WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 16, 2014 18:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Aniado - dokładnie tak samo Ala robi z pająkami - przynosi Ciela, nakierowuje go na pająka i żąda, żeby bronił mamusi :ryk: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 16, 2014 19:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Aniada pisze:
kotkins pisze:Ojoj jak mi ulżyło...!
Nie ja jedna (Aniada też TO robi, wykryłam ją...znaczy Małż aniadowy)

Nie. Na litość boską! Jestem zuom matkom i nie łapię robali. Ale mąż mój łapie kotka, unosi go wysoko i PODSTAWIA pod robala na suficie, żeby koteckowi było wygodniej polować i żeby zdobycz złapał. Satysfakcję mając.
Czasami też odpowiednio nakierowuje łapki kotka, bo sam sobie, biedulek, nie poradzi, a trzeba w kotku poczucie własnej wartości wzmacniać i dobry wynik polowania mu umożliwić.

kotkins pisze:Dalia szykuj DOKTORA Fio będzie miała usuwany jajnik...

Jak on Twój , to musisz pożyczyć:)

Ten jajnik?!?! :strach:

Nie Aniado, jamnik. Przesłyszałaś się. :mrgreen:
Jamnik Melon, doktor jest jego naczelnym fanem, nawet nieśmiało proponował ,że mi go ukradnie (mieszkamy z doktorem całkiem blisko siebie, więc ile razy Mel milknie w ogrodzie- a milknie nader rzadko jako jamnik...to ja truchleję ze strachu!).
Doktor jest wielbicielem rasy.
Podobno jest też niezły w jamniczym tuczu, tak więc Melon mówi ,że jest bardzo zainteresowany podtrzymywaniem tej znajomości w aspekcie spożywczym:)
W każdym razie chudość melońska wzbudziła w nim niekłamany podziw...

Co zaś do zjedzenia robaczka w aspekcie higienicznym to proszę ja Was ,żebyście mnie nie rozśmieszały.
Osobnik, który zżera kupy kocie jednym skromnym robaczkiem się nie struje. Wierzę w jamniczy rozum. Trującego mam nadzieję nie pożre.

Jajnik. Juto. Fionie. Mam nadzieję ,że skutecznie.
Fio jest gruba , więc łatwo im nie będzie.
Duże cięcie, gruba kotka...ech.
Martwię się...

A "doktor Dalii" jest dlatego ,że kiedyś napisała ,ze on jest JEJ.
Nie wiem co on na to ,ale naści!
Ma więc w papierach.
Co ja tam będę uzurpowała? Czasem pożyczę i WYKORZYSTAM!!! :mrgreen:

Ale się i tak denerwuję.
Janików ci u nas nadmiar, pożyczać nie będziemy!!!

Edit :...a kto lubi być WYKORZYSTYWANY?! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon cze 16, 2014 20:13 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

kotkins pisze:
Edit :...a kto lubi być WYKORZYSTYWANY?! :mrgreen:

zależy, kto pyta :mrgreen: czasem lubię ... zwłaszcza jeśli staję się leżakiem kocim :mrgreen:
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Pon cze 16, 2014 20:16 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Się wpierniczę między wódę, a ogóra i przypomnę, że trwa bazar dla naszych tymczasowych kudłaczy!
Kto jeszcze nie był, niech się w tym momencie zawstydzi, a następnie uda się tutaj:

viewtopic.php?f=20&t=162777

Dziękuję za uwagę.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon cze 16, 2014 21:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

koteczekanusi pisze:Ależ oczywiście, że koty jedzą ludzi. Ile takich przypadków już było.
Po prostu im nie dajesz do miseczki w drobnych kawałeczkach, zamiast kangura i rekina np. które, w przeciwieństwie do ludzi, są bardzo miłymi zwierzątkami.
Z drugiej strony nie wiem, jak koty, ale ludzie po zjedzeniu ludzi mogą się zarazić taką wstrętną chorobą. Nie mam pojęcia, jak się nazywa, ale ma jakieś obleśne objawy. W CSI było.

Kuru, gąbczasta encefalopatia zakaźna, zwana "śmiejącą się śmiercią". Koty mogą się zarazić, ale za krótko żyją, żeby się objawiła. To choroba prionowa
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto cze 17, 2014 20:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Jajnik znaleźli............Kotkins zaliczył stan przedzawałowy.........ale już po:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 17, 2014 20:51 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

uffffffffffffffff...
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Wto cze 17, 2014 20:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Wycięli jajnik.
Był jak połowa palca, pokryty cystami.
Chirurg pokazał mi go z nieukrywaną dumą.
Operowali we trzech, ulubiony chirurg był bardzo ekspresyjny (i trochę niecenzuralny...), doktor daliowy jak zwykle kulturalny i stonowany ( i mam wrażenie lekko wkurzony) zaś młody doktor był wybałuszony ocznie.
Fio ma wielkie cięcie, z trudem usunęli CAŁY jajnik.
Trudno poprawiać po kimś, kto schrzanił.

Jestem im wdzięczna przeogromnie.
Polecę ich każdemu.

Fio jeszcze się nie wybudziła , śpi w transporterku.
Oddycha.

Biedna Fio...jest gruba , dlatego trudno się ją operuje.

Co przeżył Kotkins siedzący w poczekalni to osobna opowieść.
Nigdy więcej...nigdy.

kotkins

Post » Wto cze 17, 2014 20:55 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Współczuję stresu, ale przynajmniej już po wszystkim.
Teraz się napij (patologia zaleciła).

Maja zrobiła dzisiaj kupę z krwią. :evil: Jutro idę do lecznicy...
Sugestie?
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto cze 17, 2014 20:55 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

dobrze, że te jajniki nie odrastają...
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Wto cze 17, 2014 20:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

P.S. Planuję odkupić prawa do doktora-internisty od Dalii.
Wesprą mnie Cairo i Ewissko.
Moralnie.

Obiecałam im (wetom) ,że zawiozę im rezusa w piątek. Się uciszyli przeogromnie...lekko spanikowali.
Celka nasza kochana się im objawi:)!

Jaka krew w tej kupie?
Jaka kupa?
Ostatnio edytowano Wto cze 17, 2014 22:55 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Post » Wto cze 17, 2014 20:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Kupa lekko rozrzedzona, śmierdząca, ale nie biegunka. Krew w normalnym kolorze (w sensie, że nie ciemna).
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto cze 17, 2014 21:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Kotkins - już nigdy więcej nie będzie problemów z rujkowaniem i nie będziesz się musiała bać o zdrowie Fio jak w tamtej chwili :ok: Wszystko już ogarnięte i będzie dobrze :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto cze 17, 2014 21:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Ja pierd**ę! I Kropka drugi dzień ma srakę!
Śmierdzi jak z szamba!
Coś jest nie tak...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto cze 17, 2014 22:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- krótko i o robaku

Złapali coś , Zosik. Jutro do weterynarza...

kotkins

[poprzednia][następna]