Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 12:47 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
mar9 pisze:
kociczka39 pisze:Ooo trzy dni ciszy?hmmm,ciekawe :mrgreen:

coby to nie była cisza przed burzą 8O :wink:

W przypadku Miszczunia taka cisza rzeczywiście zazwyczaj oznacza burzę. Czekam tylko aż Kasia napisze co nowego Miszczu zdemolował :D

oby miszczunio kompa oszczędził, bo się nie dowiemy... :roll: :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 26, 2010 15:04 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Miszczuniu PÓKI co nic nowego nie zdemolował ... upały były ... :( ale całyczas pakuje się do Gibutkowa :mrgreen: wczoraj był zapakowany w torbę na laptopa, a ostatnio to nawet reklamówka jest dobra żeby się zapakować ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lip 26, 2010 15:06 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Miszczuniu PÓKI co nic nowego nie zdemolował ... upały były ... :( ale całyczas pakuje się do Gibutkowa :mrgreen: wczoraj był zapakowany w torbę na laptopa, a ostatnio to nawet reklamówka jest dobra żeby się zapakować ... :mrgreen:

:mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lip 27, 2010 8:32 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Miszczuniu PÓKI co nic nowego nie zdemolował ... upały były ... :( ale całyczas pakuje się do Gibutkowa :mrgreen: wczoraj był zapakowany w torbę na laptopa, a ostatnio to nawet reklamówka jest dobra żeby się zapakować ... :mrgreen:

jesooo, jaka determinacja 8O :lol:
Gibutkowa, jo bych sie boła na Twoim miejscu :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto lip 27, 2010 10:57 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:

Jo sie boja jak pierun :strach:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto lip 27, 2010 12:18 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
mar9 pisze:

Jo sie boja jak pierun :strach:

jerunie i co terozki byndzie? 8O musisz kobito sie ukrywoć :strach: :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto lip 27, 2010 17:52 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pudło się "zużyło" ... :mrgreen: Edyta, póki co możesz odetchnąć... Miszczuniu nie ma się w co "zapakować".... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto lip 27, 2010 17:53 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pudło się "zużyło" ... :mrgreen: Edyta, póki co możesz odetchnąć... Miszczuniu nie ma się w co "zapakować".... :ryk:

ufff.... :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lip 28, 2010 7:12 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pudło się "zużyło" ... :mrgreen: Edyta, póki co możesz odetchnąć... Miszczuniu nie ma się w co "zapakować".... :ryk:

ufff.... :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no to udało Ci się... tym razem :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lip 28, 2010 11:29 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

farciara :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lip 28, 2010 11:44 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Cosi mi sie zdo że Kropencjusz coś wymyśli
sie zapakuje w cokolwiek bo to mądra głowka

Całusy dla Miszczunia i reszty Kociambrów
Kasiu dlo Cie tyż :1luvu:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lip 28, 2010 23:02 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Obrazek
dobrej nocki Miszczuniu i spolka

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 29, 2010 9:39 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kociama pisze:Cosi mi sie zdo że Kropencjusz coś wymyśli

Iwa, jak byś przy tym była... Miszczunio oczywiście natychmiast po wywaleniu resztek pudła zapakował się w transporterek... i przespał w nim całą noc... Rano nawet nie pojawił się na wołanie, a ja jak gooopia przekopałam całe mieszkanie szukając drania i oczywiście denerwując się , że pewnie sobie jakąś krzywdę zrobił i dlatego się nie odzywa ... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 29, 2010 19:04 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
Kociama pisze:Cosi mi sie zdo że Kropencjusz coś wymyśli

Iwa, jak byś przy tym była... Miszczunio oczywiście natychmiast po wywaleniu resztek pudła zapakował się w transporterek... i przespał w nim całą noc... Rano nawet nie pojawił się na wołanie, a ja jak gooopia przekopałam całe mieszkanie szukając drania i oczywiście denerwując się , że pewnie sobie jakąś krzywdę zrobił i dlatego się nie odzywa ... :evil:

Skąd ja to znam :evil: Pięć minut do wyjścia do pracy, ogląd mieszkania, okna zamknięte, koty -kolejno odlicz: Mietek-raz, Sibel... :roll: "Siiibeeel! Sibeeel!!!". Cisza. Na kolana, ogląd pod łóżkiem, za łóżkiem, pod stołem. Drugi pokój - za łóżkiem, na szafie. Nic. Lecę do kuchni po kocie cukierki i kabanosy. Nic... Mietek zdążył zeżreć wszystko, a ja za minutę mam tramwaj :evil: W akcie desperacji wołam "Sibel chodź szybko mucha lata! Muchaaa!!!". Pojawia się księżniczka galopując radośnie i rozglądając się po suficie, po czym stwierdziwszy że nie ma muchy strzela focha i ostentacyjnie się obraża za oszukaństwo. A ja i tak spóźniam się na tramwaj :| :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lip 29, 2010 20:37 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:

to jest kociamber dopiero :ryk:
Tak w kulki swoją pańcię zrobić
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]