Wreszcie Cię znalazłam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Dzień dobry StefciuI cała Dróżyno Agentuw
Wreszcie Cię znalazłam.
CatherineTheGreat pisze:Stefci się jóż całkiem w głuwce porąmbało co to napiszała Inka a co Dóża albowiem lódziki źdźiwione ni miały kolorkuw
MaryLux pisze:CatherineTheGreat pisze:Stefci się jóż całkiem w głuwce porąmbało co to napiszała Inka a co Dóża albowiem lódziki źdźiwione ni miały kolorkuw
A to takie proste: popszednie goopoty pisała moja Duza, no to i te goopie wilkowe ocy to ona zrobiła
I.
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:CatherineTheGreat pisze:Stefci się jóż całkiem w głuwce porąmbało co to napiszała Inka a co Dóża albowiem lódziki źdźiwione ni miały kolorkuw
A to takie proste: popszednie goopoty pisała moja Duza, no to i te goopie wilkowe ocy to ona zrobiła
I.
wilkowe ocy Stefcia się cieszy
CatherineTheGreat pisze:maciejowa pisze:Dzień dobry StefciuI cała Dróżyno Agentuw
Wreszcie Cię znalazłam.
ciocia Maciejowa pżybyła Stefcia óradowana
maciejowa pisze:CatherineTheGreat pisze:maciejowa pisze:Dzień dobry StefciuI cała Dróżyno Agentuw
Wreszcie Cię znalazłam.
ciocia Maciejowa pżybyła Stefcia óradowana
Ja też się cieszę Stefciu, że humorek Ci dopisuje
CatherineTheGreat pisze:
no i tyle tótej ciociu się dzieje i mam szpaniałyh pzyjaciołkuw agentuw i aszpitarantuw i cała drórzyna taka pyszna rze ohohohoho
maciejowa pisze:CatherineTheGreat pisze:
no i tyle tótej ciociu się dzieje i mam szpaniałyh pzyjaciołkuw agentuw i aszpitarantuw i cała drórzyna taka pyszna rze ohohohoho
Postaramy się z Łatkiem zaglądać i śledzić Wasze przygody Stefciu
Flortee pisze:Agent Kwatermiszcz Stopka Przyjaciołek wita też Łatka i Fruzia dyga grzecznie na przywitanie nowego kolegi agenta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1399 gości