Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Posłanka posłankami, ale najlepiej śpi się w....
kfiatek 1983 pisze:Posłanka posłankami, ale najlepiej śpi się w....
Skąd ja to znamjak postawiłam walizkę na boku to i tak mała siedziała
![]()
do nie wiem, ale Gamina pół jednej wystawy przesiedziłą raz w otwartej walizce pod klatkąBasia_Blue pisze: ciekawe, czy walizka wejdzie do klatki wystawowej...![]()
![]()
Pewnie jednak za duszno na spacerBasia_Blue pisze: Dziś nie było ogonka do góry, dziś był kot przy ziemi (ogon też) i cwał spowrotem do domu
dolewam wody do jedzonka, w kuchni na kafelkach kłade mokry ręcznik - F czasem sie na nim kładzie, a czasem obokBasia_Blue pisze:Strasznie jest gorąco, czy macie jakeś sposoby żeby chłodzić swoje futerka? Albo żeby zachęcić je do picia większej ilości wody?
Basia_Blue pisze: A wczoraj okazało sie, że jedna ciocia zna ciocię Magdziol i widziała Akane na zdjęciach! [/i]
ewkaa pisze:Basia_Blue pisze:dolewam wody do jedzonka, w kuchni na kafelkach kłade mokry ręcznik - F czasem sie na nim kładzie, a czasem obokBasia_Blue pisze:Strasznie jest gorąco, czy macie jakeś sposoby żeby chłodzić swoje futerka? Albo żeby zachęcić je do picia większej ilości wody?
O ile dolewanie wody do mięska za drugim albo trzecim razem zaczęło się sprawdzać, o tyle na razie mokry ręcznik na podłodze dopiero testujemy. Sama bym się na nim położyła
anulka111 pisze:Zalezy ,czy lubi wode- ja w lazience mam wiadro z woda w wannie-Rys sie pluska,na balkonei micha z kolejna woda.....lubi tez klasc sie na mokrym reczniku-wykladam lodowaty recznik na kafelki na balkon i koty maja chwile radosci
Nie lubi
MAGDZIOL pisze:Basia_Blue pisze: A wczoraj okazało sie, że jedna ciocia zna ciocię Magdziol i widziała Akane na zdjęciach! [/i]
Zaraz, zaraz jaka ciocia mnie zna? Muszę sobie przypomnieć kto mieszka w Twojej okolicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 47 gości