Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 9:26 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Pozytywko, błądzę po wątkach i zauważam, że mocno literacki nastrój się Ciebie trzyma :lol: Może zatem obszerna relacja Szafowo-Sowowa w tym duchu?

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie kwi 03, 2011 19:26 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Pasibrzucha pisze:Pozytywko, błądzę po wątkach i zauważam, że mocno literacki nastrój się Ciebie trzyma :lol: Może zatem obszerna relacja Szafowo-Sowowa w tym duchu?

o właśnie! właśnie!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon kwi 04, 2011 7:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

pozdrawiam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon kwi 04, 2011 7:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Obrazek

Aaaaale był wczoraj piękny dzionek, aż się zmobilizowaliśmy i pojechaliśmy na wycieczkę.
Żałowałam, że Loki wyrósł z szeleczek, bo mogliśmy zabrać kociszcza na zieloną trawkę. Muszę dla niego kupić nowe.
Mamy takie swoje miejsce, nazywamy je Ścieżką Amonitową - pół domu mamy zawalone amonitami tam wydłubanymi.
Nie było nas tam kilka lat i wczoraj przeżyliśmy szok - nasza ścieżka została wyasfaltowana :(
Najprzykrzejsze, że cały czas myślałam o tych wszystkich amonitach uwięzionych pod cuchnąca, asfaltową powłoką.
Znaleźlismy jednak jednego amonita na poboczu, a ja wyszukałam dziwny krzemień, który w środku miał skrzące się kryształki.
Potem wyleźlismy na górkę, przeszliśmy kawałek brzegiem lasu, chłopaki powalczyli przez chwilę mieczami, i w końcu uwaliliśmy się w słonku na zeschłej trawie, każdy ze swoją książką :). Taka stacjonarna wycieczka trochę była. Dlatego szkoda, że nie zabraliśmy footer; może kiedyś powtórzymy.

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon kwi 04, 2011 14:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Na jakie miecze? 8O

Zazdroszczę wycieczki, marzę o takiej od dawna.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon kwi 04, 2011 15:01 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

A ja... rodziny zazdroszczę :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon kwi 04, 2011 15:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

shalom pisze:Na jakie miecze? 8O

a takie półtorametrowe, wyrzezane własnoręcznie z drewna :D
oni (chłopaki) są trochę ... no teges :wink:
Jeszcze mają taki wielki topór też z drewna - unieść się tego nie da, ale da się tym zabić :)

duzo takiej broni leży na szafie, tarcze też są
(wszystko przez to, że nie pozwalałam synkowi jak był maleńki kupować pistoletów na odpuście :mrgreen: )

pozytywka

Post » Pon kwi 04, 2011 16:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

To mój H chętnie by się z nimi tak pobawił :mrgreen: kręcą go miecze :P ale narazie gania z karabinem i pistoletem. W sobotę nawet brał udział w bitwie w Ardenach :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon kwi 04, 2011 18:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

A ja co roku do ludzi z łuku strzelam :D Naprawdę naprawdę :P Tylko, że przeważnie scenariusz potem wymaga bym zginęła mężnie zarżnięta przez przeciwnika :(
Fajnie, że się interesują czymś więcej niż tylko kto-co- kim i jakie najnowsze gadżety w sprzedaży :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 04, 2011 19:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Ja też ci zazdroszczę rodzinki. Lubię wariatów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Daj zdjęcie tego z kryształkami to ci powiem co to jest.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon kwi 04, 2011 19:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

o, fajnie, to ja jutro zrobię z rana, na spokojnie i w sensownym oświetleniu, przy okazji wrzucę zdjęcie zdobycznej paszczęki, którą rycerze przywlekli z pól- nie jestem zachwycona, bo mam jakąś wizję choroby szalonych krów - kazałam ścierwo trzymac z dala od kotów :roll: - po oczyszczeniu nakazałam powiesić wysoko na ścianie, zeby ładnie wyglądało, ale żeby koty nie miały do tego dostępu
napisałam: "ładnie wyglądało? 8O "
Przecież to obrzydliwe jest

pozytywka

Post » Pon kwi 04, 2011 19:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

No właśnie tez się potknęłam na "ładnie wyglądało" 8O
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pon kwi 04, 2011 20:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba :mrgreen:
na pewno będąc nastolatkiem chciałabym mieć na ścianie kawałek paszczęki bawołu :lol:
Najmłodszy ma swój pokój, to nie muszę tam wchodzić i psuć sobie widoku, nie? :mrgreen:

pozytywka

Post » Pon kwi 04, 2011 21:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Tylko, dalibóg, nie wieszaj na ścianie rogacza, bo mąż zacznie węszyć :mrgreen:
Obrazek

babajaga

Post » Pon kwi 04, 2011 21:08 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

przebóg, nigdybym nie eksponowała niczyjego poroża na ścianie
to by było nazbyt ... ostentacyjne :mrgreen:

pozytywka

[poprzednia][następna]