ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 22:19 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

To nr 14,15, 16 czyli Alutka/ pregusia/ Prezes - tzw Kićkić/ czarny/ i Męczysław/ ryży/- bo już wychowałam za ostatnie 3 lata 16 osesków kocich :mrgreen: - to moja podspecjalizacja :mrgreen:
Swoich mam 4 i 3/4 rezydenta :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto wrz 27, 2011 22:24 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Tego samego wieczoru miało być organizowane ognisko w moim ogrodzie, pod tym lasem.Żadna panna a i żaden kolega nie przyszedł. Ojciec mojego ówczesnego najkumpla był prokuratorem (byliśmy na miejscu kilka razy) i to on ostrzegł mnie, żebym się nie dał wykorzystać łapiduchom-staruszkom. A takie wiadomości w małych miasteczkach rozchodzą się szybko. :mrgreen:
Krzysiekbolo

Post » Wto wrz 27, 2011 22:27 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

majencja pisze:To nr 14,15, 16 czyli Alutka/ pregusia/ Prezes - tzw Kićkić/ czarny/ i Męczysław/ ryży/- bo już wychowałam za ostatnie 3 lata 16 osesków kocich :mrgreen: - to moja podspecjalizacja :mrgreen:
Swoich mam 4 i 3/4 rezydenta :mrgreen:

Piękności prawdziwe :1luvu: !
A czemu 3/4 rezydenta 8O ?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 27, 2011 22:28 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Krzysiekbolo pisze:Tego samego wieczoru miało być organizowane ognisko w moim ogrodzie, pod tym lasem.Żadna panna a i żaden kolega nie przyszedł. Ojciec mojego ówczesnego najkumpla był prokuratorem (byliśmy na miejscu kilka razy) i to on ostrzegł mnie, żebym się nie dał wykorzystać łapiduchom-staruszkom. A takie wiadomości w małych miasteczkach rozchodzą się szybko. :mrgreen:

To miałeś chyba wtedy jakieś 14-15 lat? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto wrz 27, 2011 22:35 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Bo 4 rezydenty sa całe a Czesław w postaci 3/4 :mrgreen: nie ma jednej tylnej ćwiartki, jednego ucha, pół drugiego no i jajec
a oto on na podłożu maskującym
Obrazek
Obrazek
Obrazek

majencja

Post » Wto wrz 27, 2011 22:42 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Faktycznie go prawie nie widać...ale spryciarz :ryk: .
Ja mam tylko czterech rezydentów...ale ten jeden to właściwie jak półtora kota...7 kilo żywej wagi!
Zosia to chyba takie 3/4...malutkie toto jak niemowlak :? .

vip

Post » Wto wrz 27, 2011 22:46 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

No cóż, przyszedł czas na łóżeczko :D.
Dzięki, że popisaliscie troche ze mną :1luvu: .
Stryjek pominął milczeniem mój ostatni wpis... :mrgreen: .
Dobrej nocy, kochani :D !

vip

Post » Wto wrz 27, 2011 22:48 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Byłem w siódmej/ósmej klasie. Czyli jakoś tak.
Krzysiekbolo

Post » Wto wrz 27, 2011 22:49 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

No to ja tez mam o 1/5 więcej bo Balbina ma też -7 kg, reszta poniżej 5 nie schodzi :mrgreen:

to Balbinka Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

majencja

Post » Wto wrz 27, 2011 22:54 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

majencja pisze:No to ja tez mam o 1/5 więcej bo Balbina ma też -7 kg, reszta poniżej 5 nie schodzi :mrgreen:

to Balbinka Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Słodkie te króweczki...tez mam jednego takiego :1luvu: .

vip

Post » Wto wrz 27, 2011 22:55 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Krzysiekbolo pisze:Byłem w siódmej/ósmej klasie. Czyli jakoś tak.

Dziękuję...i nie molestuję więcej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

vip

Post » Śro wrz 28, 2011 12:54 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ja z prośbą, może mi coś doradzicie. Kopiuję się, bo mi trudno pisać jedną ręką.

Potrzebuję rady, pilnie i gwałtownie. Kociarstwo latało mi wczoraj wieczorem po głowie i ktoryś mi rozjechał dłoń, dosyć głęboko. W nocy dłon i ręka mocno mi napuchły i potwornie to boli. Lekarz będzie dopiero w piątek.
Jakby to była noga, to bym się nie przejęła, ale do pracy potrzebne mi obie ręce :twisted: Przemyłam czym się dało, zasypałam, zrobiłam okłady. Opuchlizna troszkę zeszła, ale boli potwornie, nic nie mogę zrobić tą ręką. Może coś poradzicie? nie mogę tyle dni nie pracować :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro wrz 28, 2011 13:03 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Bardzo dobrym środkiem aptecznym (niestety nie znam się na medycynie naturalnej ;) ) jest maść Tribiotic - jest to antybiotyk przyspieszający gojenie ran i jednocześnie w jakiś sposób dezynfekujący rany zainfekowane (jessu, jakieś to zdanie dziwne, ale mam nadzieję, że jakoś zrozumiałe ;) )

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro wrz 28, 2011 13:11 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ja też zawsze sobie smaruję Tribiotickiem, ale moze to jakaś głęboka rana do szycia?
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro wrz 28, 2011 13:42 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

justyna p pisze:Ja też zawsze sobie smaruję Tribiotickiem, ale moze to jakaś głęboka rana do szycia?

Dzięki za Tibiotic, nawet mam :ok: Rana mi się już zasklepia, nawet nie jest duża, tylko efekty do połowy przedramienia :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]