ja na wszelki wypadek nie uczestniczę w konkursach u Ciebie za blisko masz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Akurat ta nagroda (Maciuś) to może już ostatecznie zostać - ale gdyby ktoś (całkiem dowolny ktoś, bo z tego co pamiętam, to oferowałam już toto wielu osobom przy wielu okazjach
) zechciał tę piękną marmurkową wreszcie sobie odebrać
![]()
![]()
A u nas stara bieda...
Pańcia chwieje się na nogach, Dranie jedzą i śpią; kasy, siły i chęci do życia totalnie brak![]()
![]()
Bożenko, czytałam u skaski, że Ty też właśnie umierasz... Cholibka, ile po nas wszystkich razem kotów zostanie
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Wielbłądzio, przeczytałam historię o kulkach serowych i kieliszku wina.![]()
Pokochałam swoje Szczypiorki
Wielbłądzio pisze:Femka pisze:Wielbłądzio, przeczytałam historię o kulkach serowych i kieliszku wina.![]()
Pokochałam swoje Szczypiorki
Eeee, akurat ta historia to jak na Dranie kategoria jeszcze całkiem soft. Do hard zaklasyfikowałabym np. sławetną historię i trwałe upodobania Norci-Gumkojada, wytrwałą likwidację (do skutku)
kanapy z salonu przez Licha, spacyfikowanie przez tegoż biednej szylkretki Plamci
czy przynajmniej niektóre wyczyny bezmózgowego Pluszaczka: próby wskakiwania na gotujący się czajnik i gorące żelazko, próby żarcia potłuczonego szkła, wciskanie łba do rozgrzanego piekarnika
... Bo Dranie to prawdziwe dranie - nie szkalowałabym ich przecież bezpodstawnie
![]()
![]()
Femka pisze:bo Wielbłądzio łże i szkaluje niewinne koteczki.
Podpowiadam: bardzo skutecznym instrumentem wychowawczym jest ostrzenie noży
Niniejszym wycofuję się ze swojej ryzykownej tezy.Wielbłądzio pisze:Czyżbyś tym samym domagała się mojego marmurka w celu zweryfikowania powyższych pomówień?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 51 gości