mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dzisiaj pojechałam do salonu Orange po tą micro sim kartę. Dostałam micro i standardową w jednym. Mogę sobie zmieniać telefony![]()
Potem wróciłam do domu by znów pojechać z mamą do Obi. Szykują się do remontu łazienki. Szukałyśmy płytek na ścianę i podłogę i kabinę prysznicową. Rodzice muszą niestety zrezygnować z wanny bo coraz większą trudność mają by z niej wyjść. Tata już korzysta tylko z prysznica.
Udało nam się dojść do porozumienia i wybrać wszystko łącznie z podwieszanym kibelkiem, małą umywaleczka z szafeczką i zestaw oświetleniowy.Remont ma trwać 2 tygodnie - dadzą radę.
że też za jednym razem udało Wam się wszystko kupić, chyba że mama nie ma specjalnych wymagań
siostra jak szukała płytek to wszystkie markety budowlane objeździła i nic jej się nie podobało, a jak już takie znalazło to okazywało się, że nie ma tyle ile potrzebuje i trzeba czekać
Jeszcze nie kupiła nic tylko oglądała i udało się nam dojść do porozumienia. To nie pierwszy market budowlany który odwiedziła.
Teraz tylko czeka na fachowca który powie kiedy zaczyna i wtedy można zacząć kupować.