Tosia jest grzeczna i nie marudzi zbyt wiele dzisiejsza noc była masakryczna, przekaszlałam prawie całą. Bidusia siedziała grzecznie na parapecie i współczująco wlepiała we mnie ślepka Bardzo intrygujące okazało się dla niej puste pudełko po chusteczkach. próbowała do niego wejść w całości, a raz wsadziła sobie do niego łebek i paradowała ta chwilę po mieszkaniu
..........................♥Tosia&Bazyl♥......................... ♥ 'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.' Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI
ab. pisze:Albo nie zdrowiej, bo wtedy więcej cię jest
Dziś dostałam antybiotyk i jakiś przetykacz do nosa w sprayu, bo nos mam zupełnie zakorkowany. Człowiek na L4 leży grzecznie w domu, a tu codziennie minimum 2 razy telefony z pracy
Ojjj nie dobrzy Ci co dzwonią grrrrr... . Nie dają spokojnie pochorować i nacieszyć się pudełkowym kotem . Muszę mojej dać jakieś puste pudełko i zobaczyć co będzie . Tosia dzięki za pomysł .
Ojjj nie dobrzy Ci co dzwonią grrrrr... . Nie dają spokojnie pochorować i nacieszyć się pudełkowym kotem . Muszę mojej dać jakieś puste pudełko i zobaczyć co będzie . Tosia dzięki za pomysł .