Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:też jestem głodna, a Sihaja coś o obiadkach wspomina
jaka Nitko?Lemoniada pisze:A któż to wie, Nitko, co Bandzie Kulawego jeszcze strzeli do głowy
boszszsz, Sihaja, skąd u Ciebie takie skłonności do torturowania bliźnich?Sihaja pisze:Femka pisze:też jestem głodna, a Sihaja coś o obiadkach wspomina
Właśnie zjadłam
Młode ziemniaczki, rybka smażona i kapustka kiszona
Femka pisze:boszszsz, Sihaja, skąd u Ciebie takie skłonności do torturowania bliźnich?Sihaja pisze:Femka pisze:też jestem głodna, a Sihaja coś o obiadkach wspomina
Właśnie zjadłam
Młode ziemniaczki, rybka smażona i kapustka kiszona![]()
![]()
czyli to zgubny wpływ odwiedzających ten wątekSihaja pisze:No cóż.... kto z kim przestaje....
A zamówiłyscie już banerki?Lemoniada pisze:A któż to wie, Nitko, co Bandzie Kulawego jeszcze strzeli do głowy
Femka pisze:czyli to zgubny wpływ odwiedzających ten wątekSihaja pisze:No cóż.... kto z kim przestaje....Bo przecież nie mój
ktoś mi powie, o co chodzi?KamilkaS pisze:A zamówiłyscie już banerki?Lemoniada pisze:A któż to wie, Nitko, co Bandzie Kulawego jeszcze strzeli do głowy
I napisz do Pianki ,żeby zmieniła miesiąc na czerwiec i że głosujemy od 17-go czerwca :
Na Miejskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Opolu
pozycja 10-ta w ankiecie KrakVet,której jeszcze nie ma.
Kamilla Janina S to moja Mama![]()
TŻ nie dał się zgwałcic i nie głosował.
Femka pisze:ktoś mi powie, o co chodzi?KamilkaS pisze:A zamówiłyscie już banerki?Lemoniada pisze:A któż to wie, Nitko, co Bandzie Kulawego jeszcze strzeli do głowy
I napisz do Pianki ,żeby zmieniła miesiąc na czerwiec i że głosujemy od 17-go czerwca :
Ja sama już nie wiemFemka pisze:ktoś mi powie, o co chodzi?KamilkaS pisze:A zamówiłyscie już banerki?Lemoniada pisze:A któż to wie, Nitko, co Bandzie Kulawego jeszcze strzeli do głowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 40 gości