wspólne życie - wątek optymistyczny :-) koniec cz. 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 06, 2011 8:34 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Bazyliszkowa pisze:
vip0 pisze:Duszku, jakim cudem one ci tak pięknie pozują :?: 8O

Też się nad tym zastanawiam. 8O

Bo są wyluzowane...
Marysia, Ty cyknełas moim "parapeciarzom"cos ostatnio to mi wstaw na watek Antka(on chyba tam był)...albo mi na e-maila wyślij-dziekuję
Dzisiaj moje bawia sie od 7 rano w biegi..pietro,parter...jak błyskawice...

Miłego dnia :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto wrz 06, 2011 8:36 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Maryś, ja przepraszam, ale taką prywatę wtrącę :oops: .
Czy ty masz może gdzieś zapisany numer tej przesyłki z ametystami?
Bo za parę minut wybieram się na pocztę rozróbę robić :mrgreen: .
Jeśli masz, wyślij mi proszę na pw.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 06, 2011 8:38 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Oj tak, Anetka śliczne fotki robi, pięknie się kociaste prezentują :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto wrz 06, 2011 8:39 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

One wcale nie są takie grzeczne i wyluzowane na codzień :mrgreen:
Raz, że Duszek ma rękę do kotów, dwa, że stado było pewnie zdziwione, ze są jeszcze jakieś ludzie na tym świecie poza ich prywatną dwójką.

Odkąd mamy koty, nikt nie chce do nas przychodzić :roll: Tylko mój brat czasem wpada z Warszawy, więc nie czesto, ale do niego wszystkie (nie tylko nasze) zwierzaki lgną i pchają mu się na kolana.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 06, 2011 8:39 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

vip0 pisze:Maryś, ja przepraszam, ale taką prywatę wtrącę :oops: .
Czy ty masz może gdzieś zapisany numer tej przesyłki z ametystami?
Bo za parę minut wybieram się na pocztę rozróbę robić :mrgreen: .
Jeśli masz, wyślij mi proszę na pw.

zaraz znajdę karteczkę i ci prześlę numer :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 06, 2011 8:41 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Bardzo dziekuję :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 06, 2011 9:03 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Bazyliszkowa pisze:
vip0 pisze:Duszku, jakim cudem one ci tak pięknie pozują :?: 8O

Też się nad tym zastanawiam. 8O

Bo są wyluzowane...
Marysia, Ty cyknełas moim "parapeciarzom"cos ostatnio to mi wstaw na watek Antka(on chyba tam był)...albo mi na e-maila wyślij-dziekuję
Dzisiaj moje bawia sie od 7 rano w biegi..pietro,parter...jak błyskawice...

Miłego dnia :D

Nie najlepiej te zdjęcia wyszły, bo pod światło :oops: Ale koty piękne

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 06, 2011 9:41 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

O myślałam,ze Antek tam będzie,ale widze od lewej Lucky, Rumcajs w środku i Śnieżek(co ze stolycy na wieś powędrował) :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto wrz 06, 2011 9:52 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

BOZENAZWISNIEWA pisze:O myślałam,ze Antek tam będzie,ale widze od lewej Lucky, Rumcajs w środku i Śnieżek(co ze stolycy na wieś powędrował) :wink:

No i zazdrości człek kotu. Taki piękny, i na wsi mieszka... Moje koty też zazdroszczą :)

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Wto wrz 06, 2011 11:28 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Koło południa zaczyna się pora, kiedy wszystkie koty słodko śpią. A niektóre "słodziej" od innych :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 06, 2011 11:32 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
cudowne te Twoje kotecki

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Wto wrz 06, 2011 12:37 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Buntujemy się przeciwko niedoborowi zdjęć Pumy (znanej w naszym gronie również jako Pumcik)! :twisted:

Tzu

Od: Czw lip 21, 2011 21:39

Post » Wto wrz 06, 2011 12:42 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Zajrzyjcie tutaj proszę, może cos podpowiecie http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=132740
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 06, 2011 13:57 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

kamari pisze:
Nie najlepiej te zdjęcia wyszły, bo pod światło :oops: Ale koty piękne

Obrazek

Marysiu, ale za to ile poezji w tych portretach... :love:

Takie zdjęcia na tle okna zawsze kojarzą mi się z egzaminami wstępnymi na poznańską ASP i zadaniem 'martwa natura pod swiatło'.
To był 'konik' mojego wykładowcy malarstwa i sztandarowe zadanie zaczerpnięte od ś.p. profesora Stanisława Teisseyre'a...

Kwintesencja poezji, tajemniczości i piękna...
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto wrz 06, 2011 14:00 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

kamari pisze:Koło południa zaczyna się pora, kiedy wszystkie koty słodko śpią. A niektóre "słodziej" od innych :D

Obrazek

Słodziej sie już chyba nie da :love:

Kotki to arcydzieła stworzenia....
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

[poprzednia][następna]