MonikaMroz pisze:A dzisiaj Milunia ze mną spała większość nocy. Odkąd poszwę zmieniłam do śpi na łóżku. Ona zawsze tą poszwę lubiła więc moze dlatego
Perełeczka też ze mną spała, a konkretnie na mnie, a konkretniej na moich plecach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:A dzisiaj Milunia ze mną spała większość nocy. Odkąd poszwę zmieniłam do śpi na łóżku. Ona zawsze tą poszwę lubiła więc moze dlatego
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zrobiło mi się trochę zimno i postanowiłam wślizgnąć się do nich pod tą kołderkę aby się trochę zagrzać.
Efekt - wyjęte z życiorysu prawie 2,5 godz.i ból głowy gdy wstałam
może od wiatru czy od zmiany ciśnienia rozbolała cię głowa?![]()
wieje u was?
Spilett pisze:MonikaMroz pisze:A dzisiaj Milunia ze mną spała większość nocy. Odkąd poszwę zmieniłam do śpi na łóżku. Ona zawsze tą poszwę lubiła więc moze dlatego
Perełeczka też ze mną spała, a konkretnie na mnie, a konkretniej na moich plecach
Spilett pisze:MonikaMroz pisze:A dzisiaj Milunia ze mną spała większość nocy. Odkąd poszwę zmieniłam do śpi na łóżku. Ona zawsze tą poszwę lubiła więc moze dlatego
Ewa L. pisze:Sihaja pisze:A może tak rozejrzeć się za domkiem dla niego? On oswojony jest... Tak mi szkoda bezdomnych kotów, szczególnie zimą...
A łóżka to dziś nie sprzątniesz
Raczej nie mam szans na sprzątnięcie pościeli.![]()
Też myślę o domku dla kocia. W przyszłym tygodniu postaram się jakoś zgrać z koleżanką żeby zabrać go do weta.
Myślę tez nad zrobieniem ogłoszenia i porozklejaniu po osiedlu. Może to jednak czyjś kot.
Ewa L. pisze:Kombinuję jak mogę bo aż nie chce mi się wierzyć że można wywalić takiego miziastego kocurka.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kombinuję jak mogę bo aż nie chce mi się wierzyć że można wywalić takiego miziastego kocurka.
można, bo przecież to tylko zwierzę![]()
![]()
![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:Miau miau.
U nas dziś Perełka molestowała tak o 3 rano i to na tyle intensywnie że obudziła wszystkich troje domowników .
A Fuku zawsze układa się u mnie nogach i przesupia większość nocy
ludzie są okrutni i bez serca
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kombinuję jak mogę bo aż nie chce mi się wierzyć że można wywalić takiego miziastego kocurka.
![]()
![]()
![]()
Człowiek to najgorszy pomiot szatana - tylko on jest zdolny do takiego okrucieństwa![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kombinuję jak mogę bo aż nie chce mi się wierzyć że można wywalić takiego miziastego kocurka.
![]()
![]()
![]()
Człowiek to najgorszy pomiot szatana - tylko on jest zdolny do takiego okrucieństwa![]()
![]()
powinnaś napisać "człowiek" , bo nie wszyscy tacy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kombinuję jak mogę bo aż nie chce mi się wierzyć że można wywalić takiego miziastego kocurka.
![]()
![]()
![]()
![]()
powinnaś napisać "człowiek" , bo nie wszyscy tacy
Napisałam ogólnie o ludziach. W każdym jest ukryte zło to tak jak z psami ras niebezpiecznych - mogą być całe życie ciapami niezdolnymi do agresji a wystarczy mała iskra i zamieniają się w bestie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 963 gości