PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2011 21:54 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Pewno, że mogę, żadna tajemnica :D .
Praca w Realu, na stoisku Colgate- Palmolive, wykładanie towaru, odpowiednia ekspozycja, dbanie o czystość na półkach i o asortyment, 5,5 godziny dziennie 4 razy w tygodniu.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon lis 21, 2011 21:57 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Pewno, że mogę, żadna tajemnica :D .
Praca w Realu, na stoisku Colgate- Palmolive, wykładanie towaru, odpowiednia ekspozycja, dbanie o czystość na półkach i o asortyment, 5,5 godziny dziennie 4 razy w tygodniu.

No to świetna praca :ok: :ok: :ok: Masz zdolności artystyczne, więc nie bój się ich wykorzystać :wink:

Oj Gosiu, to było wspaniale. Kciuki, pazurki i co tam jeszcze...wszystko zaciskamy...
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lis 21, 2011 22:00 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Otóż to :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 21, 2011 22:07 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No bardzo bym się cieszyła, to zawsze jakieś zaplecze finansowe i już trochę lżej by było :) .
Poza tym ja chronicznie nie znoszę bezczynności, i chcę do ludziów, a nie tak w domu i w domu tylko :( ....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon lis 21, 2011 22:14 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Poza tym ja chronicznie nie znoszę bezczynności, i chcę do ludziów, a nie tak w domu i w domu tylko :( ....

Oj Małgosiu, z tego co czytam, to Ty i tak nigdy nie jesteś bezczynna.
A i ludziów masz całe mnóstwo w komputerze... :ryk: Ale oczywiście :ok: :ok: :ok: za pracę.

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Pon lis 21, 2011 22:16 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Gosik, wiesz, że masz moje :ok: też, prawda? :kotek:

Będzie dobrze! Pamiętaj, pozytywne myślenie to już połowa sukcesu :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pon lis 21, 2011 22:17 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

mateosia pisze:
vip0 pisze:Poza tym ja chronicznie nie znoszę bezczynności, i chcę do ludziów, a nie tak w domu i w domu tylko :( ....

Oj Małgosiu, z tego co czytam, to Ty i tak nigdy nie jesteś bezczynna.
A i ludziów masz całe mnóstwo w komputerze... :ryk: Ale oczywiście :ok: :ok: :ok: za pracę.

Madziu, ja wiem, że ludziów tu mam dużo...ale tak fizycznie też bym chciała :ryk: .
A poza tym, nie ukrywam, że jest to także dla mnie spory bodziec, żeby zadbać nieco o swoją powierzchowność, że się tak wyrażę :mrgreen: .

vip

Post » Pon lis 21, 2011 22:18 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:No bardzo bym się cieszyła, to zawsze jakieś zaplecze finansowe i już trochę lżej by było :) .
Poza tym ja chronicznie nie znoszę bezczynności, i chcę do ludziów, a nie tak w domu i w domu tylko :( ....

To znaczy, że już nas nie kochasz :?: 8O 8O 8O

:ryk: :ryk: :ryk:

Dobrze, że wyjdziesz z domu. Rozwiniesz skrzydła :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lis 21, 2011 22:18 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

rapsodia82 pisze:Gosik, wiesz, że masz moje :ok: też, prawda? :kotek:

Będzie dobrze! Pamiętaj, pozytywne myślenie to już połowa sukcesu :)

Martuś, dzięki :1luvu: .
Ja już bardzo pozytywnie myślę, nawet na przekór ostatnim doświadczeniom z pracą :D .

vip

Post » Pon lis 21, 2011 22:20 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:
vip0 pisze:No bardzo bym się cieszyła, to zawsze jakieś zaplecze finansowe i już trochę lżej by było :) .

To znaczy, że już nas nie kochasz :?: 8O 8O 8O

:ryk: :ryk: :ryk:

Dobrze, że wyjdziesz z domu. Rozwiniesz skrzydła :ok: :ok: :ok:

Mario, nad życie Was kocham :1luvu: !
Prawie tak, jak moje koty, no.
I tak znowu dużo tej pracy nie będzie, żebym Was musiała zaniedbać, nie odczepicie sie ode mnie tak szybko, co to to nie :mrgreen: .

vip

Post » Pon lis 21, 2011 22:30 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja mało gadam, ale czytam na bieżąco i kibicuję!

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon lis 21, 2011 22:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Gosiu, wielkie za środę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , ale w środę muszę od rana puścić - do pracy idę , będę trzymac w myślach :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lis 21, 2011 22:37 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Megana pisze:Ja mało gadam, ale czytam na bieżąco i kibicuję!

Małgoś, kibicowanie bardzo wskazane :D .

vip

Post » Pon lis 21, 2011 22:38 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Gosiu, wielkie za środę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , ale w środę muszę od rana puścić - do pracy idę , będę trzymac w myślach :mrgreen:

Dzięki, Iza, a ja w środę też za Ciebie potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .

vip

Post » Pon lis 21, 2011 22:50 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Cześć kotki!
Trzymam kciuki też, praca to bardzo fajna sprawa :ok: :ok: :ok: :ok:
Ja co prawda wolę, jak facet ma kości, ale co do kotów zgadzam się jak najbardziej (mam nadzieję, że nie pomyliłam wątków).

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

[poprzednia][następna]