Poznajecie kicię siedzącą koło choinki?
Moderator: Estraven

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
i jego Dużym
oraz Jadwini
i jej Dużym

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Gibutkowa pisze:A to dostałam od P. Joli:
Poznajecie kicię siedzącą koło choinki?![]()
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:A to dostałam od P. Joli:
Poznajecie kicię siedzącą koło choinki?![]()
A świnka morska to coTeż przecież jest na pocztówce
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:super jest ta fota ale to fotomontaż-nie?

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
wpada w poślizg, rozbija się o meble - aż strach patrzyć, a to jest WIELKIE KOCISKO
Także zapisany ma już los jedynaka - myślę, że zadowolonego.
bo jakby przyszły jeszcze takie dwa chuligany , to aż pierze by leciało
-bo ci dwaj to bardzo podobni z charrrakterku do Erniunia...a ja takie diabełki kocham najbardziej
) i wspaniały domek jak Wasz... i 'nie spocznę' dopóki takiego nie znajdę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości