Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 19, 2010 22:44 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

dobranoc Kasiu :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt lis 19, 2010 22:45 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Dobranoc :D

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lis 20, 2010 8:21 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Hej porannie koteczki i Duża!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lis 20, 2010 10:20 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Uklony dla Dużej, mizianki dla ogonków :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob lis 20, 2010 10:43 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lis 20, 2010 14:02 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Dzień dobry! Wróciliśmy od wetki. Nie dostaliśmy kłuja. Jesteśmy zdrowi. Za dwa tygodnie mamy dostać specyfik na robaki. Wetka mówi, że z Marcelka mogą wyłazić jeszcze glisty. Duża się wzdrygnęła i prawie płakała, bo ona już nie chce więcej robali. Duża kupiła nam dwie myszki, bo te co mieliśmy to Marcelek schował i nie pamięta gdzie :roll: Zostałem spsikany jakąś wodą grzybową czy coś takiego :roll: Marcelek płakał strasznie całą drogę i wystawiał łapki przez kratki transporterka, żeby pogłaskać Dużą po twarzy. U wetki spotkaliśmy dwie Duże, co są z forum, ale nie wiemy jak się nazywają. Wiemy, że jedna oddała do adopcji Kajtusia, co teraz nazywa się Franio i mieszka w Warszawie. A nasza sąsiadka zaczepiła na ulicy Dużą i powiedziała, że na działkach jeden pan schował małego kotka do szklarni, bo jego mama i bracia umarli. I teraz nie wiedzą co dalej będzie z tym kotkiem. I pytała czy znamy kogoś, kto mógłby małego kotka wziąć na tymczas. Sąsiadka nie widziała kotka, tylko wie od tego pana od szklarni o nim. A Duża musi uszyć misia i nie umie :roll: Łatek dobrze poinformowany.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Sob lis 20, 2010 14:22 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Ojejku ,z robalami w końcu da sie zrobic porządek :ok:
biedny kiciuś z dzialek :( , co z nim będzie :roll:
misia musisż szyc 8O , ojejku :roll: , kombinuj, napewno cos Ci wyjdzie :ok:
ja kiedyś szyłam młodemu do przedzszkola strój króliczka, ale smiesznie wyglądal :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Sob lis 20, 2010 14:25 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Dzień dobry, faktycznie nietypowo niedużo jest. Dobrze, że chłopaki zdrowe!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lis 20, 2010 14:28 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:
trawa11 pisze:mnie sie najbardziej ten mały stworek podoba, ale zapomnialam , jak sie nazywa :oops:

Zgredek? :mrgreen:

Czy może o Stworka chodzi?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 20, 2010 14:33 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

MaryLux pisze:
maciejowa pisze:
trawa11 pisze:mnie sie najbardziej ten mały stworek podoba, ale zapomnialam , jak sie nazywa :oops:

no ten stworek :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Sob lis 20, 2010 14:36 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

trawa11 pisze:
MaryLux pisze:
maciejowa pisze:

no ten stworek :lol:

No ten stworek w domu Syriusza miał na imię Stworek właśnie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 20, 2010 14:37 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

Stworek to był ten co mieszkał w domu Syriusza. On pojawił się dopiero w Zakonie Feniksa, Danusia chyba nie doszła do tej części, więc pewnie chodzi o Zgredka :mrgreen:
Misia muszę uszyć, bo 25 listopada jest Światowy Dzień Misia i mamy konkurs na pracę mamy i dziecka. Dowolną technika misia wykonać. Chciałam z plasteliny, ale Mały się uparł, że musi być mięciutki. I najlepiej BALETNICA! :lol:

maciejowa

Post » Sob lis 20, 2010 14:47 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:Stworek to był ten co mieszkał w domu Syriusza. On pojawił się dopiero w Zakonie Feniksa, Danusia chyba nie doszła do tej części, więc pewnie chodzi o Zgredka :mrgreen:
Misia muszę uszyć, bo 25 listopada jest Światowy Dzień Misia i mamy konkurs na pracę mamy i dziecka. Dowolną technika misia wykonać. Chciałam z plasteliny, ale Mały się uparł, że musi być mięciutki. I najlepiej BALETNICA! :lol:

no tak :oops: , na dwóch częściach poprzestalam :oops:
miś baletnica 8O ,a skąd ten pomysl :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Sob lis 20, 2010 14:53 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Stworek to był ten co mieszkał w domu Syriusza. On pojawił się dopiero w Zakonie Feniksa, Danusia chyba nie doszła do tej części, więc pewnie chodzi o Zgredka :mrgreen:

no tak :oops: , na dwóch częściach poprzestalam :oops:
miś baletnica 8O ,a skąd ten pomysl :ryk:

Nie wiem. On ma takie pomysły zawsze :roll: Żeby mi życie umilić chyba :lol: Proszę pomóżcie mi z tym misiem, bo ja zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać :lol: Znajoma dała mi Burdę, w której jest wykrój na pieska. Od biedy wystarczy zrobić krótsze uszy i będzie miś. Tylko, że najpierw trzeba umieć wykroić części i pozszywać je wg tej instrukcji :roll: A, no i znaleźć odpowiednie wykroje na tej wielkiej kartce papieru zamazanej milionem kreseczek :roll: Ja naprawdę nie umiem szyć...

maciejowa

Post » Sob lis 20, 2010 15:07 Re: Łatek i Marceli, Krówcia i Srebło, KiS - 5

maciejowa pisze:Nie wiem. On ma takie pomysły zawsze :roll: Żeby mi życie umilić chyba :lol: Proszę pomóżcie mi z tym misiem, bo ja zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać :lol: Znajoma dała mi Burdę, w której jest wykrój na pieska. Od biedy wystarczy zrobić krótsze uszy i będzie miś. Tylko, że najpierw trzeba umieć wykroić części i pozszywać je wg tej instrukcji :roll: A, no i znaleźć odpowiednie wykroje na tej wielkiej kartce papieru zamazanej milionem kreseczek :roll: Ja naprawdę nie umiem szyć...

ja nie umiem :oops:
forumowa ewung ,albo kociama zdaje się ,ze kiedys misia szyła :roll:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]