Praca w Realu, na stoisku Colgate- Palmolive, wykładanie towaru, odpowiednia ekspozycja, dbanie o czystość na półkach i o asortyment, 5,5 godziny dziennie 4 razy w tygodniu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Pewno, że mogę, żadna tajemnica.
Praca w Realu, na stoisku Colgate- Palmolive, wykładanie towaru, odpowiednia ekspozycja, dbanie o czystość na półkach i o asortyment, 5,5 godziny dziennie 4 razy w tygodniu.
vip0 pisze:Poza tym ja chronicznie nie znoszę bezczynności, i chcę do ludziów, a nie tak w domu i w domu tylko....
mateosia pisze:vip0 pisze:Poza tym ja chronicznie nie znoszę bezczynności, i chcę do ludziów, a nie tak w domu i w domu tylko....
Oj Małgosiu, z tego co czytam, to Ty i tak nigdy nie jesteś bezczynna.
A i ludziów masz całe mnóstwo w komputerze...Ale oczywiście
![]()
![]()
za pracę.
vip0 pisze:No bardzo bym się cieszyła, to zawsze jakieś zaplecze finansowe i już trochę lżej by było.
Poza tym ja chronicznie nie znoszę bezczynności, i chcę do ludziów, a nie tak w domu i w domu tylko....
rapsodia82 pisze:Gosik, wiesz, że masz mojeteż, prawda?
![]()
Będzie dobrze! Pamiętaj, pozytywne myślenie to już połowa sukcesu
kamari pisze:vip0 pisze:No bardzo bym się cieszyła, to zawsze jakieś zaplecze finansowe i już trochę lżej by było.
Poza tym ja chronicznie nie znoszę bezczynności, i chcę do ludziów, a nie tak w domu i w domu tylko....
To znaczy, że już nas nie kochasz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrze, że wyjdziesz z domu. Rozwiniesz skrzydła![]()
![]()
Megana pisze:Ja mało gadam, ale czytam na bieżąco i kibicuję!
izka53 pisze:Gosiu, wielkie za środę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ale w środę muszę od rana puścić - do pracy idę , będę trzymac w myślach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości