mar 15, 2016 16:17

Post » Pon lis 14, 2016 16:40 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

Fryzjer na czwartek umowiony :)

Apaszta to prezent od Marty :D swoja dorga cudowny :D

My dzis pracowlismy z domu :D Koty zachwycone. Choc Coco dostala taki porzadny "ofierdol"... za gryzienie kabla z Maca.... kurna nie mam sily do tego kota... stoi patrzy sie na Ciebie i gryzie! Poleciala pluszowa "kostka" w jej strone i taki ochrzan ze spierdzielala z brzuchem przy ziemi. Drastyczne kroki ale juz po prostu nie wiem jak z nia gadac.
Ale nie ma focha... wie ze nabroila....

Pixor spi...

Skonczylam wlasnie pracowac i mam ochote dla relaksu napic sie wina i zobaczyc kilka odcinkow House of Cards.
Mielismy miec dzisiaj gosci....ale nie wyszlo wiec... relaks ...

edited: Plusowa zmienilam na pluszową
Ostatnio edytowano Pon lis 14, 2016 17:48 przez PixieDixie, łącznie edytowano 1 raz

PixieDixie

Post » Pon lis 14, 2016 17:19 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

I tak to wygląda "wychowanie" kota :roll: Jak coś sobie ubzdura między tymi uszkami, to zrobi to prędzej czy później i tylko będzie paczał czy człowiek paczy :evil: I cóż z tego, że znają słowa "nie", "nie wolno", jak ich moc, ma tylko chwilowe działanie :evil:

Moze z tego wyrośnie... albo Ty w końcu wpadniesz jak Ją przechytrzyć :wink: Cierpliwości :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon lis 14, 2016 17:58 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

Nalucha wyrosła z notorycznego gryzienia kabli. Teraz łapie za nie jak chce coś wymusić.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon lis 14, 2016 21:24 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

Opis Twojej Coco jak opis Tosi, chociaz Tosia nie gryzie kabli. Ale ostatnio czas spedzila w mojej torbie foto i dzis siadlam w pociagu i zobaczylam z cala dokladnoscia slady zebow na klamrach do zamykania torby :D

Ja mysle ze koty doskonale rozumieja co sie do nich mowi, ale maja swoj rozum i uwazaja ze tez maja swoja wole i moga robic co chca :)

Janinko a moze sproboj metody drastycznej typu psikacz wody. Psiknij jak Coco bedzie sie chciala dostac do kabla. :) moze to ja zniecheci. I tez miej kartke papieru pod reka i rob Coco male pileczki.

klaudiafj

Post » Pon lis 14, 2016 21:57 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

Dostaliśmy napadu smiechu jak przeczytaliśmy "siedzi patrzy na ciebie i gryzie" :20145 :20145 :20145
Ona naprawdę jest mistrzynią :ryk:

Apaszka :oops:
No sposobala mi sie i kupiłam 5 sztuk :ryk:
2 sa u dziewczyn na Śląsku i 3 mam w domu. 1 zarezerwowana dla koleżanki i 2 jeszcze mam :P
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon lis 14, 2016 22:02 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

Moli25 pisze:Dostaliśmy napadu smiechu jak przeczytaliśmy "siedzi patrzy na ciebie i gryzie" :20145 :20145 :20145

2 sa u dziewczyn na Śląsku i 3 mam w domu. 1 zarezerwowana dla koleżanki i 2 jeszcze mam :P

To ja jedną poproszę. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon lis 14, 2016 22:04 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

Dyktatura pisze:
Moli25 pisze:Dostaliśmy napadu smiechu jak przeczytaliśmy "siedzi patrzy na ciebie i gryzie" :20145 :20145 :20145

To ja jedną poproszę. :)

No jedna jest kupiona z myślą o Tobie :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon lis 14, 2016 22:06 Re: Pixie, Coco, Nitka - Bure Trio wita - zlot kociar 11.11

Klaudia - woda nie pomoze. To dla neij pochwala. Ona kocha wode!

Mala paskuda le wie ze dzisiaj przecholowala bo jest juz grzeczna. Ja nie iwem co ona ma z tymi kablami. Nie mam sily do niej.

PixieDixie

[poprzednia][następna]