Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Myję okna, jak skoncze to zabiore sie za sadzenie bukszpanów na balkonie. MAM nocny napad szału pracowitosci i wnerwa na Jagę
Moli25 pisze:Ja w nerwie robie tez rzeczy za które w normalnym stanie nie moge sie zabrać pół roku
okna juz umute.....piore firany.....teraz lapie odpoczynek i bede myla doniczki na balkonie. Brat odebral psisko przestępcę. Wiec moge otworzyc balkon.kalair pisze:anulka111 pisze:Myję okna, jak skoncze to zabiore sie za sadzenie bukszpanów na balkonie. MAM nocny napad szału pracowitosci i wnerwa na Jagę
No i co z Twoim leniem, hę?Bukszpany będzie sadzić.. Wyjdź lepiej na spacer.
anulka111 pisze:okna juz umute.....piore firany.....teraz lapie odpoczynek i bede myla doniczki na balkonie. Brat odebral psisko przestępcę. Wiec moge otworzyc balkon.kalair pisze:anulka111 pisze:Myję okna, jak skoncze to zabiore sie za sadzenie bukszpanów na balkonie. MAM nocny napad szału pracowitosci i wnerwa na Jagę
No i co z Twoim leniem, hę?Bukszpany będzie sadzić.. Wyjdź lepiej na spacer.
anulka111 pisze:JA Nie mam bzika swiatecznego-ale sporo rzeczy odkladalam na czas jak odejda maturzysci.....no i nie wytrzymuje i usiluje powalczyc- w świeta zamierzam sie lenic na calego![]()
BEde miala wolny czw i pt i pon i wt
kalair pisze:Cóż zrobić.. Ja też jutro muszę coś ogarnąć.
anulka111 pisze:TRzymam kciuki za maturzystow wszelakich, nie lubię rewolucji w szkolnictwie ,a te ostatnie dosw na maturzystach to wnosza tylko chaos.
MNie juz powolano do sprawdzania.....oby pytania byly sensowne.
Wolnego to nam duzo osob zazdrosci- natomiast zarwanych nocy nad praca ktora przynosimy do domu to nam nikt nie zazdrosci
anulka111 pisze:Uczę biologii po pol i po niem, tytul profesorski to zwyczajowy- jestme zwyklym belfrem o tej porze roku juz bardoz padneitym
![]()
Bo chyba tka jest ,ze zazdrosci sie tego ,czego sie nie zna.
JA bym chciala ,by wszyscy POlacy byli wynagradzani godnei i mieli prawa pracownicze= wokol szkolnictwa duzo zametu robią dziennikarze czyniac z nas pozywke dla mas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości