Wasia i Kropka. A życie toczy się dalej.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 16, 2014 21:02 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Jak usg to tylko u Marcińskiego. Ponegocjuje z mężem i moze transport sie załatwi. Tylko dobrze by było zeby Pati mu towarzyszyła. Marciński ma dar uspokajania ale Bandi moze nie chcieć pokazywac obcym facetom swoich klejnotów.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt maja 16, 2014 21:10 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

zważywszy na to, że mój piesu również je jednojajkowy pozwolem se rzeknonć

bez usg to zabawa w ciuciubabkę z elementami hazardu i rosyjskiej ruletki
po co ciąć otrzewną gdy nie wiadomo czy jest czego szukać?

tropiąco-poszukiwawcze usg jamy brzusznej
następnie ciach
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt maja 16, 2014 22:42 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Dziękuję za głosy. Czyli jest 3:0 dla USG. Właściwie 4:0, bo też tak pierwotnie myślałam.

Ktoś jeszcze ma mądre sugestie?

Tylko w razie czego trzeba zorganizować transport Bandisia na USG i jeszcze za to zapłacić...
Ja pierniczę...

Nie wiem ile pieniędzy jest w kasie Bandiego, bo nie mam za bardzo czasu i serca na grzebanie po koncie, ale wydaje mi się, że około 100zł.
A tu trzeba opłacić maj! :strach:

Jezusiezmaryją! Co miesiąc problem...

A za miesiąc kolejny problem, gdzie umieścić chłopaka.

Chyba się dzisiaj nawalę, bo miałam masakryczny dzień i jeszcze mnie depresja Bandisiowa teraz napadła...
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt maja 16, 2014 22:59 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Mój TŻ na pytanie zawieziesz Bandiego do Marcińskiego? Zapytał tylko: kiedy?
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt maja 16, 2014 23:07 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Ewa.KM pisze:Mój TŻ na pytanie zawieziesz Bandiego do Marcińskiego? Zapytał tylko: kiedy?

Przekaż mu, że go kocham.
Tak bez podtekstów. Po prostu.
Ale on wie, że to droga od Was do Sochaczewa, do Wawy i z powrotem do Sochaczewa?

Zapytam Pati kiedy mogłaby z nim jechać.
Trudno, zostaniemy bez kasy.
Nie ma wyjścia.
Nie można tego nie zrobić.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob maja 17, 2014 8:04 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Musimy pomyśleć o nierządzie i to szybko.........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob maja 17, 2014 10:09 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Słusznie prawisz Neigh.
Biegnę tańczyć na rurze. Pod parasolem.
Podpisano :
Niebieska Nierządnica

Zosik, konto takie jak kiedyś dla Wasi?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob maja 17, 2014 11:03 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Tak trza się popuszczać.
Potrzeby są.

Jestem ZA.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob maja 17, 2014 13:09 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Tak Błękitna Nierządnico - to samo. Dziękuję Ci za twe tańce bezwstydne.

Muszę chatę posprzątać i wziąć się za robotę, bom do dom wzięła, żeby się wyrobić (doba jest stanowczo za krótka). Za robotę warto się wziąć, bo kasy nigdy za wiele. A ostatnio coś bez przerwy na styk mam i odłożyć nic nie mogę. Cholewa...

Jak uczynię swą powinność - jedną z drugą i dziesiątą, to pogrzebię za fantami na bazarek dla Bandisia.

I może jakieś kolekcjonerstwo na ten cel uczynię, jak będzie czas...

USG, kastracja, Ewie trzeba będzie oddać za paliwo, opłacić maj i za chwil kilka będzie czerwiec (a potem nie wiem co będzie).

Jest na co zbierać.

Kocham Was. Pisałam to już kiedyś?
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon maja 19, 2014 21:05 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Na szybko, bo muszę wracać do roboty (fak :evil: )

Po ostatniej wpłacie na dt za kwiecień w kasie Bandisia została pustka i od tego czasu otrzymałam następujące wpłaty:

Ewa.KM 50zł
Katarzyna O. Tomaszów Maz. 30zł
Gertruda M. Krk 15zł
Alienor 20zł
nelka83 10zł
Ewa.KM 50zł
Katarzyna O Tomaszów Maz. 30zł
Gertruda M. Krk 15zł
Blekitny.Irys 50zł

Dziękuję Wam pięknie. Dorzuciłam brakujące 30zł i zrobiłam już przelew za maj. Zapewne z tytułu tego, że godzina jest, jaka jest, mój bank jeszcze tego faktu nie odnotował, więc wklejam potwierdzenie złożenia dyspozycji.

Obrazek

Muszę znaleźć chwilę na sklecenie bazarku dla Bandisia, bo w szybkim tempie trzeba uzbierać na USG, transport Sochaczew-Wawa-Sochaczew, no i opłacenie czerwca, bo zbliża się wielkimi krokami.
Tylko ciągle nie mam czasu. :(
Mam tyle roboty, że właśnie za chwilę siadam pracować dalej.

Bogowie... wydłużcie mi dobę o przynajmniej 10 godzin!
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto maja 20, 2014 9:38 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Zosik, weź na usg z poprzedniego bazarku kolekcjonerskiego.

I mam pytanie dla kolekcjonerów, a raczej wytwórców przedmiotów kolekcjonerskich: czy ktoś umie zrobić taki przedmiot kakowy? Mój syn mówi "kakałowy"(!), piłam coś takiego ongiś i zostało na całe życie...wypiłoby się... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto maja 20, 2014 10:52 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Jak chodzi o przedmiot kolekcjonerski z kaki/sharona/persymony to jeszcze nigdy. Jak czekoladowy advocat to owszem.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 20, 2014 12:06 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Nigdy nie robiłam kakałowego, ale spróbuję. Speszyli for ju kotkinsu. Jak mi nie wyjdzie, to sama wypiję. ;)

Edit: Żeby wziąć cokolwiek z bazarku kolekcjonerskiego, to muszę mieć zgodę wszystkich nierządnic. Sama się tak nie rozporządzę, bo toż to wspólna kasa.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto maja 20, 2014 12:11 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Zosik - u kotkinsa z pięć razy dostałaś od wszystkich zainteresowanych zgodę na przesunięcie finansów :mrgreen: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 20, 2014 19:37 Re: Wasia i Kropka - Bandisia problem jednojajeczny

Ja nie wiem, czy od wszystkich i nie wiem czy tak oficjalnie... :oops:
Bo wiecie - pierwotnie nie na to był bazarek, a na puchacze i miaukunkę.
Bandiś ani jednego, ani drugiego nie przypomina i gabaryt się jakby nie zgadza.
A ja zdefraudować nie śmiem!
ObrazekObrazek

Zosik

[poprzednia][następna]