Gadanie :> Kocie łapki sa zawsze słodkie :> Tylko później tej słodycxzy więcej jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hihi pisze:Teraz to mnie tu proszę oczu nie mydlićkalair pisze:Hihi, ja się rozpływam cały czas! Tyle tu tego, że nie nadążam!![]()
Jest przepiękna,przekochana,i prześliczna!I koniecznie potrzebujesz drugiego, żeby równowaga była!
![]()
![]()
A moje wyżej widzisz, hę?![]()
![]()
![]()
![]()
No właśnie wiem, że trudno wiemkalair pisze::wink:
Strasznie trudne..Tylko przypadek.Nawet,jak przykleisz aparat do ręki!Ale próbuj i dawaj!
Hannah12 pisze:Ale Ci się ujęcie Lafinki udało zrobić - brawo. Pozazdrościć tego groźnego kota.
Dobra, wybaczam łaskawiekalair pisze:hihi pisze:Teraz to mnie tu proszę oczu nie mydlićkalair pisze:Hihi, ja się rozpływam cały czas! Tyle tu tego, że nie nadążam!![]()
Jest przepiękna,przekochana,i prześliczna!I koniecznie potrzebujesz drugiego, żeby równowaga była!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja? Ja niewinna jestem..Nie było mnie, ale nad wszystkimi powzdychałam,i porozpływałam się!
hihi pisze:Dobra, wybaczam łaskawiekalair pisze:hihi pisze:Teraz to mnie tu proszę oczu nie mydlićkalair pisze:Hihi, ja się rozpływam cały czas! Tyle tu tego, że nie nadążam!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja? Ja niewinna jestem..Nie było mnie, ale nad wszystkimi powzdychałam,i porozpływałam się!
Hahahahhakalair pisze:hihi pisze:Dobra, wybaczam łaskawiekalair pisze:hihi pisze:Teraz to mnie tu proszę oczu nie mydlićkalair pisze:Hihi, ja się rozpływam cały czas! Tyle tu tego, że nie nadążam!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaka dobra..
No właśnie, właśniekalair pisze:
No tak...Nie specyzowałam,potem zrobi się Wielka Słodka Łapa!![]()
hihi pisze:Zaraz idę do domu
Tzn. najpierw na zakupy
BTW, znalazłam sposób na niejedzenie konrego przed młodą - zje wszystko, o ile jest do tego dodany gerber kurczakowy w proporcji 2x gerber 1x to cokolwiek
hihi pisze:No właśnie, właśniekalair pisze:
I tak samo łaciata jak teraz
Typowo wykrecie ma te poduchy
Ja też, ale...kalair pisze:hihi pisze:No właśnie, właśniekalair pisze:
I tak samo łaciata jak teraz
Typowo wykrecie ma te poduchy
Ja lubię całować podusie..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości