Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Buziole dla wszystkich Cioteczek - cieszymy się, że do nas zaglądacie![]()
![]()
![]()
Kotinowo wita w majowy weekend .... w długi majowy weekend![]()
![]()
Obiecane nowe foteczki … zapraszamy do oglądania, komentowania, podziwiania etc etc ....![]()
DZIUNIA – zaczyna szaleć, nie tracąc nic ze swojej „słodkości”, to taki kochany słodziak, bez humorów i dąsów, robi się z niej wulkan energii – biega po drapakach, ściąga dywany, gania koty – szalona kocica![]()
pozowanie na dywanie .......................... ulubiona miejscówka do spania na balkonie ........................ próba zabawy z rozbrykaną Tośką![]()
Kotina pisze:Witam ponownie majowo … wszystkie Cioteczki![]()
![]()
Gdy tylko pogoda na to pozwala, chodzę z kijkami - dzielnie mi towarzyszy mi córka sąsiadki. Od dwóch tygodni codziennie rano robimy 3,6 km![]()
Jak na razie to na wadze nic mi nie ubyło, ale już czuję poprawę sprawności ruchowej. A głównie o to mi chodziło, bo czułam się po zimie jakaś „zardzewiała”,
ociężała – a bardzo nie lubię gdy cokolwiek mnie spowalnia…![]()
Teraz kilka nowych fotek mojego kochanego zwierzyńca …![]()
Tysiaczek pięknie pozuje na … niebieskim![]()
Bardzo jej podpasiła karma eukanunba urinary – wcina wszystko co jej wsypię do miseczki i – ODPUKAĆ ! – skończyły się problemy z posikiwaniem poza kuwetą …![]()
Tysiaczek i Tosia spanko na drapaku![]()
Tosia na drapaku
szaleje z myszką![]()
shira3 pisze:Cuda panie, cuda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co do wagi to się nią nie sugeruj. Ruszając się zmieniasz tłuszczyk w mięśnie, które ważą nawet więcej. Ciesz się zatem ze sprawności coraz lepszej, nie patrz na cyferki
Caragh pisze:Sama przyjemność oglądać Kotinkowe zwierzaczki
Ewa L. pisze:O z Cymusia przeskakujesz od razu na nasz filmik Pola ogrodniczka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości