Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:trawa11 pisze:mnie sie najbardziej ten mały stworek podoba, ale zapomnialam , jak sie nazywa
Zgredek?
MaryLux pisze:maciejowa pisze:trawa11 pisze:mnie sie najbardziej ten mały stworek podoba, ale zapomnialam , jak sie nazywa
Zgredek?
Czy może o Stworka chodzi?
trawa11 pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:
Zgredek?
Czy może o Stworka chodzi?
no ten stworek
maciejowa pisze:Stworek to był ten co mieszkał w domu Syriusza. On pojawił się dopiero w Zakonie Feniksa, Danusia chyba nie doszła do tej części, więc pewnie chodzi o Zgredka![]()
Misia muszę uszyć, bo 25 listopada jest Światowy Dzień Misia i mamy konkurs na pracę mamy i dziecka. Dowolną technika misia wykonać. Chciałam z plasteliny, ale Mały się uparł, że musi być mięciutki. I najlepiej BALETNICA!
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Stworek to był ten co mieszkał w domu Syriusza. On pojawił się dopiero w Zakonie Feniksa, Danusia chyba nie doszła do tej części, więc pewnie chodzi o Zgredka![]()
Misia muszę uszyć, bo 25 listopada jest Światowy Dzień Misia i mamy konkurs na pracę mamy i dziecka. Dowolną technika misia wykonać. Chciałam z plasteliny, ale Mały się uparł, że musi być mięciutki. I najlepiej BALETNICA!
no tak, na dwóch częściach poprzestalam
![]()
miś baletnica,a skąd ten pomysl
maciejowa pisze:Nie wiem. On ma takie pomysły zawszeŻeby mi życie umilić chyba
Proszę pomóżcie mi z tym misiem, bo ja zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać
Znajoma dała mi Burdę, w której jest wykrój na pieska. Od biedy wystarczy zrobić krótsze uszy i będzie miś. Tylko, że najpierw trzeba umieć wykroić części i pozszywać je wg tej instrukcji
A, no i znaleźć odpowiednie wykroje na tej wielkiej kartce papieru zamazanej milionem kreseczek
Ja naprawdę nie umiem szyć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości