Na tej pierwszej fotce koteczek zabrał głos w sprawie PKP

Moderator: Estraven

bunia102 pisze:Anulka , ale po tych 11 godzinach czekało na ciebie morze i lody na szlaku nadmorskim .To chyba wystarczająca rekompensata za te "drobne" niedogodności ?!
mar9 pisze:piękne macie te futra ale to codzienne czesanie...![]()
Tych godzin to ostatecznie bylo 14,ale wspomnienia niezapomniane bylymar9 pisze:bunia102 pisze:Anulka , ale po tych 11 godzinach czekało na ciebie morze i lody na szlaku nadmorskim .To chyba wystarczająca rekompensata za te "drobne" niedogodności ?!
dla mnie sam widok morza byłby rekompensatą![]()
kocham morze![]()
piękne macie te futra ale to codzienne czesanie...![]()
Lody tez mniam ,mniam
Moje malenstwo jest naprawde bezproblemowe
spoznialam sie ze zwirkiem ,to zalatwil sie w pustej kuwecie anulka111 pisze:chyba bede miala wolna wielka kryta kuwete do adopcji
anulka111 pisze:Tych godzin to ostatecznie bylo 14,ale wspomnienia niezapomniane bylymar9 pisze:bunia102 pisze:Anulka , ale po tych 11 godzinach czekało na ciebie morze i lody na szlaku nadmorskim .To chyba wystarczająca rekompensata za te "drobne" niedogodności ?!
dla mnie sam widok morza byłby rekompensatą![]()
kocham morze![]()
piękne macie te futra ale to codzienne czesanie...![]()
![]()
Lody tez mniam ,mniam
![]()
Z innej beczki -dzis bohaterem jest Rys![]()
Wymienialam dzis zwirek w jednej kuwecie-kuweta umyta i wytarta na chwile wyladowala na podlodze a ja poszla po zwirek,po drodze brat zadzwonil,wiec chwilke mi zeszlo-jak wrocilam ze zwirkiem ,to z kuwety wlasnie wyszedl zadowolony jak zawsze Rys ,a w kuwecie byl podwojny urobek
![]()
![]()
Moje malenstwo jest naprawde bezproblemowe
![]()
![]()
![]()
![]()
spoznialam sie ze zwirkiem ,to zalatwil sie w pustej kuwecie
![]()
Mam takie podejrzenie ,ze nie chcialo mu sie isc do drugiej kuwety w pokoju![]()
W zwiazku z tym ,ze Rys do krytej kuwety wchodzi na kukulke ,a jest ogromna-rozwazam na przejscie na system dwoch kuwet odkrytych-i tak sprzatam od razu jak jestem w domku,a to ,ze ciut zwirku sie wynosi na lapkach kocich mnie osobiscie nie rpzeszkadza-chyba bede miala wolna wielka kryta kuwete do adopcji

anulka111 pisze:mar9 postanowilam ,ze do 10kg koteczek jest maleństwem

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 24 gości