o Klaudia dobre. Mam endomondo

ale czesto zostawiam telefon w domu i niestety nie liczy mi km
Ten tydzien bedzie najgorszy co sie zbliża...nie dosc ze szef kuchni na urlopie, kucharka ostatni tydzien na urlopie (moj błąd ze wyraziłam zgodę na urlopy które sie pokryły, ale liczyłam ze bedzie przychodzić do pracy dziewczyna,ktora jednak nie mogła przychodzić i musiałam sie z nia rozstać) to jeszcze moja mama ktora pracuje jako kucharz ma problemy ze zdrowiem i lekarz jej nie przedłużył badan lekarskich dopóki nie zrobi porządku ze swoim zdrowiem. Na szczęście udało mi sie zrekrutować pracownika, ale zamiast 6 osob na restauracji, mam 3 w tym ja...
Weekend? Dzis posprzątałam mieszkanie, jutro tylko okna i firanki mam w planie, dzis robie prania, by jutro cieszyc sie wolna sobota, pewnie na rower pojdziemy

w niedziele chciałabym pójść do pracy chociaz na 2 godziny, by podszykowac cos na poniedziałek... Boje sie tego tygodnia na powaznie... Czekam na swoj urlop... We wrześniu planuje L4, zabieg na rękę, cieśni nadgarstka mi dokucza tak ze czasami budzę sie w nocy z reka zdrętwiała jak pień... Zobaczymy.
Dzieci dobrze, uprawiają balkoning