♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 28, 2014 22:55 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

one są na tym zdjęciu proste i przygładzone woskiem dzięki czemu łatwo się zaplata, ale jest to jak najbardziej możliwe.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt lis 28, 2014 22:57 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

MamaMeli pisze:one są na tym zdjęciu proste i przygładzone woskiem dzięki czemu łatwo się zaplata, ale jest to jak najbardziej możliwe.

No dla zdolniachy to pewnie bułka z masłem :ok: Mi by na pewno wyszło w drugą stronę i nie tak, jak trzeba. Plus połowa włosów wyrwanych :twisted: :twisted: :twisted:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt lis 28, 2014 22:59 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

na tejże stronie o wiele mówiącej nazwie princess hairstyles są samouczki w formie filmików :twisted:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt lis 28, 2014 23:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

ha! myślisz moja droga, że ja z filmików nie korzystałam... Jestem przypadkiem beznadziejnym jeśli chodzi o robienie fryzur - trust me ;)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt lis 28, 2014 23:01 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

Potrzebna Ci córeczka żebyś miała na kim ćwiczyć :twisted:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt lis 28, 2014 23:11 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

no to niechaj się zjawi, tako rzecze czarownica Merida! :ryk:
Obrazek

Przebudzenie i toaleta Bestii

Obrazek
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt lis 28, 2014 23:43 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

Dobranoc <3
Obrazek
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lis 29, 2014 8:14 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

Ja też jestem totalnie lewa, jeśli chodzi o robienie fryzur :( z filmikiem czy bez - efekt zawsze ten sam :placz:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob lis 29, 2014 9:09 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

To i mnie drugą córeczkę wyczaruj ;-).

Tak, to prawda, nasza relacja to kosmos. Trafił swój na swego ;-). Z rodzoną siostrą nie mam takiej relacji. Gdyby Arielka nie chodziła do pracy, to pewnie nie zobaczyłabym za wiele, bo przegadałybyśmy cał mój pobyt :mrgreen: Przy okazji "w praniu" wychodziły kolejne wspólne upodobania, nawet takie bzdety jak filmiki na youtube oglądałyśmy te same. Na bezludnej wyspie dałybyśmy radę. :mrgreen:
Ja też nie lubię być u kogoś, ale u Siostry było jak w domu. Po dwóch dniach w ramach rozrywki myłam podłogi :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Sob lis 29, 2014 10:32 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

a ja dziwnym trafem nie miałam ochoty zastrzelić Mirandy za to mycie podłóg co miałoby miejsce w przypadku każdej innej osoby :ryk:

jeszcze jedną chcesz? kurczę tylko tego Nureyeva brak... :ryk: nie wypatrzyłaś sobie jakiegoś na ulicy? tego od bus tour...? :ryk:

Melinda spędziła noc bez kubraka, ale w przeciwieństwie do wczoraj kiedy spała jak glutek wtulona we mnie, tym razem pierwszą jej część po prostu łaziła i się bawiła bo po kropelkach od pana doktora dostała zastrzyk energii. Nie wiem o której do mnie przyszła ale rano spała przytulona do mojej twarzy. Jak ją teraz wzięłam i obejrzałam ranę to jedyne miejsce milimetr na dwa które ma zaczerwienione, to był tam chyba strupek z tego co pamiętam i albo odpadł albo zlizała ale nie wygląda jakby coś tam się działo - ot, odpadnięty strupek. Cała ranka jest jasna, w kolorze skóry, gładziutka. jeszcze w innym miejscu malutki strupek. Myślicie, że mogę jej zrobić już wolne na dobre od kubraka?

Obrazek
Powiedzcie jej że tak, przecież ja jestem gżeczna! Czy moja Mami myśli że ja chcę sobie zrobić dziurku w brzuszku jesio raz?
Melisia bez kubraka
Ostatnio edytowano Sob lis 29, 2014 11:16 przez MamaMeli, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lis 29, 2014 10:40 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

vanesia1 pisze:Ja też jestem totalnie lewa, jeśli chodzi o robienie fryzur :( z filmikiem czy bez - efekt zawsze ten sam :placz:

za to jesteś "totalnie prawa" w uszczęśliwianiu swojego kotka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lis 29, 2014 11:38 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

Oczywiście że chcę. Nawet dwie. :-)
Wiedziałam, że mnie nie zabijesz, dlatego mylam.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob lis 29, 2014 11:46 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

to my może od razu kupmy całą taką willę na wzgórzu Gellérta bo coś nam się rodzina rozrasta :ryk:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lis 29, 2014 12:38 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriczek model

Mieszkanie 166 m znalazłam. 5 sypialni i salon. Starczy ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

[poprzednia][następna]