Moderator: Estraven
vailet pisze:Puszeczka w końcu zjedzona i teraz po otworzeniu tej z tuńczykiem i krewetkami,Bejbi lepiej smakuje i ma mocniejszy zapach.

madzia89 pisze:Przepraszam,że się wtrącę,ale mam pytanko,właśnie czytam Twój wąteczek i widzę,że kupiłaś karmę Miamor,a dla małych kociaczków z tej serii też jest?
madzia89 pisze:Przepraszam,że się wtrącę,ale mam pytanko,właśnie czytam Twój wąteczek i widzę,że kupiłaś karmę Miamor,a dla małych kociaczków z tej serii też jest?

mb pisze:vailet pisze:Puszeczka w końcu zjedzona i teraz po otworzeniu tej z tuńczykiem i krewetkami,Bejbi lepiej smakuje i ma mocniejszy zapach.
No, widzisz![]()
Tak trzymać
vailet pisze:mb pisze:vailet pisze:Puszeczka w końcu zjedzona i teraz po otworzeniu tej z tuńczykiem i krewetkami,Bejbi lepiej smakuje i ma mocniejszy zapach.
No, widzisz![]()
Tak trzymać
Karma ok.tylko nie wiem czemu Bejbi ciągle płacze,albo miałczy,nawet jak śpi,to teżSiuśki teraz bardziej śmierdzą bo nie chce tyle pić,jak przedtem.
vailet pisze: Jak je mokre to nie pije.
mb pisze:vailet pisze:mb pisze:vailet pisze:Puszeczka w końcu zjedzona i teraz po otworzeniu tej z tuńczykiem i krewetkami,Bejbi lepiej smakuje i ma mocniejszy zapach.
No, widzisz![]()
Tak trzymać
Karma ok.tylko nie wiem czemu Bejbi ciągle płacze,albo miałczy,nawet jak śpi,to teżSiuśki teraz bardziej śmierdzą bo nie chce tyle pić,jak przedtem.
A jak z rujką u Bejbi
vailet pisze: Jak je mokre to nie pije.
Tak na ogół się dzieje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dilah, Silverblue i 9 gości