Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 05, 2013 18:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

MonikaMroz pisze:A dzisiaj Milunia ze mną spała większość nocy. Odkąd poszwę zmieniłam do śpi na łóżku. Ona zawsze tą poszwę lubiła więc moze dlatego :)

Perełeczka też ze mną spała, a konkretnie na mnie, a konkretniej na moich plecach :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw gru 05, 2013 18:58 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Zrobiło mi się trochę zimno i postanowiłam wślizgnąć się do nich pod tą kołderkę aby się trochę zagrzać.
Efekt - wyjęte z życiorysu prawie 2,5 godz.i ból głowy gdy wstałam :|

może od wiatru czy od zmiany ciśnienia rozbolała cię głowa? :(
wieje u was?

Może bo zanim się położyłam zrobiło mi się zimno.
Wieje ale bez przesady i nawet nie jest tak zimno.
Byłam u Tygryska - bezdomniaczka. Dałam papu, pomiziałam.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw gru 05, 2013 18:59 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Spilett pisze:
MonikaMroz pisze:A dzisiaj Milunia ze mną spała większość nocy. Odkąd poszwę zmieniłam do śpi na łóżku. Ona zawsze tą poszwę lubiła więc moze dlatego :)

Perełeczka też ze mną spała, a konkretnie na mnie, a konkretniej na moich plecach :D

Pola w nogach a Zuzia pod ręką :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 05, 2013 19:02 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Spilett pisze:

Fajnie. U mnie się rzadko zdarza żeby ze mną Mili spała lub Amy. Najczęściej nad ranem, ale całą noc to nie. One mają swój kocyk rozłożony obok mojej wersalki i tam sobie razem śpią.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw gru 05, 2013 19:13 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Szczerze to nie wiem ile ze mną śpią.Czasami kładę się sama a jak wstaję to koty również wstają z łóżka.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 05, 2013 19:17 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Ewa L. pisze:
Sihaja pisze:A może tak rozejrzeć się za domkiem dla niego? On oswojony jest... Tak mi szkoda bezdomnych kotów, szczególnie zimą...
A łóżka to dziś nie sprzątniesz :)

Raczej nie mam szans na sprzątnięcie pościeli. :mrgreen:
Też myślę o domku dla kocia. W przyszłym tygodniu postaram się jakoś zgrać z koleżanką żeby zabrać go do weta.
Myślę tez nad zrobieniem ogłoszenia i porozklejaniu po osiedlu. Może to jednak czyjś kot.

gdyby sie zgubił to byłyby ogłoszenia, że go szukają, dzisiaj nawet widziałam takie u weterynarza
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 05, 2013 19:18 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Kombinuję jak mogę bo aż nie chce mi się wierzyć że można wywalić takiego miziastego kocurka. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 05, 2013 19:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Ewa L. pisze:Kombinuję jak mogę bo aż nie chce mi się wierzyć że można wywalić takiego miziastego kocurka. :evil:

można, bo przecież to tylko zwierzę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw gru 05, 2013 19:22 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Kombinuję jak mogę bo aż nie chce mi się wierzyć że można wywalić takiego miziastego kocurka. :evil:

Człowiek to najgorszy pomiot szatana - tylko on jest zdolny do takiego okrucieństwa :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 05, 2013 19:22 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Miau miau.
U nas dziś Perełka molestowała tak o 3 rano i to na tyle intensywnie że obudziła wszystkich troje domowników .
A Fuku zawsze układa się u mnie nogach i przesupia większość nocy

ludzie są okrutni i bez serca :(
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw gru 05, 2013 19:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

kuba.kaczor13 pisze:Miau miau.
U nas dziś Perełka molestowała tak o 3 rano i to na tyle intensywnie że obudziła wszystkich troje domowników .
A Fuku zawsze układa się u mnie nogach i przesupia większość nocy

ludzie są okrutni i bez serca :(

Masz rację niestety. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 05, 2013 19:31 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Człowiek to najgorszy pomiot szatana - tylko on jest zdolny do takiego okrucieństwa :evil: :evil: :evil:

powinnaś napisać "człowiek" , bo nie wszyscy tacy
Obrazek

mir.ka

Post » Czw gru 05, 2013 19:45 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Napisałam ogólnie o ludziach. W każdym jest ukryte zło to tak jak z psami ras niebezpiecznych - mogą być całe życie ciapami niezdolnymi do agresji a wystarczy mała iskra i zamieniają się w bestie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 05, 2013 19:49 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Napisałam ogólnie o ludziach. W każdym jest ukryte zło to tak jak z psami ras niebezpiecznych - mogą być całe życie ciapami niezdolnymi do agresji a wystarczy mała iskra i zamieniają się w bestie.

Zwłaszcza jak łykną %%% - wiem coś o tym :( ktoś kogo znam tak ma.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw gru 05, 2013 19:52 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Wiem z własnego doświadczenia. Jak pracowałam w całodobowym sklepie jeden z klientów groził mi nożem - był pijany i naćpany. :(
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]