Chat pisze:trawa11 pisze:Zjadlam dzisiaj dwa obiady , dwa razy sie kawkowalam , zciastem oczywiscie.tak sie zastanawiam ,czy wobec tego powinnam druga kolację zjeść
Plan calkiem niezly, natura lubi symetrie
dzisiiaj raczej mi to nie grozi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:trawa11 pisze:Zjadlam dzisiaj dwa obiady , dwa razy sie kawkowalam , zciastem oczywiscie.tak sie zastanawiam ,czy wobec tego powinnam druga kolację zjeść
Plan calkiem niezly, natura lubi symetrie
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:A to napewno do TZ-ta
Nie. Do niego to: nasuń się, zrób mi miejsce
oj za pożno![]()
juz wstal
Chat pisze:Ja juz sama nie wiem co robic zeby wreszcie mniej jesc. wszystko tak kusi...![]()
Chat pisze:Ja juz sama nie wiem co robic zeby wreszcie mniej jesc. wszystko tak kusi...![]()
trawa11 pisze:
no juz nie płakaj![]()
jeszcze nie raz będzie w lóżku
MaryLux pisze:Chat pisze:Ja juz sama nie wiem co robic zeby wreszcie mniej jesc. wszystko tak kusi...![]()
Przez kilka dni świadomie się przejadać swoimi najulubieńszymi potrawami
MaryLux pisze:Chat pisze:Ja juz sama nie wiem co robic zeby wreszcie mniej jesc. wszystko tak kusi...![]()
MaryLux pisze:trawa11 pisze:
no juz nie płakaj![]()
Ale kiedy to będzie?
Chat pisze:MaryLux pisze:Chat pisze:Ja juz sama nie wiem co robic zeby wreszcie mniej jesc. wszystko tak kusi...![]()
Kiedy ja wszystko lubie
Chat pisze:MaryLux pisze:Chat pisze:Ja juz sama nie wiem co robic zeby wreszcie mniej jesc. wszystko tak kusi...![]()
Kiedy ja wszystko lubie
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:
no juz nie płakaj![]()
Ale kiedy to będzie?
wieczorkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1234 gości