lidka02 pisze:Cudny filmik , fajnie tak popatrzeć u kogoś
dobrze, że nie widać na nim moich brudnych okien

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Cudny filmik , fajnie tak popatrzeć u kogoś
halinka1403 pisze:Twoje zdjęcia są śliczne nawet na tym sprzęcieBardzo przyjemnie się je ogląda
![]()
Ale to może dlatego,że modele są takie śliczne![]()
Trzymam cały czas![]()
![]()
![]()
za cudaczka Rambolka i resztę bandy
No i za Ciebie,bo chyba Ty sie będziesz najbardziej stresować
lidka02 pisze:A ja bym fundła złośnicy jednak obrożępaczka doszła dziękujemy
![]()
![]()
rudy kociak pisze:Ładnego wieku dożyła kicia![]()
![]()
![]()
![]()
no cóż człowiek nie ma wpływu na pewne sprawy,zżywamy się z naszymi czworonogami i nie jest łatwo później rozstać się
Ja swoją kochaną zołzę znalazłam podczas spaceru w listopadowe popołudnie i odeszła po 11 latach na nowotwór sutka,było to w czasach gdy o sterylkach nikt nie słyszał przynajmniej w moim mieście.Jak patrzę na Kropkę to bardzo podobna do mojej była,te skarpeciary to mądre bestie.Moja wychowała jednego małego kociaczka,ale to nie było jej rodzone kocie tylko moja sąsiadka wyrzuciła kociaka którego przyniosła jej wnuczka.Moja mama zobaczyła to przez okno i zgarnęła malucha niemal spod kół samochodu.Bała się jak Mizia go przyjmie.Jak tylko go postawiła na środku kuchni,małe kocię od razu podeszło do kotki,a ona jakby nigdy nic polizała je i mru,mru nie było końca.Kto do mnie przyszedł to pytał się czy to jej dziecko-też biały śliniak,skarpetki.Wyrósł na dorodnego kota u mojej koleżanki,przyszła do mnie zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia a ten zdrajca wpakował się jej do torby-ot kocia wdzięczność
Mizia długo go szukała,nawoływała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], lucjan123 i 28 gości