Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Jest szansa, że doprowadzimy leczenie do końca i kot dożyje swoich dni z przekonaniem, że ma stałą metę z żarciem, kanapą i ciepłem.
kitkowa pisze:Twój wątek jest żywym zaprzeczeniem jednego z naczelnych haseł miau o absolutnym niewypuszczaniu kotów
kitkowa pisze:Femka pisze:Jest szansa, że doprowadzimy leczenie do końca i kot dożyje swoich dni z przekonaniem, że ma stałą metę z żarciem, kanapą i ciepłem.
Czyli to już TWÓJ kot? Coś mi umknęło...
Twój wątek jest żywym zaprzeczeniem jednego z naczelnych haseł miau o absolutnym niewypuszczaniu kotów
Maryla pisze: (...)
i zaprzeczeniem tezy o absolutnym niedokacaniu
Maryla pisze:kitkowa pisze:Twój wątek jest żywym zaprzeczeniem jednego z naczelnych haseł miau o absolutnym niewypuszczaniu kotów
z mieszkania w bloku![]()
Femka pisze:o, poruszyłaś albowiem ważny wątek syndromu zamkniętych drzwi.
Upał zelżał, zatem już okna na taras otwartego nie zostawiam. Co rusz któryś koteczek siada przy nim, żeby go wypuścić. Otwieram i wypuszczam. Rzeczony koteczek albo siada w ramie okna, albo tuż po wyjściu i po zamknięciu przeze mnie za nim okna żąda natychmiastowego wpuszczenia.*
*proces jest powtarzany kilkakrotnie.
No tylko urwać nóżkę takiemu kotku.
evanka pisze:Femka pisze:Rano włączyłam ogrzewanie
no co ty?
przecież jest CIEPLUTKO![]()
no i lubię Nelka![]()
Femkę też
zabers pisze:Femka pisze:o, poruszyłaś albowiem ważny wątek syndromu zamkniętych drzwi.
Upał zelżał, zatem już okna na taras otwartego nie zostawiam. Co rusz któryś koteczek siada przy nim, żeby go wypuścić. Otwieram i wypuszczam. Rzeczony koteczek albo siada w ramie okna, albo tuż po wyjściu i po zamknięciu przeze mnie za nim okna żąda natychmiastowego wpuszczenia.*
*proces jest powtarzany kilkakrotnie.
No tylko urwać nóżkę takiemu kotku.
My przerabiamy ów syndrom z drzwiami balkonowymi. Zimą mamy sporty ekstremalne. Coś jak sucha zaprawa przed morsowaniem podczas KAŻDEGO niedzielnego śniadania
Femka pisze:o, poruszyłaś albowiem ważny wątek syndromu zamkniętych drzwi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 22 gości