Nosiu kochany.Jaki Ty jesteś piękny na tych zdjęciach. Co zdjęcie to Noś ładniejszy.Jesteś tak śliczny jak to słoneczko, w promieniach którego się miauogrzewasz. No i bardzo podobny do swojego,równie urodziwego braciszka Kubusia.Dla Ciebie Nosiu i Twojej kochanej Florentynki ,którą się tak wspaniale miauopiekujesz Nosiu.Jak ta Twoja Ciocia Cię kocha.Widać ,z jaką miłością robione były te zdjęcia.
MalgWroclaw pisze:Miaudziękuję Pewnie, że ciocia mnie kocha. Jak można mnie nie kochać Duża już wróciła, trochę miałem foszka, ale się przemogłem i przytulałem. Noś
Nosiu Kochany, dobrze, że Duża już wróciła! Sabcia
Nosiu kochany.Szczęśliwego i pomyślnego 2016 Roku. Życzę Ci,żebyś wkrótce spotkał się ze swoim braciszkiem Kubusiem,o którym zawsze miaupamiętasz i miaudzielisz swoim pysznym jedzonkiem.W Twoje łapki najlepsze życzenia Noworoczne dla Florentynki,Waszej Dużej ,Twojej ukochanej Cioci i Jej pociech- Pralci i Kubusia. Jak Biedaku miauzniosłeś te straszne huki i wystrzały ?
Miaudziękuję za życzenia i też życzę Wszystkiego Puchatego Ciociu Mau, nie bałem się tak bardzo. Ciocia, jak wychodziła ode mnie (szła do teatru), szepnęła mi, żebym pamiętał, że mam się nie bać. I się nie bałem. Florentynka bardziej się bała. Noś