Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:
hahaha trzeba kopnac w dupala to wtedy albo wejdzie albo nie![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
![]()
![]()
no widzisz![]()
na to nie wpadlam![]()
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
![]()
![]()
no widzisz![]()
na to nie wpadlam![]()
Danusia jestem posikana z tego zdjecia![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Nie chce mi się, musiałabym zboczyć z trasy praca-dom o cała 30 metrów!
ja mam dalej
A ja mam większego lenia
Bolkowa pisze: A ja robię tzw przewidujące zakupy, czyli wtedy, gdy mi się chce. Potem tylko należy się modlić, by pierogi nie zostały odkryte przez Dużego przed dniem, gdy będą mi potrzebne. A propos zakupów. Zrobiłam spore, siatkę wrzuciłam do bagażnika, pod domem wypakowałam, była przebrzydliwie ciężka, wtargałam do domu. Kazałam chłopakom ją wypakować Rano otwieram lodówkę a tam pusto. Emocje poszybowały w górę, no bo w końcu to szczyt obżarstwa by zjeść wszystko i nic na rano nie zostawić..... nawet słoika po korniszonach.....
No i wtedy włączyłam myślenie.
A potem poszłam coś sprawdzić.
Przyniosłam jak się okazało siatkę z książkami do pracy, zakupy nadal były w samochodzie.
Bolkowa pisze:A ja robię tzw przewidujące zakupy, czyli wtedy, gdy mi się chce. Potem tylko należy się modlić, by pierogi nie zostały odkryte przez Dużego przed dniem, gdy będą mi potrzebne. A propos zakupów. Zrobiłam spore, siatkę wrzuciłam do bagażnika, pod domem wypakowałam, była przebrzydliwie ciężka, wtargałam do domu. Kazałam chłopakom ją wypakować Rano otwieram lodówkę a tam pusto. Emocje poszybowały w górę, no bo w końcu to szczyt obżarstwa by zjeść wszystko i nic na rano nie zostawić..... nawet słoika po korniszonach.....
No i wtedy włączyłam myślenie.
A potem poszłam coś sprawdzić.
Przyniosłam jak się okazało siatkę z książkami do pracy, zakupy nadal były w samochodzie.
trawa11 pisze:MaryLux pisze:A ja mam
szkoda czasu na lenienie się
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 1090 gości